مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

عملکرد 8800 GT در crysis.
%20crysisspd_g_01.gif

%20crysisspd_g_02.gif

درضمن بین 300 دلار 330 دلار نیست.
pny8800gtprice.gif

کلا هرچی پیدا کردم رو میذارم.
IMG_0003.jpg

msi_nx8800gt_small.jpg

foxconn_8800gt.jpg

اینم یه سری مشخصات دیگه .مقایسه کرده8800GT رو با gts و GTX
http://www.vr-zone.com/articles/Nvidia_Geforce_8800GT_Review/5369-1.html#Scene_1

g92_16TMUs.png

این سایتم یه نگاهی بندازید بد نیست. در مورد مارک ها ی مختلف 8800GT هست.
http://www.geforce9.com/producenci.htm

http://www.geforce9.com/
اینم صفحه ی اصلی سایت که به همین امروز به روزش کردن.

آخرین ویرایش:
سلام

وقتی Tom's hardware این کارت رو نقد کرده دیگه نیازی به نقدهای متفرقه نیست

برید به لینک زیر تا نقد کامل Toms رو بخونین

http://www.tomshardware.com/2007/10/29/geforce_8800_gt/

در کل 8800GT کارت قدرتمندیه و خیلی راحت خودشو به 8800GTX رسونده، که من یکی همچین انتظاری رو نداشتم
بهر حال
باید دید قیمتش چجوری ـه و چه تاثیری روی بازار و این کارت های موجود میزاره
قمیتی که برای این کارت دیدم 250 یورو بوده که معادل 335.000 تومان برا ما میشه
احتمالاً دور و بر 400.000 باشه تو بازار ما

از این نقد 2 تا از Chart های درست و حسابیش رو می زارم:

benchb.png

world_in_conflict_g92_benchmark.png

سلام

وقتی Tom's hardware این کارت رو نقد کرده دیگه نیازی به نقدهای متفرقه نیست

برید به لینک زیر تا نقد کامل Toms رو بخونین

http://www.tomshardware.com/2007/10/29/geforce_8800_gt/

در کل 8800GT کارت قدرتمندیه و خیلی راحت خودشو به 8800GTX رسونده، که من یکی همچین انتظاری رو نداشتم
بهر حال
باید دید قیمتش چجوری ـه و چه تاثیری روی بازار و این کارت های موجود میزاره
قمیتی که برای این کارت دیدم 250 یورو بوده که معادل 335.000 تومان برا ما میشه
احتمالاً دور و بر 400.000 باشه تو بازار ما

از این نقد 2 تا از Chart های درست و حسابیش رو می زارم:

benchb.png

world_in_conflict_g92_benchmark.png
خیلی خیلی بد حرف میزنی ها.این حرفت مساوی با خفه شو. طرز حرف زدنت رو یه مقداری اندک درست کن. عزیز
8800gt_01.jpg

تو این سایت هم که فقط تبلیغ این مارکه. در ضمن تو صفحه دوم این گرافیک خیلی ضعیفه.
مموری کلاکشو ببینین. زده 900 مگاهرتز.با این که این مدلهایی رو که تو پست بالایی گذاشتم.1700 و 1800 هستش.
اینم لینک این مدل winfast بدرد نخور.
http://www.tomshardware.com/2007/10/29/geforce_8800_gt/page2.html

آخرین ویرایش:
عجب :)

اولاً سعی نکن اینطوری برداشت کنی

در ثانی
یکم سعی کن اطلاعاتت رو بیشتر کنی و بعد نقد بزاری و اینا ...

