می شناسم ولی قیمت منصفانه ای که شما فکر می کنید نیست! قیمتش بالای 400 هستدوستان جایی رو تو تهران میشناسید محصولات ریزر رو با قیمت منصفانه بفروشه؟
من هدست Razer Kraken PRO رنگ سیاهشو میخوام! فک کنم تا 300-350 منطقی باشه!
کجا رنگ سیاهشو میفروشن؟
مرسی
کسی خبر داره این مدل کی میاد؟
ROCCAT STUDIOS V3.0 - PRODUCTS » Gaming Sound » ROCCAT Kave XTD
سلام.دوستان کسی اطلاعی در مورد هدفون های Aiaiaiداره ؟ منن میخوام مدل Capitalشو بخرم ..تو ایران هم هستش ...
قبلا یک دوستی تو این تاپیک فعالیت میکرد اطلاعات خوبیم داشت نمیدونم چرا دیگه نمیبینمش!
سلام.دوستان هدفونای soundmagic خوب هست؟
سلام.ممنون کاوه عزیز
Bowers And Wilkinsخیلی چشمو گرفته ..ولی نه تو ایران هست و از طرفی خیلی گرونن..ولی کیفیت صدا و ساختشون خیلی خوبه..
V-moda Crossfadeرو هم زیاد تعریفشو شنیدم ولی نتونستم پیدا کنم...
محدوده 400چه هدفونی پیشنهاد میکنی؟
من ایفون دارم ...فلک هم باهاش پخش میکنم ولی بیشتر iTunes AAC+دارم فلک هم دارم ...ولی بیشتر همون پلاس...سلام.
این هدفونها کیفیت ساخت پایینی دارند اما نسبت به قیمتشان صدای خوبی دارند. البته قیمتشان در خارج!
موفق باشید.
سلام.
V-Moda M80 کیفیت خوبی دارد. در محدوده 400 هزار تومان مدلهای خیلی خوبی موجود نیستند. من خودم منتظر کاهش قیمت (اگر اتفاق بیفتد!) هستم. اگر منظورتان زیر 400 هزار تومان است Sennheiser HD449. اما HD518 سنهایزر هدفونی فوق العاده نسبت به قیمتش است فقط یک ضعف دارد: نیاز به آمپ دارد تا تمام توانایی هایش را نشان دهد.
اگر بیس قوی دوست دارید یا به اصطلاح Basshead هستید Sony MDR-XB500 می تواند مناسب باشد.
کمی بیشتر در مورد صدای مورد علاقه ات توضیح بده. در ضمن سورس و دستگاه هایی که قصد داری استفاده کنی هم ذکر کن. مثلا" سورس من FLAC 16/44 به همراه iPod Touch 5 است.
راستی AIAIAI هم با گارانتی نامداران در بازار موبایل شرق تهران می توانید پیدا کنید.
موفق باشید.