مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

یه لپ تاپ که کاربریش بیشتر فیلم و نرم افزار باشه حدود با حدود قیمت 800 تا 1100 چی پیشنهاد میشه؟؟
ترجیحا سبکم باشه که حمل و نقلش راحتتره

سلام بر استاد عباس خودمان :d

می خوام یه Cooler و یه کیف خوب برا لپ تاپم بخرم ! چی پیشنهاد میدی؟

فقط گیر بیاد تو بازار ها !

سرجمع از 100 هم بالا نزنه ...

یاعلی.

یاعلی.
با اجازه استاد عباس
به نظر بنده,شما اگر بتونید خودتون یک کولر درست کنید,خیلی بهتره,بنده خودم یه دونه درست کردم با یک فن به شعاع 13 سانتی متر,و 2فن کوچکتر,اما نوع فن هم مهمه وگرنه مثل تراکتور صدا میدن,خلاصه وقتی روشنش میکنم دستگاه داغ که نمیشه,هیچ,یخم میزنه,اما اگرم خواستید بخرید,از این فن بزرگاشو بخرید,عملکرد بهتری داره
با اجازه..

به دليل چند مساله نشد كه به فروم سر بزنم و شرمنده كه دير جواب ميدم.
یه لپ تاپ که کاربریش بیشتر فیلم و نرم افزار باشه حدود با حدود قیمت 800 تا 1100 چی پیشنهاد میشه؟؟
ترجیحا سبکم باشه که حمل و نقلش راحتتره
من دو مدل از اسوس پيشنهاد مي دم كه هر دو مدل مشخصات يكساني دارن و تنها تفاوت صفحه نمايش اونها هست:
Asus AU K42JC صفحه نمايش 15.6 اينچي
مدل Asus AU K52JK صفحه نمايش 14 اينچي
به طبع اوني كه صفحه نمايشش كوچكتر هست سبكتر هم هست.

یاعلی.
سلام عزيز

من كولر رو ZALMAN NC1000F پيشنهاد مي دم كه 60 تومن قيمتش هست.
تو كار كيف و اين چيزا هم نيستم!
اما به نظرم اين پيشنهاد پايين بهتر هست:
با اجازه استاد عباس
به نظر بنده,شما اگر بتونید خودتون یک کولر درست کنید,خیلی بهتره,بنده خودم یه دونه درست کردم با یک فن به شعاع 13 سانتی متر,و 2فن کوچکتر,اما نوع فن هم مهمه وگرنه مثل تراکتور صدا میدن,خلاصه وقتی روشنش میکنم دستگاه داغ که نمیشه,هیچ,یخم میزنه,اما اگرم خواستید بخرید,از این فن بزرگاشو بخرید,عملکرد بهتری داره
با اجازه..
اون نوع فن هم بايد از نوع بلبرينگي گرفت كه بي صداست.

فقط اپل 1600 و 1900 تومان داره.عالیه و واقعا قابل مقایسه با هیچ لپ تاپی نیست.وزن 2 کیلو - شارژ باطری 10 ساعت Led دیزاین آمریکا و ساخت کارخانه اپل در چین.اگه باز هم اطلاعات خواستی بگو

من میخوام لپ تاپمو عوض کنم حدود سه سال هست این HP Pavilion DV2000 رو دارم خیلی ازش راضیم اما الان دیگه یه جورایی نابود شده در کل از برند HP خیلی راضیم طبق امار بیشترین فروش رو همین Hp ها دارن
الان رفتم تو سایتشون این رو دیدم HP ENVY 14 Beats Edition Series و میخوام بگیرمش نظرتون چیه ؟ بد جور به دلم نشسته هم رنگش مشکی :دی هم اینکه 14.5 اینچ هست و زیاد بزرگ نیست از لحاظ سخت افزاری هم فوق العادست LED Full HD هست گرافیک 1GB Dedicated و ... فقط مشکلش CPU i5 هست که کاش i7 بود و باتریش هم که از همه مهمتر هست برام نوشته بالای 6 ساعت که عالیه بازم !
نظرتون چیه ؟ تو ایران گیر میاد ؟ چون ظاهرا تازه وارد بازار شده

من میخوام لپ تاپمو عوض کنم حدود سه سال هست این HP Pavilion DV2000 رو دارم خیلی ازش راضیم اما الان دیگه یه جورایی نابود شده در کل از برند HP خیلی راضیم طبق امار بیشترین فروش رو همین Hp ها دارن
الان رفتم تو سایتشون این رو دیدم HP ENVY 14 Beats Edition Series و میخوام بگیرمش نظرتون چیه ؟ بد جور به دلم نشسته هم رنگش مشکی :دی هم اینکه 14.5 اینچ هست و زیاد بزرگ نیست از لحاظ سخت افزاری هم فوق العادست LED Full HD هست گرافیک 1GB Dedicated و ... فقط مشکلش CPU i5 هست که کاش i7 بود و باتریش هم که از همه مهمتر هست برام نوشته بالای 6 ساعت که عالیه بازم !
نظرتون چیه ؟ تو ایران گیر میاد ؟ چون ظاهرا تازه وارد بازار شده
اين مدل هم خوبه
اما قيمتش بالاي 1.5 هست
و در برابر رقيبي همچون N61JQاز اسوس حرفي براي گفتن نداره
هم پردازندش i7 هست و هم پردازنده گرافيكيش قويتره. قيمتش هم حدود 1.5 و كمتر

سلام
من یه لپ تاپ میخوام بخرم با این مشخصات و توانایی ها ..

اصلا برای بازی نمیخوام!. سبک باشه .. طراحی ساختش خوب باشه .. شیک و جمع و جور باشه .. خنک باشه و بیشتر برای اینترنت و کتاب خوندن و احیانا بعضی نرم افزارها مثل نرم افزارهای مهندسی( غیر گرافیکی) میخوامش.. قیمتش هم کم باشه هرچی کمتر بهتر فقط پردازندش خوب باشه و از سری C2D به بالا چون دید خوبی نسبت به این Atom ها ندارم.در ضمن بین نت بوک و نوت بک و تبلت هم شک دارم خلاصه ....

سلام
من یه لپ تاپ میخوام بخرم با این مشخصات و توانایی ها ..

اصلا برای بازی نمیخوام!. سبک باشه .. طراحی ساختش خوب باشه .. شیک و جمع و جور باشه .. خنک باشه و بیشتر برای اینترنت و کتاب خوندن و احیانا بعضی نرم افزارها مثل نرم افزارهای مهندسی( غیر گرافیکی) میخوامش.. قیمتش هم کم باشه هرچی کمتر بهتر فقط پردازندش خوب باشه و از سری C2D به بالا چون دید خوبی نسبت به این Atom ها ندارم.در ضمن بین نت بوک و نوت بک و تبلت هم شک دارم خلاصه ....
با اجازه استادان
راستش بودجتونو نگفتین,اما این مدل ها رو بنده پیشنهاد میکنم:
Asus K52JK SX013 Corei5 4GB 500GB- 950,000toman
SONY F11 GGX -Core i7 -3.0 GHZ -4 GB -500 G- 14,900,000 toman
Asus K52F Core i3-3GB DDR3-320GB-SX06- 750,000 toman
Asus K42JB -Core i5-4GB-320GB- 950,000toman
SONY EB 14 FX/W-B Core i3 -4GB-500 GB- 1,000,000 toman
و کلا سری z سونی و asus n

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن