مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

خب مسلما مدلی که خود شما لینکش رو دادین بهتره.
ولی در نظر داشته باشید که حدود 250 تومن از این مدلی که من پیشنهاد دادم قیمتش بیشتره.
اگر در مضیقه نیستین مدلی که خودتون مد نظر دارین رو پیشنهاد می دم.

مرسی.

ببخشید یه سوال دیگه. این لینکی که دادم یه جاش اینو نوشته Processor & Cache Memory Intel® Core™ i5 Processor 520UM : 1.06 GHz with Turbo Boost up to 1.86 GHz

یعنی الان cpu ش دقیقا چنده؟

مرسی.

ببخشید یه سوال دیگه. این لینکی که دادم یه جاش اینو نوشته Processor & Cache Memory Intel® Core™ i5 Processor 520UM : 1.06 GHz with Turbo Boost up to 1.86 GHz

یعنی الان cpu ش دقیقا چنده؟
پردازندش i5 520um هست با فرکانس 1.06 گیگاهرتز که در هنگام فعال سازی توربو بوست فرکانسش تا 1.86 به طور خودکار افزایش پدا می کنه.

سلام.من از بین دو مدل لپ تاپ VAIO F115 و ASUS N61JQ می خوام بدونم کدوم یک صفجه نمایش(مانیتورش)بهتره؟N61JQ که LED هست یا F115 که LCD هست؟

و در نهایت می خوام بدونم کدوم یک از این دو مدل در کل بهتره؟

سلام.من از بین دو مدل لپ تاپ VAIO F115 و ASUS N61JQ می خوام بدونم کدوم یک صفجه نمایش(مانیتورش)بهتره؟N61JQ که LED هست یا F115 که LCD هست؟

و در نهایت می خوام بدونم کدوم یک از این دو مدل در کل بهتره؟
سلام دوست عزیز
من اون مدل اسوس رو پیشنهاد می دم. این مدل LCD هست با پس زمینه LED که از LED در سطح پایین تری قرار می گیره.
مدل سونی وایو هم LCD اما فول اچ دی هست.
در نهایت من N61JQ رو پیشنهاد میدم.

سلام
من ميخواستم يه لپ تاپ يا نت بوک بگيرم.
تو کار بازي نيستم.
باهاش ميخوام يخورده کار هاي گرافيکي بکنم.
يخورده هم فيلم ببينم.
و کاراي اينترنتي.
و کلا روزي حدودا 6 ساعتي بايد ازش کار بکشم.
با اين چيز هايي که گفتم سيستم بالا و قوي اي نياز نيست ولي نميخوام ضعيف هم باشه.يه چيز درست باشه...

و از خصوصياتي که واسم مهمه:
يک-خيلي مهمه:جنس و قطعات و کلا کيفيتش هست و اصلا وقت اينور بردن و اون ور بردن واسه تعمير و اينجور چيزا ندارم,يعني ميخوام کلا کيفيت قطعات و همه چيزش تضمين شده و خيالم بابتش راحت باشه.(اگه میشه کیفیت برند هارو یه جور دسته بندی هم بکنید ممنون میشم.)
دو:اينکه بتونه يه 3 سالي رو دووم بياره و به هن هن نيفته و از نظر مشخصاتي مثل سي پي يو و گرافيک و رم در آينده مثلا 2 سال ديگه هم يه حرفي واسه گفتن داشته باشه و نه اينکه به تاريخ بپيونده.
سه:اينکه مانيتورش زياد بزرگ نباشه و 13 يا 14 خوبه.
چهار:اينکه باتري خوبي داشته باشه و داغ نکنه.
پنج:هم اينکه قيمتش بين 600 تا 1 تومن باشه و حالا اگه قيمتش هم يخورده هم بالاتر بود يه کاري ميکنيم.ولي به نظرم با اين چيز هايي که مد نظرم هست نبايد زياد آب بخوره.