ببین 900 برابر با همون 1800 ـه (همیشه همین طوری هستش و عدد واقعی همون 900 مگاهرتزه)
حالا چطوری ؟؟؟

ما در حافظه دو تعریف Actual Clock و Effective Clock رو داریم (که Effective دو برابر Actual ـه و عدد واقعی کلاک هم همون Actual ـه که اینجا 900 مگاهرتزه)

حافظه های DDR که اسمشون مخفف Double Data Rate هستش می تونن در یک سیکل ساعت (Clock Cycle) دوبار اطلاعات رو بنویسن/بخونن یا به قولی:
DDR memory can read from/write to memory twice every clock cycle

بنابراین اگر فرضاً باس حقیقی حافظه 100 مگاهرتز باشه، اینجوری میشه 200 که این 200 باس موثره و اون 100 باس حقیقی (پس effective دو برابر actual ـه)

مثلاً حافظه های DDR2 800 Mhz سرعت واقعیشون 400 مگاهرتزه که با تفسیر بالا به 800 میرسن (که این 800 یه حد نرماله و بهش نمی رسیم)

بنابراین حرفه ای تره که بگیم 900 مگاهرتز بجای 1800 مگاهرتز
اون 1800 رو که می بینی کمپانی ها میگن بیشتر برای تبلیغاته، چون اکثر افراد چیزی در این مورد نمی دونن و حالا لازمه یکی بیاد و بجای Actual مقدار Effective رو بنویسه (جایی که مثلاً همه Actual رو می نویسن)، تا اینا بیان به مردم ثابت کنن که این دو تا یکی هستن، بازار از دستشون رفته؛ بنابراین همون Effective ـه رو می نویسن و خیال خودشونو راحت می کنن.

پ.ن.1: در مورد قیمت بحثی ندارم، ولی شک نکن اگر نخواد روی قیمت های فعلی اثر بزاره، همون 400 به بالا خواهد بود اینجا تو ایران. چون قیمت های ما با قیمت بازار جهانی متفاوته (البته همون قیمت بازار جهانی هم Tax و اینا بهش می خوره و بالاتر میره) مثلاً eVGA Geforce 8800GTS 320MB اونجا بین 270 تا 290 دلار ایالات متحده ست (290 دلار معادل 270.000 تومانه) ولی اینجا 40-330 هزار قیمت می خوره

پ.ن.2: لازم نبود پست جدید بزنی، می تونستی قبلی رو ویرایشش کنی ;)

آخرین ویرایش:
عجب :)

اولاً سعی نکن اینطوری برداشت کنی

در ثانی
یکم سعی کن اطلاعاتت رو بیشتر کنی و بعد نقد بزاری و اینا ...

ببین 900 برابر با همون 1800 ـه (همیشه همین طوری هستش و عدد واقعی همون 900 مگاهرتزه)
حالا چطوری ؟؟؟

ما در حافظه دو تعریف Actual Clock و Effective Clock رو داریم (که Effective دو برابر Actual ـه و عدد واقعی کلاک هم همون Actual ـه که اینجا 900 مگاهرتزه)

حافظه های DDR که اسمشون مخفف Double Data Rate هستش می تونن در یک سیکل ساعت (Clock Cycle) دوبار اطلاعات رو بنویسن/بخونن یا به قولی:
DDR memory can read from/write to memory twice every clock cycle

بنابراین اگر فرضاً باس حقیقی حافظه 100 مگاهرتز باشه، اینجوری میشه 200 که این 200 باس موثره و اون 100 باس حقیقی (پس effective دو برابر actual ـه)

مثلاً حافظه های DDR2 800 Mhz سرعت واقعیشون 400 مگاهرتزه که با تفسیر بالا به 800 میرسن (که این 800 یه حد نرماله و بهش نمی رسیم)

بنابراین حرفه ای تره که بگیم 900 مگاهرتز بجای 1800 مگاهرتز
اون 1800 رو که می بینی کمپانی ها میگن بیشتر برای تبلیغاته، چون اکثر افراد چیزی در این مورد نمی دونن و حالا لازمه یکی بیاد و بجای Actual مقدار Effective رو بنویسه (جایی که مثلاً همه Actual رو می نویسن)، تا اینا بیان به مردم ثابت کنن که این دو تا یکی هستن، بازار از دستشون رفته؛ بنابراین همون Effective ـه رو می نویسن و خیال خودشونو راحت می کنن.

