با اجازه استاد عباسسلام بر استاد عباس خودمان :d
می خوام یه Cooler و یه کیف خوب برا لپ تاپم بخرم ! چی پیشنهاد میدی؟
فقط گیر بیاد تو بازار ها !
سرجمع از 100 هم بالا نزنه ...
یاعلی.
من دو مدل از اسوس پيشنهاد مي دم كه هر دو مدل مشخصات يكساني دارن و تنها تفاوت صفحه نمايش اونها هست:یه لپ تاپ که کاربریش بیشتر فیلم و نرم افزار باشه حدود با حدود قیمت 800 تا 1100 چی پیشنهاد میشه؟؟
ترجیحا سبکم باشه که حمل و نقلش راحتتره
سلام عزيزسلام بر استاد عباس خودمان :d
می خوام یه Cooler و یه کیف خوب برا لپ تاپم بخرم ! چی پیشنهاد میدی؟
فقط گیر بیاد تو بازار ها !
سرجمع از 100 هم بالا نزنه ...
یاعلی.
اون نوع فن هم بايد از نوع بلبرينگي گرفت كه بي صداست.با اجازه استاد عباس
به نظر بنده,شما اگر بتونید خودتون یک کولر درست کنید,خیلی بهتره,بنده خودم یه دونه درست کردم با یک فن به شعاع 13 سانتی متر,و 2فن کوچکتر,اما نوع فن هم مهمه وگرنه مثل تراکتور صدا میدن,خلاصه وقتی روشنش میکنم دستگاه داغ که نمیشه,هیچ,یخم میزنه,اما اگرم خواستید بخرید,از این فن بزرگاشو بخرید,عملکرد بهتری داره
با اجازه..
اين مدل هم خوبهمن میخوام لپ تاپمو عوض کنم حدود سه سال هست این HP Pavilion DV2000 رو دارم خیلی ازش راضیم اما الان دیگه یه جورایی نابود شده در کل از برند HP خیلی راضیم طبق امار بیشترین فروش رو همین Hp ها دارن
الان رفتم تو سایتشون این رو دیدم HP ENVY 14 Beats Edition Series و میخوام بگیرمش نظرتون چیه ؟ بد جور به دلم نشسته هم رنگش مشکیهم اینکه 14.5 اینچ هست و زیاد بزرگ نیست از لحاظ سخت افزاری هم فوق العادست LED Full HD هست گرافیک 1GB Dedicated و ... فقط مشکلش CPU i5 هست که کاش i7 بود و باتریش هم که از همه مهمتر هست برام نوشته بالای 6 ساعت که عالیه بازم !
نظرتون چیه ؟ تو ایران گیر میاد ؟ چون ظاهرا تازه وارد بازار شده
از Asus بدم میاد کلا دل خوشی ندارم ازش ترجیح میدم همینو برذارم اصلا قیمتش برام مهم نیست از این خوشم اومده
درسته عزیز این n61jq هیولایی برا خودش,اینم یه ریویو ازش:از Asus بدم میاد کلا دل خوشی ندارم ازش ترجیح میدم همینو برذارم اصلا قیمتش برام مهم نیست از این خوشم اومده
با اجازه استادانسلام
من یه لپ تاپ میخوام بخرم با این مشخصات و توانایی ها ..
اصلا برای بازی نمیخوام!. سبک باشه .. طراحی ساختش خوب باشه .. شیک و جمع و جور باشه .. خنک باشه و بیشتر برای اینترنت و کتاب خوندن و احیانا بعضی نرم افزارها مثل نرم افزارهای مهندسی( غیر گرافیکی) میخوامش.. قیمتش هم کم باشه هرچی کمتر بهتر فقط پردازندش خوب باشه و از سری C2D به بالا چون دید خوبی نسبت به این Atom ها ندارم.در ضمن بین نت بوک و نوت بک و تبلت هم شک دارم خلاصه ....