sms.moosavi
کاربر سایت
با 2200 تا 2400 نهایتا همون گرافیک 940 می تونی بخری که فیفا رو روی High می تونی تقریبا 40 فریم بگیری ولی خب طبیعتا یکی دو سال دیگه شاید همون فیفا هم نتونی بازی کنی.از تک تک دوستانی که جواب سوالمو دادند و راهنماییم فرمودن بسیار ممنون و سپاسگذارم.(Farshidstar2012.sms.moosavi.saeedx)
حداقل گرافیکی که برا گیم تو لپ تاپ مناسبه کدوم سری هستش و چی پیشنهاد میدید؟(البته بنده لپ تاپ رو فقط و انحصارا برا گیم مد نظرم نیست,چون من کنسول ps4 دارم)
بچه ها,میشه یه لطفی بکنید یه لپ تاپ با گرافیک به درد بخور که قیمتش بین 2200 تا 2400 باشه معرفی کنید؟مهم نیست گرافیکش خیلی حرفه ای مخصوص گیمم باشه.(شاید تنها گیمی که بخوام بازی کنم fifa 17 باشه ,همونطور که عرض کردم قصدم از خرید لپ تاپ مخصوص گیم نیست)
من اصلا از گرافیک سر در نمیارم و نمیدونم چی بخرم,برا همین اگه میشه یه لطفی بکنید و تو این رنج قیمت یه لپ تاپ با گرافیک خوب در حد مبلغی که عرض کردم معرفی بکنید؟
لطف بزرگی در حقم میکنید
از کجا می گید 6700HQ لازمه؟! قطعا این طور نیست.شما باید لپ تاپی بخری که پردازندش حداقل 6700HQ باشه و گرافیکش هم حداقل GTX 950m یا بهتر GTX 960mباشه اگر برای فیفا هم می خوای استفاده کنی.
مدلای مختلفی از Lenovo و MSI و ایسوس با این مشخصات موجودن، فقز باید ببینی کدومشون مطابقت دارن با این شرایط.