مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

خوب تو این رنج فقط 8800gs و hd3850.
در ضمن خود سازگار 8800gt رو زده 310 چجوری 270 تومنه ؟

310 که خیلی گرون زده.منظورم این بود که Inno3d و Gainward قیمتشون 270-275 تومنه.کمترین قیمتی که از XFX بهم دادن 280 بود.شایدم قیمتا از اینم پایین تر اومده.قیمت هایی که من و اعضای سایت میدن شاید دقیق نباشه ولی فوقش 10 تومن بالا پایینه.
قیمت ها هم مربوط میشه به کرم فروشنده.":cheesygri

310 که خیلی گرون زده.منظورم این بود که Inno3d و Gainward قیمتشون 270-275 تومنه.کمترین قیمتی که از XFX بهم دادن 280 بود.شایدم قیمتا از اینم پایین تر اومده.قیمت هایی که من و اعضای سایت میدن شاید دقیق نباشه ولی فوقش 10 تومن بالا پایینه.
قیمت ها هم مربوط میشه به کرم فروشنده.":cheesygri

XFX 8800GT بالای 300 تومنه

XFX 8800GT بالای 300 تومنه

محمد رضا جان من یک هفته پیش تهران بودم.تو رضا 290 قیمت کردم و تو ایران 280.
تو رضا لاین دوم انتهای پاساژ دست چپ.
ایران هم طبقه ی همکف دست راست دو تا مغازه از سمت چپ نرسیده به کامپیوتری تیراژه.
به من خدایی این قیمت ها رو دادن نمی دونم به شما چقدر میگن.
8800GT OC MSI رو هم 318 قیمت کردم.
البته XFX alpha dog منظورم است نه alpha dog xxx.
و همچنین رفتم برین به من 8800gt amp zotac رو 350 قیمت داد.نمایندگی تو رضا هم 345 قیمت داد.آخه شما گفته بودید 320_325 هست.:eek:
8800gt zotac رو هم 290 قیمت دادن.

و همچنین رفتم برین به من 8800gt amp zotac رو 350 قیمت داد.نمایندگی تو رضا هم 345 قیمت داد.آخه شما گفته بودید 320_325 هست.:eek:
قیمت ZOTAC 8800GT HDMI رو که خیلی خوب قیمت داده تازه Core clock 660MHZ هست.
قیمت ZOTAC 8800GT AMP برای اینکه کم شده تو بازار ولی اگر با سیستم این کارت رو بخری همون 320 تومان هست. این کارت قوی ترین کارت 8800GT بازار هست و خروجی HDMI داره و فنشم نوری هست.

قايون خدا شاهده يك ساعت پيش بازار رضا بودم

قسم ميخورم XFX 8800GT 512MB قيمتش 270 تومن بود حالا هي بگيد بالاي 300 تومنه
قبول:دی
قبول:دی
فقط یه نکته...من تا به حال قیمت zotac ندادم:دی
XFX با 270 تومن الان خرید خیلی خوبی میتونه باشه...کلا اونورم 8800 ها دراپ خوردن,فکر نمیکردم اینجا به این زودیا تغییرش معلوم بشه:دی

قیمت ZOTAC 8800GT HDMI رو که خیلی خوب قیمت داده تازه Core clock 660MHZ هست.
قیمت ZOTAC 8800GT AMP برای اینکه کم شده تو بازار ولی اگر با سیستم این کارت رو بخری همون 320 تومان هست. این کارت قوی ترین کارت 8800GT بازار هست و خروجی HDMI داره و فنشم نوری هست.

فن نوری که به درد نمی خوره.(واسه قشنگیه).
وقتی xfx قیمتش 270_280 هست تازه با یک سال گارانتی بیشتر zotac گرفتن اشتباهه.
8800gt اور کردش زیاد تاثیری روش نداره چه برسه به اینکه فقط کورش 60 تا بالاتر باشه.
در ضمن من می خواستم رو سیستم بخرم که اونقدر قیمت دادن که منو از خرید کردن ازشون پشیمون کرد.
کلا اشتباهه به کارت اور شده (هر برندی میخواد باشه)40_50 تومن بیشتر بدی.چون با دو تا کلیک رو یه برنامه اور کلاک میشه مثل اورکلاک شدش کرد.
من 8800GTS 320MB رو با اور از تموم 320MB های OC شده,قویتر کردم.دروغ نگم تو 60-70 درصد بازی ها با 8800GT یه فریم گرفتم.تو 3D MARK 6,فاصلم با 500,8800GTX تا بوده.:cheesygri

جالبتر از این اینه که GIGABYTE که اصلا خوب اور نمیشه,8800GT که فن ZALMAN داره از همه برندها بیشتر اور میشه.(بخواین تستشم میزارم)

8800GT AMP و 8800GT TOP که قویترین 8800GT ها هستند فاصلشون با 8800GT اور نشده به 7 فریم هم نمیرسه(تو Crysis به 3 فریم هم نمیرسه)برای همین میگم ارزش نداره به OC ها پول بدی.این حرف من رو 8800GT بیشتر از همه صادقه.
با تشکر

فن نوری که به درد نمی خوره.(واسه قشنگیه).
وقتی xfx قیمتش 270_280 هست تازه با یک سال گارانتی بیشتر zotac گرفتن اشتباهه.
8800gt اور کردش زیاد تاثیری روش نداره چه برسه به اینکه فقط کورش 60 تا بالاتر باشه.
در ضمن من می خواستم رو سیستم بخرم که اونقدر قیمت دادن که منو از خرید کردن ازشون پشیمون کرد.
کلا اشتباهه به کارت اور شده (هر برندی میخواد باشه)40_50 تومن بیشتر بدی.چون با دو تا کلیک رو یه برنامه اور کلاک میشه مثل اورکلاک شدش کرد.
من 8800GTS 320MB رو با اور از تموم 320MB های OC شده,قویتر کردم.دروغ نگم تو 60-70 درصد بازی ها با 8800GT یه فریم گرفتم.تو 3D MARK 6,فاصلم با 500,8800GTX تا بوده.:cheesygri

