Viktor Reznov
کاربر سایت
سلام.باحدود قیمت ۶۰۰ تومن،چه کارتی پیشنهاد میدید؟دست دوم هم در نظر بگیرید.
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
GTX 950 گزینه مناسبی هست .
سلام .. بین این دو کارت کدومشو ترجیح میدید ؟
asus strix 980 ti
g1 gaming 980 ti
اولی بالای 2.900 هستش ولی مال گیگا 2.800 اینا از نظر قیمت !!!
هر دو تا عالین
مدل ایسوس موقع کار پر زرق و برقتر هست و کمی صدای لود کمتری داره
مدل گیگا خنکتر هست و فرکانس کاری بالاتری داره.
گیگا نویز داره یعنی ؟ ؟ ؟ !
در ضمن گیگابایت فریم دهی ببشتری همداره درسته ؟
سلام و خسته نباشید
برا اینکه سوال تکراری نپرسم چند صفحه آخر تاپیک رو مرور کردم، ولی متاسفانه به نتیجه نرسیدم:d
اونطور که فهمیدم GTX960 مدل 4 گیگ قیمتش بالاست و ارزش خرید نداره ...
از طرفی خرید 970 هم برام مشکله
چند تا سوال دارم که ممنون میشم راهنماییم کنید
1. کارایی 960 مدل 2گیگ اونم 128 بیت!!! چطوریه؟ اگر خوب نیست و ضعیغه که کلا قیدش رو بزنم یه کارت معمولی و قیمت مناسب تر بگیرم
2. نظرتون در مورد کارت های نسل قبل ولی با رم یا پهنای باند بیشتر؟ از NVIDIA گزینه مناسبی هست؟ GTX770 آیا؟
3. تو مدلای غیر رفرنس ... مدلی هست که اور نشده باشه یا زیاد به گرافیک فشار نیاد، ولی فن و سیستم خنک کننده بهتری داشته باشه؟ (باز دو روز دیگه اینم خدابیامرز نشه:d)
پیشاپیش برای وقتی که میذارید سپاس
سلام ، برای گیم نسل 7 ، (بازی هایی که تا اخر 2013 منتشر شدن) این دو گرافیک مناسبه ؟ کدومش بهتره ؟
Msi gtx 580 Twin frozr
Asus grx 650 Ti
برای دوستم میخوام
آقا واسه یکی از آشنایان یه کارت powercolor 280x turboduo گیر اوردم طرف گفته قیمت پیشنهادی بده ، چند بگم خوبه که نه سیخ بسوزه نه کباب ؟! دوستم این طرف رو معرفی کرده ظاهرا از اینایی نیست که پدر جد کارت رو در میارن و کارت کم کار کرده (نمیدونم لازم بود اینو بگم یا نه فقط خواستم بگم از این کارتایی نیست که زوارش در اومده)
سلام به همه
لطفا یه کارت گرافیک که قابلیت hdmi داشته باشه معرفی بفرماید برای مادر برد asrock g41m-gs3 .حدود 100 تومان .در واقع میخوام به این مانیتور متصل کنم LG 25UM65-P Ultra-Wide IPS Monitor
با سپاس فراوان
خب حدود 600 تا 700 میشه قیمت گذاشت
یه کارت ارزون قیمت مثل 5450 هم کارتون رو راه میندازه، اما برای رزولوشنی مثل این باید مدلی داشته باشید که خروجی مناسبی بتونید بگیرید.
کارتای جدید R7 250/R7 240 هم خروجی HDMI دارن.