دستت درد نکنه همین خرید زدم داداش خیلی خیلی ممنونم بابت زحمت ..من نظرم اینه، اگه نو میخوای بخری. چون احتمالا تازه اومدی تو خرید آنلاین و اینکه الان فروشگاهها چند تاشون دو دره باز شدند
اینو بگیر .چون تخفیف داره پیشنهاد میکنم
کارت گرافیک.روش کلیک کن میاد
و پاور هم
اینو بگیر
یا اگه میخوای گرین نباشه
اینو بگیر ،دیپ کول
اگه هم خودت آشنا داری ،از اونا بگیر. تنها دلیل اینکه لینک دادم.چون هم قیمتاشون تو اینترنت ،تو رنج بهتری بود و هم اینکه یکسری از فروشگاهها جدیدا خیلی بنجل فروش شدند.
اگه دسته دو خواستی کارتهای سری 10 انویدیا و 5 و 4 amd عمدتا ماین شدند .حواست باشه از کاربرهای معتبر بخر و حداقل سه روز مهلت تست بگیر و اون 3 روز تو بالاترین تنظیمات گرافیکی بازی ،کارت رو تست کن تا اگه عیبی داشته باشه مشخص کن و اینکه بنچمارک 3dmark رو با کارت خودت مقایسه کن.
داداش الان فقط کارت گرافیکه خرید زدم ..من نظرم اینه، اگه نو میخوای بخری. چون احتمالا تازه اومدی تو خرید آنلاین و اینکه الان فروشگاهها چند تاشون دو دره باز شدند
اینو بگیر .چون تخفیف داره پیشنهاد میکنم
کارت گرافیک.روش کلیک کن میاد
و پاور هم
اینو بگیر
یا اگه میخوای گرین نباشه
اینو بگیر ،دیپ کول
اگه هم خودت آشنا داری ،از اونا بگیر. تنها دلیل اینکه لینک دادم.چون هم قیمتاشون تو اینترنت ،تو رنج بهتری بود و هم اینکه یکسری از فروشگاهها جدیدا خیلی بنجل فروش شدند.
اگه دسته دو خواستی کارتهای سری 10 انویدیا و 5 و 4 amd عمدتا ماین شدند .حواست باشه از کاربرهای معتبر بخر و حداقل سه روز مهلت تست بگیر و اون 3 روز تو بالاترین تنظیمات گرافیکی بازی ،کارت رو تست کن تا اگه عیبی داشته باشه مشخص کن و اینکه بنچمارک 3dmark رو با کارت خودت مقایسه کن.
پاور هنوز نخریدم ایا این بهتر نیست بخرم ؟؟
POWER DEEPCOOL DE580 پاور دیپ کول