مشاوره در امر خرید هدفون (موزیک - گیم)

دوستان یه هدفون میخوام که زیاد گرون نباشه و چون موزیک ترنس گوش میدم میخوام کیفیتش خوب باشه..البته واسه گیمم اگه باشه خوبه..

چی پیشنهاد میکنید؟؟

سلام دوستان نظرتون دربارهی panasonic rp-htx7 چیه? اینو بگیرم بهتره یا مدل های sennheiser رو .پاناسونیک 180 تومنه سنهایزر ها هم از 220 داره تا 270 به نظرتون کدوم بهتره؟کلا اگه میشه یه هدفون خوب تو همین رنج قیمت معرفی کنید ممنون میشم

دوستان ممنون میشم به سوالم جواب بدین :
هدست گلد سونی رو میشه به اسمارت TV وصل کرد و صدای تلویزیون رو از هدست گرفت ؟
تو رینج قیمت 400-450 تومن چه هدستی میشه گرفت که کیفیت صداش بهتر از گلد باشه ؟ ( مخصوص گیم با ps4 میخوام)

سلام دوستان نظرتون دربارهی panasonic rp-htx7 چیه? اینو بگیرم بهتره یا مدل های sennheiser رو .پاناسونیک 180 تومنه سنهایزر ها هم از 220 داره تا 270 به نظرتون کدوم بهتره؟کلا اگه میشه یه هدفون خوب تو همین رنج قیمت معرفی کنید ممنون میشم

سلام،
به AKG K460 یه نگاهی بنداز،همین طور Yamaha HPH-M82 تو رنج زیر 300 هزار مدلای خوبین...

اگه ایرفون می خوای AKG K375 بگیر من خودم یه ماهِ دارم خیلی راضیم...

با سلام یه هدفون میخواستم برای گیم پلی 4 ، فقط کیفیت و ایناش عالی باشه ، اگه بشه برای فیلم هم به کار برد و وایرلس باشه همچنین به جز پلی4 به TV و گوشی وصل شه
همچنین یک ایرفون برای آهنگ میخواستم ، سبک بشتر rock ولی همه چی گوش میدم
من زیاد از اطلاعات فنی خبری ندارم پس اگه میشه کامل توضیح بدید
همچنین قیمت هم مشکلی نیست ولی دیگه از 1.5 میلیون بشتر نباشه

با سلام یه هدفون میخواستم برای گیم پلی 4 ، فقط کیفیت و ایناش عالی باشه ، اگه بشه برای فیلم هم به کار برد و وایرلس باشه همچنین به جز پلی4 به TV و گوشی وصل شه

واسه پلی ۴ فقط
Wireless gold
Pulse elite
البته گزینه های دیگه ام هست که فکر نمیکنم توو ایران باشه / من خراب بودجت واسه هدفونم :)

دوستان کسی نیست پاسخ بده ؟؟
Pulse elite
تو Review ها میگن بهتره
کلا هدست با جک 3.5 میخوره به تی وی
من خودم ریزر کراکن دارم و کاملا رازیم ازش
350 تومان

- - -ویرایش - - -

تو این رنج قیمت پیشنهاد هدفون های خود شرکت سونی
یعنی سری گلد و elite هستش که وایرلسه و یه ps4 هم وصل میشه
واسه Earphone هم پیشنهاد Razer Hammerheadpro هستش که باس قوی داره و جدا ساز نویز های مخفی داره

Last edited by a moderator:
دوستان Sennheiser CX 300 II Precision Enhanced Bass Earbuds چطوره ؟؟؟
به قیمت 80 دولارز/325 هزار تومان ؟

سلام،
باید بگی چه سبکی گوش می دی متناسب با اون ایرفونت رو انتخاب کنی...
من فقط راک گوش می کنم،ماه پیش می خواستم ایرفون بخرم یکی از مدلای مد نظرم همین CX300II بود که 80 دلاره،یه مدل هم از AKG هست،K375 که 130 دلاره تو تهران پیدا کردم 260 تومن همین رو خریدم...
حالا اگه شما می خوای تا 330 اینا هزینه کنی احتمالا می تونی چیزای بهتری هم پیدا کنی ولی K375 چیزی کم نداره،بنظرم همین رو بخر-البته من هنوز نمی دون چه سبکی گوش میدی-
راستی پِلِیرت چیه؟

سلام،
باید بگی چه سبکی گوش می دی متناسب با اون ایرفونت رو انتخاب کنی...
من فقط راک گوش می کنم،ماه پیش می خواستم ایرفون بخرم یکی از مدلای مد نظرم همین CX300II بود که 80 دلاره،یه مدل هم از AKG هست،K375 که 130 دلاره تو تهران پیدا کردم 260 تومن همین رو خریدم...
حالا اگه شما می خوای تا 330 اینا هزینه کنی احتمالا می تونی چیزای بهتری هم پیدا کنی ولی K375 چیزی کم نداره،بنظرم همین رو بخر-البته من هنوز نمی دون چه سبکی گوش میدی-
راستی پِلِیرت چیه؟
سلام گرامی ،
اول ممنون از راهنماییت ، ولی راستش همینو خریدم ... اون موقعم که پرسیدم فقط می خواستم بدونم نظر بقیه چیه ... البته بیشتر متال گوش میدم که تا اونجا که فهمیدم اینا بیسشون عالیه ، تستم کردم امشب عالی بود.
برام در آمد 100 هزار تومان
http://www.amazon.com/Sennheiser-II...2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1410447345&sr=1-2
:D
کیفیت صداش مثله SteelSeries Siberia V2 نیست ! ولی چندتا خاصیت خوب داره که اون نداره ، اولا نویز رو میگیره ، دوما بیسش خداست :D ، سوما تو گوشی و میشه موقع ورزش یا فعالیت روزانه هم ازش استفاده کرد ، چهارما سبکه :| و در اخرم از همه مهم تر اینکه Sennheiser ـه :D
پلیر هم Ipod هست .
حالا یک سوال ف به نظرت SteelSeries Siberia V2 هنوزم خوبه ؟ می دونم هنوز خیلیا دارن ولی بعد از گذشت این چندساله به نظرت چی بهتر از اون آمده برای جاگزین کردن ؟
بودجه هم همون 300 در نظر بگیر.
ممنون از توجهت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or