bdgunn
کاربر سایت
منظوره منم فنش بود دیگه خودش که صدا ندارهمشکل شما فن سی پی یو هست نه خودش !:cheesygri
فن ها معمولا اینجوری هستند البته به استثنای فن های بلبرینگی که گرد و غبار رو شون تاثیری نداره و مثل یک حیوان نجیب کار می کنند!![]()
منظوره منم فنش بود دیگه خودش که صدا ندارهمشکل شما فن سی پی یو هست نه خودش !:cheesygri
فن ها معمولا اینجوری هستند البته به استثنای فن های بلبرینگی که گرد و غبار رو شون تاثیری نداره و مثل یک حیوان نجیب کار می کنند!![]()
من فکر میکنم حداکثر 30 تومنگرفیک من که Geforce 8400 gs xfx هست رو 5-4 ماه هست که خریدم. الان چند میشه فروختش؟![]()
من فکر میکنم حداکثر 30 تومن
گرفیک من که Geforce 8400 gs xfx هست رو 5-4 ماه هست که خریدم. الان چند میشه فروختش؟![]()
اول سلام
دوم اگه بیجا تاپیک زدم منو ببخشید
اساتید لطف کنین بگین این سیستمی که من بستن واسه بازی مناسبه یا نه
cpu:5200 amd
ram :3 gig kingmax buss 800
vga:giga 8600 gt ddr2 512
power:600 intell
main:ausu ma2 sli
با این سیستم دچار فرم میشم بگین مشکل از چیه؟
بهترین سیستمی که واسه بازی میشه بست که بتونه بازیها رو در حد عالی انجام بده چی هست .
نکته: از نظر مالی مشکلی ندارم
فكر كنم زير 30 تومن .ولي در كل سعي كن تا هيچ وقت چيزي رو به اين مغازه دارا نفروشي چون مطمئن باش كه نصف قيمت هم كم تر ازت مي خرن !!![]()
اقا هر كي bfg 8800gt oc2 بخره پشيمون نميشه از جي تي ايكس معمولي از xfx 8800 ultra extreme و از evga 8800 gts 512 معمولي قويتر هست چون خودم با همشون كار كردم