جالبتر از این اینه که GIGABYTE که اصلا خوب اور نمیشه,8800GT که فن ZALMAN داره از همه برندها بیشتر اور میشه.(بخواین تستشم میزارم)

8800GT AMP و 8800GT TOP که قویترین 8800GT ها هستند فاصلشون با 8800GT اور نشده به 7 فریم هم نمیرسه(تو Crysis به 3 فریم هم نمیرسه)برای همین میگم ارزش نداره به OC ها پول بدی.این حرف من رو 8800GT بیشتر از همه صادقه.
با تشکر
شما می دونی ZOTAC چند سال گارانتی داره؟
5 سال!!!
در ضمن من خرید ZOTAC 8800GT HDMI رو پیشنهاد دادم چون همونطور که خودت گفتی فقط 20 تومان از XFX گران تره ولی امکاناتش خیلی بیشتر XFX هست.

در مورد Zotac باید بگم خود شرکت برین که BFG میاره Zotac هم میاره و گارانتیش 2 ساله است.

این حرف خودته.در ضمن چرا الکی میگی 5 سالس.شاید یکی به این حرف تو بره به امید 5 سال گارانتی بخره.
منظورت از امکانات بیشتر چیه؟
8800GT همشون ارزونن.فقط zotac نیست که خوب قیمته.xfx_msi_sparkle_gainward و...... ارزون هستند.همه اینها تقریبا هم قدرت هستند البته oc نشده هاشون.پس هر کدوم ارزون تره ارزش داره.که xfx هم ارزون تره هم گارانتیش بهتره.
با تشکر.

لطفا این بحث هارو تموم کنین تا دل خوری پیش نیاد;)

به هر حال بردهای مختلفی وجود داره...درسته در کل فرق چندانی ندارن ولی مثلا BFG از کیفیت فو العاده بالایی برخورداره...حالا اگه کسی بودجه داشته باشه چه بهتر که بخره نداشته باشه بردهای ارزون تر هم هستند.

این حرف خودته.در ضمن چرا الکی میگی 5 سالس.شاید یکی به این حرف تو بره به امید 5 سال گارانتی بخره.
منظورت از امکانات بیشتر چیه؟
8800GT همشون ارزونن.فقط zotac نیست که خوب قیمته.xfx_msi_sparkle_gainward و...... ارزون هستند.همه اینها تقریبا هم قدرت هستند البته oc نشده هاشون.پس هر کدوم ارزون تره ارزش داره.که xfx هم ارزون تره هم گارانتیش بهتره.
با تشکر.
زمانی که ZOTAC 2 سال گارانتی داشت منم می گفتم 2 سال الان شده 5 سال!!!
یک تماس با شرکت برین هم بگیری می بینی که گارانتیش 5 ساله هست.
لینک:
http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=163&Itemid=286

بازم می گم خروجی این کارت HDMI هست و فن بزرگ تر.
کیفیتش هم خیلی بالا تر از برند هایی هست که گفتی.
در ضمن کسی شما را مجبور نکرده ZOTAC بخری.

زمانی که ZOTAC 2 سال گارانتی داشت منم می گفتم 2 سال الان شده 5 سال!!!
یک تماس با شرکت برین هم بگیری می بینی که گارانتیش 5 ساله هست.
لینک:
http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=163&Itemid=286

بازم می گم خروجی این کارت HDMI هست و فن بزرگ تر.
کیفیتش هم خیلی بالا تر از برند هایی هست که گفتی.
در ضمن کسی شما را مجبور نکرده ZOTAC بخری.

امیر جان خواهشن یکباره یگه به کارت نگاه کن.فن zotac بزرگ نیست فقط دور فنش رو بیشتر باز کردن که به نظر میاد بزرگتره.
مثل inno3d که بعضی از سریهاش که فن سفید رنگ دارن و.........
در اینکه zotac یا هر برند دیگه خوبه هیچ شکی نیست چون همشون استاندارد های مشابه NVIDIA هستن.ولی این دلیل نمی شه که هر چیرو برین گارانتی کنه عالی باشه.

در ضمن zotac فقط 8800GT خوب از آب دراومده و بقیه کارتاش چیز زیاد جالبی نیستن.
راستی فکر نکنی من خودم xfx دارم و از این برند خوشم میاد.کارت خودم 8800GTS 320MB با برند leadtek هست که خیلی هم ازش رازی هستم.چون تونستم تا 660/2200 اورش کنم و هیچ مشکلی هم نداره.
در ضمن HDMI اکثر برندها دارن چیز جدیدی نیست.من آدم یه دندهای نیستم اگه واقعا گارانتی 5 ساله شده پس نسبت به XFX هم انتخاب بهتریه.(اگه 5 ساله باشه)

چشم محمد رضا جون این آخرین پستم در این رابطه بود.

با سلام خدمت دوستان
من می خام یه سیستم بگیرم،لطفآ بگین با 350-400 چه کارت گرافیکی بگیرم؟

اگه میخوای تمام این پولو خرج کارت کنی 8800GTS 512MB-G92.قیمتم (360 به بالا)

اگه مینت Cross Fire ساپورت میکنه 2 تا HD3850.قیمتم(450 به بالا)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or