مشاوره در امر خرید هدفون (موزیک - گیم)

دوستان جایی رو تو تهران میشناسید محصولات ریزر رو با قیمت منصفانه بفروشه؟
من هدست Razer Kraken PRO رنگ سیاهشو میخوام! فک کنم تا 300-350 منطقی باشه!
کجا رنگ سیاهشو میفروشن؟
مرسی

دوستان جایی رو تو تهران میشناسید محصولات ریزر رو با قیمت منصفانه بفروشه؟
من هدست Razer Kraken PRO رنگ سیاهشو میخوام! فک کنم تا 300-350 منطقی باشه!
کجا رنگ سیاهشو میفروشن؟
مرسی
می شناسم ولی قیمت منصفانه ای که شما فکر می کنید نیست! قیمتش بالای 400 هست
اگر قصد خرید دارید فقط با گارانتی اصلی بگیرید که اون مشکلات قبلی دوباره پیش نیاد.

دوستان کسی اطلاعی در مورد هدفون های Aiaiaiداره ؟ منن میخوام مدل Capitalشو بخرم ..تو ایران هم هستش ...
سلام.
AIAIAI از برند های مطرح در زمینه هدفون به شمار می رود و به تازگی چند مدل از این برند وارد کشور شده است. مدل مورد نظر شما را تست نکرده ام اما در تابستان TMA1-DJ را تست کرده ام (مجتمع پایتخت). این مدل یکی از بهترین مدلهای موجود در استایل خودش به شمار می رود و خرید آن توصیه می شود. البته TMA-1 قیمت جهانی اش دو برابر Capital است!!! اگر توانستید تست کنید نتیجه را اعلام کنید.
یکی از دلایل تاکید من بر تست فیت نشدن خوب این هدفون روی گوش و سر است که کاربران فروم های خارجی به آن اشاره کرده اند. در ضمن Isolation آن هم به دلیل همین فیت نشدن خوب ضعیف است بنابراین فکر استفاده در محیط های شلوغ را از سرتان بیرون کنید مگر این که شانس بیاورید و هفون روی سر شما خوب فیت شود. مثلا" تصویر زیر مربوط به یکی از کاربرانناراضی است که عنوان کرده فقط در این حالت هدفون نسبتا" طبیعی قرار می گیرد!:d

LL

البته صدای این هدفون قطعا" نظر استفاده کنندگان را تغییر خواهد داد.
یکی از مشکلات این برند در ایران قیمت بالای آن نسبت به قیمت دلاری است. مثلا" Pipe با قیمت 40 دلار در ایران 180 هزار تومان فروخته می شود که بالا است.
در ضمن بررسی زیر بسیار بسیار معتبر است و خواندن آن توصیه می شود:
http://www.headfonia.com/aiaiai-tracks-headphone/
موفق باشید.
قبلا یک دوستی تو این تاپیک فعالیت میکرد اطلاعات خوبیم داشت نمیدونم چرا دیگه نمیبینمش!

اگر منظورتان منم متاسفانه به دلیل فشردگی برنامه ی دانشگاه نمی توانم فعالیت چشمگیر داشته باشم. در ضمن خیلی ها مشاوره برای خرید هدفون های بی سیم و بلوتوثی و همچنین هدست های مخصوص گیم می خواهند که من هیچ اطلاعاتی در مورد آنها ندارم!
موفق باشید.

