سلام ، والا خیلی وقته به این تاپیک سر نزده بودم ، بخاطر وضعیت آشفته بازار دلارهاینجا چرا اینقدر سوت و کوره
خب منم بعد ۵ ۶ سال میخوام لپتاپمو عوض کنم. Msi 970m core i 6700 داشتم
لپتاپ فوقالعاده ای بود چه از لحاظ دما و چه از لحاظ قدرت...
الان بودجه ام تا ۴۱.۵ میلیونه.
گزینههایی که دارم
گزینه اول
Legion 5 ryzen 7 4800h, 1660ti 6gb ,16 gb ram, 1tb +512 ssd 1080p, 120 hz
که گارانتی داخلی قیمتش ۳۸.۷ عه
گزینه دوم
Acer helios 300, core i7 10750h,2060 6gb،16gb ram,512ssd,1080p 144hz
که از سایت روژسا با گارانتی یکساله بین المللی و ۱۰ روز فرصت تست ۴۰.۵ میلیونه
کسی تجربه داره بتونه کمک کنه؟
نمیدونم خریداری کردی یا نه ولیاینجا چرا اینقدر سوت و کوره
خب منم بعد ۵ ۶ سال میخوام لپتاپمو عوض کنم. Msi 970m core i 6700 داشتم
لپتاپ فوقالعاده ای بود چه از لحاظ دما و چه از لحاظ قدرت...
الان بودجه ام تا ۴۱.۵ میلیونه.
گزینههایی که دارم
گزینه اول
Legion 5 ryzen 7 4800h, 1660ti 6gb ,16 gb ram, 1tb +512 ssd 1080p, 120 hz
که گارانتی داخلی قیمتش ۳۸.۷ عه
گزینه دوم
Acer helios 300, core i7 10750h,2060 6gb،16gb ram,512ssd,1080p 144hz
که از سایت روژسا با گارانتی یکساله بین المللی و ۱۰ روز فرصت تست ۴۰.۵ میلیونه
این مدل یه هارد ۱ ترام بخوام براش بخرم میشه ۴۱.۵
هم با لپتاپم قصد دارم بازی کنم و هم با نرمافزارهایی مثل photoshop illustrater after effct matlab anaconda premiere pro کار میکنم
از لحاظ بازی پیداس که acer با ۲۰۶۰ و اینتل بهتره
اما نرمافزاری ryzen بهتره...
صفحه هم acer ۱۴۴ hZ هست که نسبت ب ۱۲۰ هرتز بهتره...
به لحاظ دما، خودم واقعا نمیدونم کدوم بهتره... فک کنم تو یک مایه باشن
کیفیت بدنه همacer بهتره و آلومینیومی عه...
در کل خودم بیشتر متمایل به acer ام اما واقعا نمیدونم شاید پردازنده رایزن برام بهتر باشه با توجه به اینکه اخیرا بیشتر با لپتاپ هم کار میکنم تا بخوام بازی کنم...
کسی تجربه داره بتونه کمک کنه؟
سلام ، والا خیلی وقته به این تاپیک سر نزده بودم ، بخاطر وضعیت آشفته بازار دلاره
دوتا گزینه ای که دادی یکیش لنوو هست یکی ایسر
باید اولش بگم من طرفدار Predator هستم واقعا عالی عمل کرده ایسر با این سری ، ولی آلین ور دل یه چیز دیگست و یه سطح بالاتر از هر دو این مدلاست
خوب بریم سر مشخصات ، لپتاپ لنوو پردازنده اش مال سری موبایل هست که میره تو لیست کم مصرف ها و بخاطرش با وجود 8 هسته پردازنده ولی کماکان 8 ساعت واست کار میکنه ، بعدش مدل کارت گرافیک 1660ti هست ، هر چیزی که باشه 2060 از اون سرتر خواهد بود
صفحه نمایش راست که در عمل ادم نمیتونه متوجه بشه فرق 120 و 144 چیه ولی هر کدوم عددش بیشتره خوبه ، حافظه هم که درموردش گفتید میتونید یه M2 اضافه کنید بهید یا دوتا تو مشخصاتش بصورت گنگ نوشته این رو
و اما مهمترین برتری ایسر نسبت به لنوو ، پردازنده 10750 اونم از سری H که کم مصرف هم نیست ، و فکر نکنم نامیدت کنه چه تو رندرینگ گرفتن از ادوبی و چه توی بازیا ، جدیدا هم آپدیت برنامه های ادوبی این امکان اضافه شده که برای رندرینگ از کارت گرافیک بشه استفاده کرد که سرعت رو خیلی خیلی برده بالا ، و از اونجا که هسته ای کودا گرافیک 2060 به تعداد 1920 تا هست ، گزینه خیلی مناسبیه برای خرید
ولی درباره قیمت ایستر دوباره یه گشتی بزن ببین ارزونتر واست ثبت سفارش نمیکنن دوستانی که خرید خارج میزنن
موفق و مؤید
ممنون از شما الان تقریبا ۱ هفته ای میشه که هموننمیدونم خریداری کردی یا نه ولی
هر دو در این رنج قیمت خیلی خوب هستن
پردازنده 4800h به لحاظ مصرف انرژی و داغی از 10750h بهتره. قدرتشون تقریبا یکیه
ولی گرافیک 2060 خب از 1660ti بهتره
و نقد های Legion 5 از Acer Predator Helios 300 بهتره
گزینه مناسب تر که میتونی بگیری اینه:
ASUS TUF, 15.6" IPS FHD, AMD Ryzen 7-4800H, NVIDIA RTX 2060, 16GB RAM, 1TB SSD
از این سایت هایی که از آمازون خریداری میکنن. نهایت قیمت همون 41.5 هست (گرونترینشون 41.5)
گرافیک دوم nvidia هست؟ اگه اره یه راهش اینه که میتونی از کنترل پنل انویدیا تب Desktop گزینه Display GPU activity icon in notification area رو فعال کنی و حین بازی کردن ببینی که فعال هست یا نهسلام دوستان وقت بخیر چجوری می تونم مطمئن بشم که کارت گرافیک دوم لپ تاپم فعال است و اگر بازی ران می کنم مطمئن بشم که بازی داره از همون کارت گرافیک قوی تره استفاده می کنه ؟
ممنون ?
ممنون بابت راهنمایی ولی اصلا راست کلیک که گزینه انویدیا نمیاد یا تو کنترل پنل میرم اصلا رو قسمت انویدیا کنترل پنل که کلیک می کنم چیزی بالا نمیاد ?گرافیک دوم nvidia هست؟ اگه اره یه راهش اینه که میتونی از کنترل پنل انویدیا تب Desktop گزینه Display GPU activity icon in notification area رو فعال کنی و حین بازی کردن ببینی که فعال هست یا نه
View attachment 188625