اگر هم مقدوره چند تا مدل معرفی کنید تا بتونم راحت تر انتخاب کنم.
پیشاپیش هم ممنون.;)

dell vs acer

سلام دوستان بنده در مورد dell 5010-Hو acer 5741-G سوال داشتم,میخواستم ببینم کدوم بهتره و اصلا داغ نمیکنه و برای کار مدت طولانی خوب جواب میده؟,کلا نظرتون چیه؟

سلام
من ميخواستم يه لپ تاپ يا نت بوک بگيرم.
تو کار بازي نيستم.
باهاش ميخوام يخورده کار هاي گرافيکي بکنم.
يخورده هم فيلم ببينم.
و کاراي اينترنتي.
و کلا روزي حدودا 6 ساعتي بايد ازش کار بکشم.
با اين چيز هايي که گفتم سيستم بالا و قوي اي نياز نيست ولي نميخوام ضعيف هم باشه.يه چيز درست باشه...

و از خصوصياتي که واسم مهمه:
يک-خيلي مهمه:جنس و قطعات و کلا کيفيتش هست و اصلا وقت اينور بردن و اون ور بردن واسه تعمير و اينجور چيزا ندارم,يعني ميخوام کلا کيفيت قطعات و همه چيزش تضمين شده و خيالم بابتش راحت باشه.(اگه میشه کیفیت برند هارو یه جور دسته بندی هم بکنید ممنون میشم.)
دو:اينکه بتونه يه 3 سالي رو دووم بياره و به هن هن نيفته و از نظر مشخصاتي مثل سي پي يو و گرافيک و رم در آينده مثلا 2 سال ديگه هم يه حرفي واسه گفتن داشته باشه و نه اينکه به تاريخ بپيونده.
سه:اينکه مانيتورش زياد بزرگ نباشه و 13 يا 14 خوبه.
چهار:اينکه باتري خوبي داشته باشه و داغ نکنه.
پنج:هم اينکه قيمتش بين 600 تا 1 تومن باشه و حالا اگه قيمتش هم يخورده هم بالاتر بود يه کاري ميکنيم.ولي به نظرم با اين چيز هايي که مد نظرم هست نبايد زياد آب بخوره.

اگر هم مقدوره چند تا مدل معرفی کنید تا بتونم راحت تر انتخاب کنم.
پیشاپیش هم ممنون.;)
سلام دوست عزیز
من مدل Asus AU K42JC رو پیشنهاد می دم با قیمت 1 تومن.
داغ کردن هم معنی نداره.
سلام دوستان بنده در مورد dell 5010-Hو acer 5741-G سوال داشتم,میخواستم ببینم کدوم بهتره و اصلا داغ نمیکنه و برای کار مدت طولانی خوب جواب میده؟,کلا نظرتون چیه؟
سلام دوست عزیز
مدل Dell Inspiron 5010-H بهتر هست.

ممنون از راهنمایی شما لرد عزیز.یه سوال دیگه راجب لپ تاپ HP مدل Pavilion DV6-2140SE دارم.یکی از دوستان من این لپ تاپ را داره.زمانی که می خواد یه فیلم ببینه تصویر را بزرگ نشون نمیده.یعنی از بالا و پایین یه نوار سیاه رنگ هست ولی همون فیلم را اگه در تلویزیون بخوای با ویدیو سی دی ببینی بزرگ نشون میده.دلیلش می خواستم بدونم چیه؟آیا ممکنه مثلا" مربوط به این باشه که این مدل hp فول اچ دی نیست؟

حالا می خوام بدونم آیا مدل N61JQ ASUS هم زمان نمایش فیلم این طوری هست یا نه و آیا اصلا" FULL HD هست این لپ تاپ یا خیر؟

ممنون از راهنمایی شما لرد عزیز.یه سوال دیگه راجب لپ تاپ HP مدل Pavilion DV6-2140SE دارم.یکی از دوستان من این لپ تاپ را داره.زمانی که می خواد یه فیلم ببینه تصویر را بزرگ نشون نمیده.یعنی از بالا و پایین یه نوار سیاه رنگ هست ولی همون فیلم را اگه در تلویزیون بخوای با ویدیو سی دی ببینی بزرگ نشون میده.دلیلش می خواستم بدونم چیه؟آیا ممکنه مثلا" مربوط به این باشه که این مدل hp فول اچ دی نیست؟

