مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام ب همگی
اقا من تصمیم گرفتم VGA سیستمم رو ارتقا بدم میخواستم ببینم در حد 300 یا 400 تومن چ VGA خوبی میتونم گیر بیارم ک DIRECTX 11 رو ساپورت کنه؟
تا 400 خیلی انتخابی وجود نداره . میتونی Zotac GTX 650 بگیری که تو بازار تک و توک هست. که برای گیم های سبک مناسبه فقط

سلام دوستان
روی مدل Gtx 970 بین 3 برند ایسوس و گیگا و Msi کدوم بهتر عمل میکنه و ارزش خرید بالاتری داره؟

به نظر من کارت G1 گیگا رو تهیه کنید چون خنک تره و پتانسیل اورکلاکش بیشتره
ولی اگه با ندازه بزرگش مشکل دارید , بین ایسوس و MSI , مال MSI رو بردارید چون هر 2 بسیار کم صدا ان ولی MSI خنک تره

به نظر من کارت G1 گیگا رو تهیه کنید چون خنک تره و پتانسیل اورکلاکش بیشتره
ولی اگه با ندازه بزرگش مشکل دارید , بین ایسوس و MSI , مال MSI رو بردارید چون هر 2 بسیار کم صدا ان ولی MSI خنک تره

مرسی از راهنماییت
فقط اینکه من نظرم رو مادربورد ایسوس Z97-A هستش اگه برم رو کارت گرافیک گیگا بهتره که همین مادربورد و بگیرم یا برم تو مادربورد های گیگا بگردم که با هم Join پذیری بالاتری داشته باشند یا نه اصلا تاثیری نداره ؟

سلام دوستان کارت گرافک gtx 970 وارد ایران شده ؟

اگه هم نشده کارت گرفیک هم سطح این چی پیشنهاد میدین ؟

عزیز الان 1-2 ماهه که وارد شده و قیمتشم تقریبا به ثبات رسیده

- - -ویرایش - - -

مرسی از راهنماییت
فقط اینکه من نظرم رو مادربورد ایسوس Z97-A هستش اگه برم رو کارت گرافیک گیگا بهتره که همین مادربورد و بگیرم یا برم تو مادربورد های گیگا بگردم که با هم Join پذیری بالاتری داشته باشند یا نه اصلا تاثیری نداره ؟

هیچ تاثیری نداره

مادربوردی هم که انتخاب کردید , بسیار عالی هستش

سلام

دوستان میخواستم کارت گرافیک بخرم ،، و سقفش 300هزار بودجه دارم

فروشنده این کارت گرافیکو بهم معرفی کرد به مبلغ دویصتو هفتاد هزار تومن nvidia geforce gt430 2gb

خواستم بدونم با توجه به قیمتش کارت گرافیک خوبی هست یا نه و اگه نیست چه کارت گرافیک های دیگه ای در این رنج قیمت معرفی میکنید که کارایی بهتری داشته باشند

مشخصات فعلی سیستم :
35f5333df74781ad67a1badf8f5ffc32d8a18811.jpg

سلام

فروشنده این کارت گرافیکو بهم معرفی کرد به مبلغ دویصتو هفتاد هزار تومن nvidia geforce gt430 2gb

خواستم بدونم با توجه به قیمتش کارت گرافیک خوبی هست یا نه و اگه نیست چه کارت گرافیک های دیگه ای در این رنج قیمت معرفی میکنید که کارایی بهتری داشته باشند
عزیز شما با 290 تومن میتونید GT730 2GB DDR3 رو بخرید که 3نسل از GT430 جلوتره و به مراتب بهتره

ولی اگر 100تومن به بودجه تون اضافه کنین و GT740 2GB GDDR5 رو به قیمت حدودی 400 تومن بخرید خیلی بهتره

- - -ویرایش - - -

من میخوام کارتمو بفروشم به یکی 770 گیگا هستش . کیس طرف مگنوم 2 هست . میخواد ببینه جا میشه تو کیس ؟

توی سایت گرین نوشته تا 290mm ولی کارت 770 گیگا 292mm ه |:

سلام

مشخصات فعلی سیستم :
35f5333df74781ad67a1badf8f5ffc32d8a18811.jpg

خیر، نه با 300 تومن و نه با 400 تومن کارت مناسب بازی نمیشه خرید. پولتون رو نگه دارید

بقیه ی قطعات سیستم شما هم خیلی ضعیفن، بهتر اینه که اصلا برای این سیستم هزینه نکنید، روی این قطعات یه کارت قوی هم از تمام قدرتش بهره نخواهد گرفت.

سلام دوباره
امروز زیاد سوال پرسیدما, شرمنده
برای کارت گیگا مدل 970 که طولش 312mm هستش کدوم مدل از کیس های گرین مناسبه در ضمن قیمتش هم مناسب باشه

از GREEN X3 به بالا مناسبن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or