پ.ن.1: در مورد قیمت بحثی ندارم، ولی شک نکن اگر نخواد روی قیمت های فعلی اثر بزاره، همون 400 به بالا خواهد بود اینجا تو ایران. چون قیمت های ما با قیمت بازار جهانی متفاوته (البته همون قیمت بازار جهانی هم Tax و اینا بهش می خوره و بالاتر میره) مثلاً eVGA Geforce 8800GTS 320MB اونجا بین 270 تا 290 دلار ایالات متحده ست (290 دلار معادل 270.000 تومانه) ولی اینجا 40-330 هزار قیمت می خوره

پ.ن.2: لازم نبود پست جدید بزنی، می تونستی قبلی رو ویرایشش کنی ;)
پس ببینم اون وقت که گرافیکی memory clockesh 2000 هست میشه لابد 1000.؟بعدشم اون طوری که شما حرف زدی تنها برداشتی که میشد ازش کرد همون جمله ای گفتم بود. بعدشم عزیز من لازم نکرده به کارای من ایراد بگیری.
حالا من کاری به USA ندارم که قیمت چقدره.نه حرف شما نه حرف من. منتظر میشیم تا به بازار بیاد. اون وقت معلوم میشه که قمیت واقعیش چنده؟
راستی کی میاد.؟

آخرین ویرایش:
من که گفتم این کارت تو بازار باید بیاد تا قیمت ان مشخص بشه.
قیمت یک کارت به :
1-سازنده کارت
2-فاصله حمل
3-گمرک
بستگی شدید دارد د در نهایت خود قیمت پایه کارت هم بسته به:
1-کیفیت
2-اورکلاک
3-جنس رم کارت
4-بسته بندی
وابسته هست.

کارت گرافیک

با سلام . من اطلاعات چندانی در مورد سخت افزار ندارم . یه کارت گرافیک میخوام که این خصوصیات رو داشته باشه
256 mb
pixel shader 3
direct x 9c
مادربوردم : giga 8ipe1000pro-g
یه نفر گفت که agp هست . البته من نمیدونم این یعنی چی
الان ati 9250 دارم ولی هیچ بازی ای رو خوب جواب نمیده . مخصوصا pes2008
شما چه کارت گرافیکی پیشنهاد میدین؟
البته قیمتش هم باید کمتر از 70 تومن باشه
یه نفر هم بهم گفتati 9550 بگیرم . البته نمیدونست pixel shade این مدل چقدره .
اصلا این pixel shade رو از کجا میشه فهمید چقدره؟

خوب agp که الان سخت پیدا میشه بعد شما باید بودجه رو یکم ببری بالا. من به شما 7600gs رو پیشنهاد میکنم تو مایه های 100 105 تومنه البته اگه گیر میاری.

به نظر شما اگه یکی دو ماهی صبر کنم قیمت کارت گرافیک پایین میاد یا نه؟
شما با توجه به کدوم مدل میگی؟
ولی در کل آره میاد پایین چون مدل های جدیدتر میاد و قدی می ها قیمتشون کمتر میشه این یه قانونه.
اساتید محترم کارت گرافیک Gforce PCI 7100 , 128 mb DDR2 نسبت به قیمتش میرزه ؟
آقا به نظر من از فکرش بیا بیرون.

با سلام
معذرت میخوام من یه سوال سخت از اساتید داشتم :love: . شرمنده به خدا . خیلی ممنون :love: . از لیست زیر کدام کارت گرافیک بهتره ؟
XFX- GeForce 8500 GT - 512MB
GIGABYTE - NVIDIA GeForce 7600GS
GIGABYTE- NVIDIA GeForce 8400GS
GIGABYTE- NVIDIA GeForce 8500GT
XFX - GeForce 8600 GT - 256MB
GIGABYTE - NVIDIA GeForce 7600GS
CLUB - NVIDIA GeForce 8500GT - 512MB
XFX - GeForce 8400 GS - 256MB
XFX - GeForce 7300 GT - 256MB
Sparkle - GeForce 7600 GT
با تشکر فراوان ..:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند