مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام
توی بازار تبلتی که وین7 داشته باشه یا وین7 و نرم افزارهای ویندوزی روش نصب بشه وجود داره ؟
منظورم از تبلت چیزی مثل iPAD هست.
اگرمنظورت ای پد اپل هست که باید بگم بله تو پایتخت بفور یافت میشه اگرهم مارکهای دیگه منظورتون هست که من شخثا ندیدم فقط میدونم که قراره سامسونگ بزودی مشابه این محصول رو عرضه کنه

اگرمنظورت ای پد اپل هست که باید بگم بله تو پایتخت بفور یافت میشه اگرهم مارکهای دیگه منظورتون هست که من شخثا ندیدم فقط میدونم که قراره سامسونگ بزودی مشابه این محصول رو عرضه کنه
منظورم شمایلش مثل iPAD باشه اما سیستم عاملش وین 7 باشه.
به لپتاپ های لمسی هم تبلت گفته میشه درست میگم ؟
ظاهرا باید چند ماهی منتظر بمونم برای همچین چیزی !

سلام
من الان حدود 3 ساله که Compal JFL92 دارم و انصافا خیلی هم راضی هستم. منتهی به خاطر حجم زیاد و وزن سنگین حمل و نقلش برام سخت شده. میخوام یه لپتاپ 13 یا 14 اینچ بگیرم که وزنش هم زیاد نباشه و تو حمل مشکلی نداشته باشم. خیلی وقته از بازار خبری ندارم. اگر لطف کنید و چند مدل به من معرفی کنید ممنون میشم. قیمت هم حداکثر یک و نیم باشه. ممنون

سلام
من الان حدود 3 ساله که Compal JFL92 دارم و انصافا خیلی هم راضی هستم. منتهی به خاطر حجم زیاد و وزن سنگین حمل و نقلش برام سخت شده. میخوام یه لپتاپ 13 یا 14 اینچ بگیرم که وزنش هم زیاد نباشه و تو حمل مشکلی نداشته باشم. خیلی وقته از بازار خبری ندارم. اگر لطف کنید و چند مدل به من معرفی کنید ممنون میشم. قیمت هم حداکثر یک و نیم باشه. ممنون
سلام دوست عزیز
من مدل ASUS K 42 JC-VX085 رو پیشنهاد می دم که مشخصات عالی ای داره و قیمتش هم 930 تومن هست.
وزنش هم 2.2 کیلوگرم هست.

• Like
Reactions: Ooops
سلام دوست عزیز
من مدل ASUS K 42 JC-VX085 رو پیشنهاد می دم که مشخصات عالی ای داره و قیمتش هم 930 تومن هست.
وزنش هم 2.2 کیلوگرم هست.
ممنون
ASUS واقعا لپتاپهای خوبی تولید کرده. نظر شما در مورد N82JQ-X1 چیه؟ خیلی عالی به نظر میرسه. فقط نمیدونم تو ایران هست یا نه!؟ یا اینکه قیمتش چنده؟

ممنون
ASUS واقعا لپتاپهای خوبی تولید کرده. نظر شما در مورد N82JQ-X1 چیه؟ خیلی عالی به نظر میرسه. فقط نمیدونم تو ایران هست یا نه!؟ یا اینکه قیمتش چنده؟

متاسفانه شرکت های اصلی ایسوس تو ایران واردش نکردند!
من هم دنبالش بودم ولی گیر نیومد
هر مدلی که توی سایت SAZGAR باشه گیر میاد:d

آخرین ویرایش:
امکاناتش رو توی همون لینکی که دادین نوشته.
اون امکانات خاص نیستن و در همه لپ تاپ ها یک چیز عادی محسوب می شن.
گول اون صفحه نمایش 16 اینچی رو نخورید. با توجه به باطری 6 سلولی که داره شارژش سریع تموم می شه.
از طرفی پردازندش هم رده خارجه.
من مدل Acer Extensa 5741 E رو پیشنهاد می دم با قیمت 690 تومن که پردازنده i3 و حافظه DDR3 داره و در تمامی محاسبات از اون مدلی که شما مد نظر دارید سریعتره.

امکاناتش رو توی همون لینکی که دادین نوشته.
اون امکانات خاص نیستن و در همه لپ تاپ ها یک چیز عادی محسوب می شن.
گول اون صفحه نمایش 16 اینچی رو نخورید. با توجه به باطری 6 سلولی که داره شارژش سریع تموم می شه.
از طرفی پردازندش هم رده خارجه.
من مدل Acer Extensa 5741 E رو پیشنهاد می دم با قیمت 690 تومن که پردازنده i3 و حافظه DDR3 داره و در تمامی محاسبات از اون مدلی که شما مد نظر دارید سریعتره.
پس یعنی اصلا رو core 2 یا DDR2 فکر نکنم؟فقط I3 و DDR3 ؟
حالا مگه چقدر سرعتاشون فرق میکنه؟
در حالت کلی شما 5741 با کانفیگ I3,4GB DDR3,ATI 5470,320GB رو پیشنهاد میکنید یا دل 5010 با همین کانفیگ؟تجربه شخصی هم داشتین؟داغ نمیکنن؟
میبخشید اینقدر سوال میکنم,ممنون

با سلام.من دو روز پیش رفتم بازار n61jq asus را قیمت کردم گفتند 1550 هست.بعد خود فروشنده به من گفت از هفته پیش تا حالا 100 تومن گرون شده(یعنی هفته پیش 1450 بوده).می خواستم بدونم دلیل این افزایش قیمت چی بوده و ممکنه دوباره کی قیمتش بکشه پایین؟

پس یعنی اصلا رو core 2 یا DDR2 فکر نکنم؟فقط I3 و DDR3 ؟
حالا مگه چقدر سرعتاشون فرق میکنه؟
در حالت کلی شما 5741 با کانفیگ I3,4GB DDR3,ATI 5470,320GB رو پیشنهاد میکنید یا دل 5010 با همین کانفیگ؟تجربه شخصی هم داشتین؟داغ نمیکنن؟
میبخشید اینقدر سوال میکنم,ممنون
بله، به اون دو مورد رده خارج اصلا فکر نکنید
تقریبا دو برابر تفاوت سرعت هست.
من دل رو ترجیح می دم. چون در زمینه لپ تاپ موفق عمل کرده و مشکلات چندانی نداشته.
این قضیه داغ نمی کنه دیگه چیه؟!:d نه بابا داغ نمی کنه.
عباس قیمت این مدل G73JW-A1 چنده تو بازار؟ اصلا تو ایران اومده؟:d
نه بابا این خیلی خوفه. یکی از دوستان هم دنبالش هست. اگه باشه بالای 2.5 هست.
با سلام.من دو روز پیش رفتم بازار n61jq asus را قیمت کردم گفتند 1550 هست.بعد خود فروشنده به من گفت از هفته پیش تا حالا 100 تومن گرون شده(یعنی هفته پیش 1450 بوده).می خواستم بدونم دلیل این افزایش قیمت چی بوده و ممکنه دوباره کی قیمتش بکشه پایین؟
سلام دوست عزیز
دلیلش افزایش دلار و تحریم. و البته خرید زیاد این مدل.
برای بازار نمی شه زمان معینی تعیین کرده، ممکنه یک ماه دیگه، ممکنه یک هفته دیگه و یا ممکنه چندین ماه دیگه قیمت ها تغییر بکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or