مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

خوب تو اون رنج فقط 8600gts هستش که بیشتر به اون قیمت میخوره.
اگه مدلشم بگی بهتر میشه. ولی من تو سایت asus هم که نگاه کردم اصلا همچین مدلی نداره.

Supra جان این قیمت gts اصل اما من قیمت GTX اونم ساخت چین رو گفتم همانطور که میدونی
محصولات چینی همیشه ارزونن . به نظر شما بهترین کارتی که میشه با 250000 تومان گرفت چیه اگر مدل چینی 8800ultraGTX رو بگیرم که قیمتش 185000 تومنه ازلحاظ گرافیک وقدرت پردازش چه تفا وتهاای با اصل این مدل داره.;););)
متشکرم

راستی supra جان بابا شرمندمون کردی راضی به زحمت نبودیم :blushing::blushing::blushing::blushing:مدلشو نمیدونم ولی در کل تفاوت مدلهای
ساخت چین با مدل اصل ان در چه چیزهاای باز هم متشکرم

آخرین ویرایش:
Supra جان این قیمت gts اصل اما من قیمت GTX اونم ساخت چین رو گفتم همانطور که میدونی
محصولات چینی همیشه ارزونن . به نظر شما بهترین کارتی که میشه با 250000 تومان گرفت چیه اگر مدل چینی 8800ultraGTX رو بگیرم که قیمتش 185000 تومنه ازلحاظ گرافیک وقدرت پردازش چه تفا وتهاای با اصل این مدل داره.;););)
متشکرم

راستی supra جان بابا شرمندمون کردی راضی به زحمت نبودیم :blushing::blushing::blushing::blushing:مدلشو نمیدونم ولی در کل تفاوت مدلهای
ساخت چین با مدل اصل ان در چه چیزهاای باز هم متشکرم

كارت 8800ultra & GTX هر دو بالاي 600 قيمت دارن نه 185 :cheesygri

شما 10 تومن بذار روش برو Gainward 8800GT 512MB بخر به قيمت 260 تومن (بازار رضا)

درست نخوانده اید

كارت 8800ultra & GTX هر دو بالاي 600 قيمت دارن نه 185 :cheesygri

شما 10 تومن بذار روش برو Gainward 8800GT 512MB بخر به قيمت 260 تومن (بازار رضا)

G-Man جان 600 تومانبه به بلا قیمت اصل این کارتها است ولی من دارم قیمت چینی این هارو میگم که 185 تومان است. (چرا متن بادقت نمیخونی ):confused:

برای بار سوم می گم فرق بین کارت های اصل که ممکن ساخت ژاپن یا هرجای دیگه باشه باکارت های ساخت چین که قیمت کمتری دارن درچه چیزها یی است ازهمه لحاظ مخصو صا گرافیک;);););););)

G-Man جان 600 تومانبه به بلا قیمت اصل این کارتها است ولی من دارم قیمت چینی این هارو میگم که 185 تومان است. (چرا متن بادقت نمیخونی ):confused:

برای بار سوم می گم فرق بین کارت های اصل که ممکن ساخت ژاپن یا هرجای دیگه باشه باکارت های ساخت چین که قیمت کمتری دارن درچه چیزها یی است ازهمه لحاظ مخصو صا گرافیک;);););););)

دوست عزیز چیزی به اسم چینی و ژاپنی و ... نداریم...همه ی کارتها یا اکثرشون ساخت چین هست!
8800GTX یا ULTRA هر چیم باشه بردش قیمتش زیر 500 تومن نمیشه...به هر حال GPU کارت رو انویدیا داره میفروشه به برد سازا...
این حرف رو من نمیدونم کی انداخته توی دهن شما که 185 تون 8800 میدن...هر کی بوده کلاهبردار بزرگی بوده.

یعنی چی چینی؟
همه کارت های گرافیک چینی هستند!!!
در ضمن قیمت تمام کارت های 8800GTX الان بالای 450 دلار هست چطوری یکی می تونه 185 بفروشه؟
درن سرت کلاه میزارن اساسی.;)

با تشکر فراوان از شما دوستان که بنده حقیر را اگاه ساختیت.:cool:
حالا اگر من برم اون کارت رو بخرم وبدم خود فروشنده برام نسبش کنه بعد اگر مشکل خاصی با شه حتی خیلی کوچک باید از کجا بفهمم ایا نرم افزار خاصی برای سنجش کامل ودرست وحسابی کارت وجود دارد.:biggrin1::biggrin1::biggrin1:چیکار کنم خوب قیمتش وسوسم میکنه.:biggrin1:

سلام
بچه ها 9600 gt واسه گیم خوبه می خواستم 8800gt بگیرم ولی چون dx10.1 نداره بی خیالش شدم
9600GT هم DX10.1 نداره...کلا DX10.1 فرقی با DX10 نداره...حتی میتونم بگم DX10 با 9 هم فرقی نداره:دی
8800GT یه مقدار از 9600 قویتره...ولی به نظر من 9600GT به دلیل داشتن قیمت کمتر به صرفه تره واسه ی خرید...

8800GT یه مقدار از 9600 قویتره...ولی به نظر من 9600GT به دلیل داشتن قیمت کمتر به صرفه تره واسه ی خرید
قیمت 9600gt چنده؟
اگر قیمت 8800gsو8800gts 512 را می دونید به من بگید.
با تشکر:cheesygri

سلام
ایا نرم افزار خاصی برای سنجش کامل ودرست وحسابی کارت وجود دارد.:biggrin1::biggrin1::biggrin1:تاهم قدرت کارت را تشخیص دهد وهم اگر عیب یا نقسی وجود دارد اعلام کند.
متشکرم

آخرین ویرایش:
ایا نرم افزار خاصی برای سنجش کامل ودرست وحسابی کارت وجود دارد.
خب همه از 3DMARK استفاده میكنن شما هم استفاده كن
اگر عیب یا نقسی وجود دارد اعلام کند.
كارت من ASUS هست خودش یه برنامه مخصوص این كار داره ولی كارت های دیگه رو نمیدونم

9600GT هم DX10.1 نداره...کلا DX10.1 فرقی با DX10 نداره...حتی میتونم بگم DX10 با 9 هم فرقی نداره
8800GT یه مقدار از 9600 قویتره...ولی به نظر من 9600GT به دلیل داشتن قیمت کمتر به صرفه تره واسه ی خرید...
دقیقا
هر دو خط تایید میشه :biggrin1: ( مخصوصا خط اول )
طبق سه نمودار زیر میشه نتیجه گرفت در حال حاضر به صرفه ترین كارت از نظر قیمت 9600GT هست :arrowd:
5dm_total.gif

6dm_total2.gif

6dm_total3.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or