مشاوره در امر خرید هدفون (موزیک - گیم)

سلام
درود
دوست عزیز این مدل از کریتیو کلا گول زنندس همه چیش در کل کیفیت پایینی داره و اصلا مناسب نیست!
بنده به شما Shp8900 از Philips رو پیشنهاد میکنم به قیمت حدود 60 تومان!
که بسیار کارایی فوقوالعاده چه در موزیک و در گیم هم که شاهکار شک نکین در خریدش!
ممنون
فقط یه سوال، این مدل رو میشه تو تهران پیدا کرد؟ گارانتی معتبری داره؟ و اینکه ظاهراً این مدل دیگه تولید نمیشه. تو سایت خودش که اینجور نوشته.
تنظیم صداش چجوریه؟ چرخشی یا دکمه‌ای؟
همینه دیگه درسته؟
shp8900_00_rtf_.jpg

آخرین ویرایش:
سلام

ممنون
فقط یه سوال، این مدل رو میشه تو تهران پیدا کرد؟ گارانتی معتبری داره؟ و اینکه ظاهراً این مدل دیگه تولید نمیشه. تو سایت خودش که اینجور نوشته.
همینه دیگه درسته؟
shp8900_00_rtf_.jpg
بله بنده هم همین تهران دیدم و یه مدل پایینترشو خریداری کردم Shp 8500 که باز هم خیلی عالی هست به قیمت 42 گارانتیش یادم نیست چی بود برگش گم شده ولی بله معتبر هست پاسخ دهیش رو اطلاع ندارم!
والا تا هفته ی پیش که خیلیا گرفته بودن ظاهرا که هست!
تنظیم صدا توی این سری هدفون ها با دکمه نیست چون بازده ی هدفون رو در مدت طولانی کاهش میده این هدفون ها هم از اول Burn-In هستند و خیلی تفاوت احساس نمیشه اگه باهاشون زیاد موزیک گوش کنید!
بله خودشه!
کیفیت صدای عالی قیمت بسیار بصرفه در برابر کارایی جنس سیمش عالی هست حتی اگه خرگوش هم گاز بگیره پاره نمیشه به اندازه ی کافی هم بلند هست سر اتصال آب طلا هست و با چرخوندش به جک 3.5 تبدیل میشه(از اول مال آمپلی فایر روش هست)
در کل هر کی گرفته راضی بوده!
موفق باشید!

سلام

ممنون
همینه دیگه درسته؟
shp8900_00_rtf_.jpg

این مدل بیشتر تفاوتش با 8500 در حالتی هست که به امپ متصل می شه اگه نه فرقی با 8500 از لحاظ صدایی نداره

الان مدل های جدید دیگه ای داره جاش تولید می شه که من داخل ایران ندیدم

بچه ها کسی اینجا هدفونهای fannywang رو میشناسه ؟؟
اگه میشناسید چطورن ؟؟
من تو گوگل یه سرچی زدم مثل اینکه اصلا تو ایران وجود ندارن . هیچ جا چیزی ندیدم
یکی از اشناها از امریکا اورده خواستم بدونم چطورن ؟

بچه ها کسی اینجا هدفونهای fannywang رو میشناسه ؟؟
اگه میشناسید چطورن ؟؟
من تو گوگل یه سرچی زدم مثل اینکه اصلا تو ایران وجود ندارن . هیچ جا چیزی ندیدم
یکی از اشناها از امریکا اورده خواستم بدونم چطورن ؟

بله دوست عزيز هدفون هاي خوبي هستن اينطور كه من تحقيق كردم اكتيو نويز كنشليشن هم دارن كه كلا نويز محيط رو حذف ميكنه ......قيمت هاي قابل قبولي هم دارن
اين هدفونا ساخت كاليفرنيا هستن و ماركي معتبر هست..........تو خريدش شك نكن اگه پيدا كردي

• Like
Reactions: wolverin
سلام
امروز از ولیعصر تا جمهوری رو برای SHP8900 اسکن کردم. ظاهراً Dis شده. فقط یه جا پیدا کردم می‌گفت 86 اون هم بدون گارانتی. مدل 9000 جاش اومده 140. جایی سراغ دارید؟
متشکرم.