آخرین ویرایش:
ممنون کاوه عزیز
Bowers And Wilkinsخیلی چشمو گرفته ..ولی نه تو ایران هست و از طرفی خیلی گرونن..ولی کیفیت صدا و ساختشون خیلی خوبه..
V-moda Crossfadeرو هم زیاد تعریفشو شنیدم ولی نتونستم پیدا کنم...
محدوده 400چه هدفونی پیشنهاد میکنی؟

دوستان هدفونای soundmagic خوب هست؟
سلام.
این هدفونها کیفیت ساخت پایینی دارند اما نسبت به قیمتشان صدای خوبی دارند. البته قیمتشان در خارج!
موفق باشید.
ممنون کاوه عزیز
Bowers And Wilkinsخیلی چشمو گرفته ..ولی نه تو ایران هست و از طرفی خیلی گرونن..ولی کیفیت صدا و ساختشون خیلی خوبه..
V-moda Crossfadeرو هم زیاد تعریفشو شنیدم ولی نتونستم پیدا کنم...
محدوده 400چه هدفونی پیشنهاد میکنی؟
سلام.
V-Moda M80 کیفیت خوبی دارد. در محدوده 400 هزار تومان مدلهای خیلی خوبی موجود نیستند. من خودم منتظر کاهش قیمت (اگر اتفاق بیفتد!) هستم. اگر منظورتان زیر 400 هزار تومان است Sennheiser HD449. اما HD518 سنهایزر هدفونی فوق العاده نسبت به قیمتش است فقط یک ضعف دارد: نیاز به آمپ دارد تا تمام توانایی هایش را نشان دهد.
اگر بیس قوی دوست دارید یا به اصطلاح Basshead هستید Sony MDR-XB500 می تواند مناسب باشد.
کمی بیشتر در مورد صدای مورد علاقه ات توضیح بده. در ضمن سورس و دستگاه هایی که قصد داری استفاده کنی هم ذکر کن. مثلا" سورس من FLAC 16/44 به همراه iPod Touch 5 است.
راستی AIAIAI هم با گارانتی نامداران در بازار موبایل شرق تهران می توانید پیدا کنید.
موفق باشید.

ممنون بابت پاسخ...کاوه جان پس من تا 900 چی میتونم بگیرم که داینامیک رنج بالا و طیف فرکانس رسپانس قابل قبول.اوعاج قابل قبول ...بیس متعادل و صدای گرم و دلنشین داشته باشه

سلام.
این هدفونها کیفیت ساخت پایینی دارند اما نسبت به قیمتشان صدای خوبی دارند. البته قیمتشان در خارج!
موفق باشید.

سلام.
V-Moda M80 کیفیت خوبی دارد. در محدوده 400 هزار تومان مدلهای خیلی خوبی موجود نیستند. من خودم منتظر کاهش قیمت (اگر اتفاق بیفتد!) هستم. اگر منظورتان زیر 400 هزار تومان است Sennheiser HD449. اما HD518 سنهایزر هدفونی فوق العاده نسبت به قیمتش است فقط یک ضعف دارد: نیاز به آمپ دارد تا تمام توانایی هایش را نشان دهد.
اگر بیس قوی دوست دارید یا به اصطلاح Basshead هستید Sony MDR-XB500 می تواند مناسب باشد.
کمی بیشتر در مورد صدای مورد علاقه ات توضیح بده. در ضمن سورس و دستگاه هایی که قصد داری استفاده کنی هم ذکر کن. مثلا" سورس من FLAC 16/44 به همراه iPod Touch 5 است.
راستی AIAIAI هم با گارانتی نامداران در بازار موبایل شرق تهران می توانید پیدا کنید.
موفق باشید.
من ایفون دارم ...فلک هم باهاش پخش میکنم ولی بیشتر iTunes AAC+دارم فلک هم دارم ...ولی بیشتر همون پلاس...
ضمنا بودجه بالا رفته 700تومن هم امکان هستش...دلار انتظار نیست بیاد پایین ... کمی هم پول جور شه شاید ATH-M50بگیرم.
ضمنا من مالتی ژانرم! همه ژانر ها رو گوش میدم! از راک پینک فلوید و رادیو هد بگیر تا الکترونیک و داب استپ و اسکریلکس!

- - -ویرایش - - -

از قیمت این سونی که معرفی کردی خبر داری؟
MDR-Z1000هم 600گیر اوردم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or