مشاوره در امر خرید مانیتور

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
قیمت هارو الان داشتم نگاه میکردم ، همه ـش پرته ولی خوب مثل اینکه بین 30 تا 70 بسته به مشخصات مختلف ـه که همین هم هست بودجه
من برای PC میخوام و چون همیشه مانیتور حدود 24 اینچ بوده و نه بیشتر نمی دونم اگه 27 بخوام بگیرم آیا FHD براش کمه یا نه ؟ یعنی پیکسل ها قابل شناسایی نباشن!
البته میخوام PS5 هم بهش وصل کنم پس اینم در نظر داشته باشیم ولی خوب کارایی اصلی ـم باهاش PC ـه
در مورد فریم هم همیشه 60 فریم اصلی ـم بوده و بالا تر و پایین تر نبوده هیچ وقت نمیدونم 120 و 144 چطوری می تونه تاثیر مثبت بذاره یا نرخ پاسخ دهی 1 میلی ثانیه
اگه رو همین FHD بخوام باشم اینا رو هم دیدم : 1 و 2 و 3
اینو بگیر ولی از دیجیکالا نه چون گرون میده
Xg27acs

اینو بگیر ولی از دیجیکالا نه چون گرون میده
Xg27acs
مانیتور خفنی ـه ، دمت گرم بابت پیشنهاد ـت
یه سوال این IPS اون مشکل که اسمشو یادم نیست (Burnt PIxel بود چی بود که وقتی یه تصویر ثابت بعد از چند وقت میمونه رو پنل ، رو نداره ؟)

مانیتور خفنی ـه ، دمت گرم بابت پیشنهاد ـت
یه سوال این IPS اون مشکل که اسمشو یادم نیست (Burnt PIxel بود چی بود که وقتی یه تصویر ثابت بعد از چند وقت میمونه رو پنل ، رو نداره ؟)
اگر burn in منظورته نه این مشکل رو نداره.

اگر burn in منظورته نه این مشکل رو نداره.
دقیقا منظورم همین بود ، خوب خداروشکر
یه سوال دیگه الان چون چندین سال ـه که سمت ارتقا نبودم ، قدیما همیشه میرفتم بازار رضا حالا نمیدونم الان بهترین سنتر که هم فروشنده ها درست حسابی داشته باشه و هم بهترین قیمت رو بده کجاست؟!

• Like
Reactions: Thundersky
دقیقا منظورم همین بود ، خوب خداروشکر
یه سوال دیگه الان چون چندین سال ـه که سمت ارتقا نبودم ، قدیما همیشه میرفتم بازار رضا حالا نمیدونم الان بهترین سنتر که هم فروشنده ها درست حسابی داشته باشه و هم بهترین قیمت رو بده کجاست؟!
والا تهران نیستم در این باره اطلاعاتی ندارم .

والا تهران نیستم در این باره اطلاعاتی ندارم .
سایت اینترنتی که فروش حضوری هم داشته باشه و خوب باشه برای خرید قطعات مثل باندل CPU MB Ram چی ؟! شنیدم PCMod و Exo خیلی معروف شدن اما قیمتاشونو دیدم تند بود!

• Like
Reactions: Thundersky
سایت اینترنتی که فروش حضوری هم داشته باشه و خوب باشه برای خرید قطعات مثل باندل CPU MB Ram چی ؟! شنیدم PCMod و Exo خیلی معروف شدن اما قیمتاشونو دیدم تند بود!
قیمت و خرید مانیتور گیمینگ 27 اینچ ایسوس مدل ROG Strix XG27ACS-W

مانیتور ایسوس 27 اینچ مدل ASUS ROG Strix XG27ACS-W 27inch IPS 2560 × 1440 180Hz 1ms 350Nits ماتROG Strix XG27ACS-W
این واسه مانیتوره. من کلا اطلاعاتی از سایت برای پی سی ندارم

دوستان من یه مانیتور 60 fps فول اچ دی و ۲۷ اینچ بنکیو دارم که خب واسه ۷ ۸ سال پیشه

به نظرتون اگه یه مانیتور ۱۸۰fps و 2k و 27 اینچ بگیرم، تغییر در حدی هست که به چشم بیاد؟ و بگم wow کیفیت زمین تا آسمون فرق کرد؟🤔

یه مانیتور asus هست که پنلش fast ips هست و با مشخصاتیه که بالا گفتم و نزدیک ۱۰۰ تومنه نمی‌دونم بگیرم یا نه 🥲

دوستان من یه مانیتور 60 fps فول اچ دی و ۲۷ اینچ بنکیو دارم که خب واسه ۷ ۸ سال پیشه

به نظرتون اگه یه مانیتور ۱۸۰fps و 2k و 27 اینچ بگیرم، تغییر در حدی هست که به چشم بیاد؟ و بگم wow کیفیت زمین تا آسمون فرق کرد؟🤔

یه مانیتور asus هست که پنلش fast ips هست و با مشخصاتیه که بالا گفتم و نزدیک ۱۰۰ تومنه نمی‌دونم بگیرم یا نه 🥲
چند مورد مهم وجود داره
اولا روشنایی پنل بعد 8 سال خیلی با اون روز اولی که خریدی فرق کرده و کمتر شده ( مخصوصا اگر زیاد استفاده کرده باشی )
دوم اینکه بعد 8 سال تکنولوژی خیلی پیشرفت کرده و قطعا کیفیت تصویر پنل و روشنایی و زاویه دید و ... خیلی بهتر شده
سوم اینکه هر وسیله برقی مخصوصا تلویزیون و مانیتور عمر مشخصی داره و خیلی بهتر هست قبل اینکه کار به خرابی برسه عوضش کنید که بتونید همین رو بفروشید و قسمتی از هزینه رو تامین کنید
چهارم اینکه با این رشد قیمت فضایی اگر همون 100 تومنی رو الان نخری سال دیگه همین موقع باید 250 براش پول بدی و احتمالا دیگه دلت نمیاد برای جنسی که پارسال 100 بوده اینقدر خرج کنی
پنجم اینکه با این وضعی که پیش اومده ممکنه تا چند ماه دیگه کلا مانیتوری نباشه که بخوای بخری
بخوام برات دلیل بنویسم باید نصف روز بنویسم پس برو سریعتر بخر و به چیزی فکر نکن

• Like
Reactions: Pzt_Kami and Paimon

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or