سلام
امروز از ولیعصر تا جمهوری رو برای SHP8900 اسکن کردم. ظاهراً Dis شده. فقط یه جا پیدا کردم می‌گفت 86 اون هم بدون گارانتی. مدل 9000 جاش اومده 140. جایی سراغ دارید؟
متشکرم.

اره مدل 9000 جاش اومده یکم بهتر شده من خودم اخرین بار ولی عصر دیدم پاساژ ایران

شما جای اینم می تونی xb200 از سونی یا monster بخری داخل پایتخت دارن من تست نکردم اما ازش تعریف شنیدم

سلام
اره مدل 9000 جاش اومده یکم بهتر شده من خودم اخرین بار ولی عصر دیدم پاساژ ایران

شما جای اینم می تونی xb200 از سونی یا monster بخری داخل پایتخت دارن من تست نکردم اما ازش تعریف شنیدم
آخرین بار یعنی کِی؟:-/ اتفاقاً اونجایی هم که پیداش کردم همون پاساژ بود.
راستش بدجوری به دلم نشسته. باید همین رو پیدا کنم. :d

آخرین ویرایش:
سلام
امروز با چندجا تماس گرفتم. SHP8900 خیلی وقته تولید و در نتیجه وارد نمیشه. اگه پیداش نکنم :( میرم دنبال Pioneer SE-M390.
این مدل رو چجوری میشه از اصل بودنش مطمئن شد؟
متشکرم

سلام
امروز با چندجا تماس گرفتم. SHP8900 خیلی وقته تولید و در نتیجه وارد نمیشه. اگه پیداش نکنم :( میرم دنبال Pioneer SE-M390.
متشکرم
درود
این مدل پایونییر فوقوالعاده عالی است از هر لحاظ واقعا رد خور نداره من خودم دارم جمع میکنم یکی جور کنم اصلا توی بازار نیستش فقط نمایندگیش داره که متاسفانه نمیدونم اسمش چیه
و فروشگاه چاره چون یکی از دوستان در فروم هات اورکلاک خیلی توی بازار گشته بود ولی چیزی پیدا نکرده بود الا نمایندگی که هم قیمت فروشگاه بود خلاصه قیمتش 75 هست!
اصل هم هست!

سلام
درود
این مدل پایونییر فوقوالعاده عالی است از هر لحاظ واقعا رد خور نداره من خودم دارم جمع میکنم یکی جور کنم اصلا توی بازار نیستش فقط نمایندگیش داره که متاسفانه نمیدونم اسمش چیه
و فروشگاه چاره چون یکی از دوستان در فروم هات اورکلاک خیلی توی بازار گشته بود ولی چیزی پیدا نکرده بود الا نمایندگی که هم قیمت فروشگاه بود خلاصه قیمتش 75 هست!
اصل هم هست!
ممنون.
راستش 8900 که نایاب شده. فقط چندتا سوال.
این مدل پایونیر به لاله گوش فشار نمیاره؟ تو بازی‌ها گوش رو با بیس زیاد اذیت نمی‌کنه؟ ممکنه درباره‌ی Burn-In یه خورده توضیح بدید؟
متشکرم.

کسی با earphone های A4 tech کار کرده؟ همین 12 - 14 تومنیا.
قبلا از Creative Ep-630 استفاده میکردم چندین سال ولی دیگه ایران پیدا نمیشه.

اشغاله کلا دیگه جنس a4tech نخر اکثر جنس های جدیدش مفت نمی ارزه

سلام
متشکرم

خوب 8500 بگیر اگه می خوای باید همون قیمت بخریش

اگه پولم داری پایونیر بخر نقدهاش اکثرا خوب هستن اگه می خوای به گوشت اسیب نرسه باید سایز بزرگ بگیری که بره داخلش

آقایون مدل koss ur55 خوبه ؟؟
برای همه نوع آهنگ مناسبه؟(کلاسیک.پاپ.راک...)
کیفیتش خوبه ؟
کجا میفروشن اصلشو؟
اگرم خوب نیست تا 70 تومان چی بگیرم که okباشه
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or