حالا می خوام بدونم آیا مدل N61JQ ASUS هم زمان نمایش فیلم این طوری هست یا نه و آیا اصلا" FULL HD هست این لپ تاپ یا خیر؟
خواهش می کنم
این مورد اصلا به لپ تاپ شما ارتباطی نداره.
یا تنظمیات پلیری که فیلم رو باهاش تماشا می کنید به هم خورده یا اینکه این فیلم سطح کیفیتش همین هست.
یا:
در تلویزیون همیشه کیفیت تصاویر خیلی بالاتر از مانیتور نشان داده می شه.

سلام من یه لب تاپ میخوام در حدود قیمت 800 تا 900 تومن برای کارای معمولی میخواستم فقط هم از hp میخوام. اگه زحمتی هم نیست به همراه مدل زیر قطعات را هم بنویسید !

سلام دوستان
من واقعا گیج شدم.
من یه لپ تاپ قوی می خوام بخرم تو قیمت 1.5 تا 1.6 .
شما چه لپ تاپی پیشنهاد میکنید.
خودم اول سونی مد نظرم بود اول بگین ایا سونی واقعا بهترین مارک الان تو ایران.
لطف بهترین لپ تاپ در این قیمت رو که صفحه نمایشش کمتر از 16" نباشه و ci7 باشه رو بهم معرفی کنین حالا هر برندی بود بود.
لطفا مدلشم بگین.

سلام من یه لب تاپ میخوام در حدود قیمت 800 تا 900 تومن برای کارای معمولی میخواستم فقط هم از hp میخوام. اگه زحمتی هم نیست به همراه مدل زیر قطعات را هم بنویسید !
سلام دوست عزیز
من مدل HP Compaq G62 121 رو پیشنهاد میدم با قیمت 870 تومن
HP Compaq G62 121
CPU:Ci3 2.13
RAM:4GB DDR3
H.D.D:320
DVD RW
LCD:15.6 WXGA
VGA:5430 ATI

سلام دوستان
من واقعا گیج شدم.
من یه لپ تاپ قوی می خوام بخرم تو قیمت 1.5 تا 1.6 .
شما چه لپ تاپی پیشنهاد میکنید.
خودم اول سونی مد نظرم بود اول بگین ایا سونی واقعا بهترین مارک الان تو ایران.
لطف بهترین لپ تاپ در این قیمت رو که صفحه نمایشش کمتر از 16" نباشه و ci7 باشه رو بهم معرفی کنین حالا هر برندی بود بود.
لطفا مدلشم بگین.
سلام دوست عزیز
باید بگم که در این رنج قیمت لپ تاپی با مشخصات خوب پیدا نمی شه و یا باید 1900 هزینه بکنید یا کمتر از 1.500
به هر حال من مدل N61JQ ASUS رو پیشنهاد میدم که لپ تاپ های سونی ای که 1.700 قیمت دارن هم به مشخصات این لپ تاپ نمی رسن.

سلام
تو سری لپ های سبک (زیر 2 کیلو) چی رو پیشنهاد میکنید؟! (البته صفحه نمایش از 10 اینچ بیشتر باشه و قیمتش هم زیر 600 تومن!)
فقط برای برنامه نویسی سبک میخام و وزنش هم به دلیل حمل و نقل حتما کم باشه!
یکی هم اینکه این لپ تاپ های 2.7 - 3 کیلویی تو کیف خیلی اذیت میکنه؟! (وزنش رو میگم)

یکی هم اینکه این لپ تاپ های 2.7 - 3 کیلویی تو کیف خیلی اذیت میکنه؟! (وزنش رو میگم)

لپ تاپ من 2.6 كيلو وزنشه و بايد بگم اگه زياد بخواي اينور و اونور بري اذيت ميكنه....ولي فكر كنم با يه كيفه كوله مشكل حل بشه البته تضمين نميكنم:دي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or