خیلی ممنون از جوابتون.
ولی من یه چندتا سوال برام پیش اومده مثلا بعضیا میگن رم 2 گیگ اپل اندازه 20 گیگ(حالا مثلا) بقیه کامپوتر هاست و اون دو برابر پولی که واسه اپل میدی 10 برابر میرزه و از این حرف ها...
بعد اینی که من خیلی جاها میبینم که میگن برای طراحی مک خیلی قویه...میخواستم این موضوع رو برام یه خورده توضیح بدین.
و اینکه یعنی واقعا سیستم مک بوک پرو با سیستم اون لپتاپی که قیمتش نصف اونه و مشخصاتش یکیه هیچ فرقی نداره؟؟؟؟
نه دوست من دیگه اینجوریام نیست ! :cheesygri
رم ۲ گیگ ، رم ۲ گیگه و قوی بودن یک سیستم عامل مثل مک باعث سرعت فوق العاده سیستم میشه اما نه دیگه تا این حد !
اما از نظر طراحی شما اول باید بگید منظورتون چه نوع طراحی هست ؟
مک یک سری خصوصیات داره که هیچ سیستم عاملی به گرد پاش هم نمیرسه ، مثلا در گرفتن رند مک نظیر نداره اما دوست من در کارای تخصصی باید از افراد تخصصی در اون ضمینه کمک بگیرید.
و اما در رابطه با اون سوال آخری که پرسیدی ، اگه منظورت از سیستم ، سخت افزار مک هست باید بگم خیر اونجوری فرقی نداره ! پردازنده intel i7 ، گرافیک Nvidia GF330M GT و تمام سخت افزار مک همونایی هستن که همه شرکتها استفاده میکنن و تفاوتی ندارن !
اما چند نکته هست که لازم بگم :
۱- کیفیت ساخت مک بوک جدا در نوع خودش بی نظیره ! تا با تاچ پدش کار نکنی واقعا درک نمیکنی Touchpad MultyTouch یعنی چی !
۲- طراحی کیبرد به صورتی شکل گرفته که اشتباه تایپی رو تقریبا به صفر میرسونه. بک لایت زیر کیبرد واقعا فوق العادست که بعضی مواقع آدم رو مجبور میکنه نصفه شبی چراغا رو خاموش کنه و ازش حداکثر لذت رو ببره !
۳- سیستم عامل مک بینظیره و واقعا ویندوز در برابرش هیچ حرفی برای گفتن نداره ! نمیتونی تصور کنی سیستم عامل بدون کند شدن در مرور زمان یعنی چی (هنگ کردن رو به خاطره بسپر) ! نمیتونی تصور کنی سیستم عاملی بدون ویروس و با حد اکثر امنیت چه لذتی داره. (در ضمن نصب ویندوز هم روی مک به سادگی با انواع مختلف امکانپذیره)
۴- باطری و مصرف انرژی که با مک تجربه میکنی کم نظیره و نکته بسیار جالبش شارژ شدن فوق سریع هست اونم با شارژری که به صورت آهنربایی عمل میکنه و اتوماتیک به سر جای خودش میپره :cheesygri که این عمل برای اینه که به باطری صدمه ای نرسه وقتی شما پاتون به سیم شارژ گیر میکنه.
۵- تو این یک ساله که با مک کار میکنم پشتیبانیش از زبان فارسی خیلی بهتر از مایکروسافت بوده و الان همین مطلب رو هم دارم با مک مینویسم اینم شاهد :
دیگه نمیدونم چی بگم اگه بخوام در رابطه با تفاوتها و برتریهای مک برات بگم باید تا فردا صبح تایپ کنم اگه بازم سوال داری بپرس.