vivaz360
کاربر سایت
اگر تلویزیون 4k دارید پرو مناسبتره.فریم ریت ثابت و گاها بالاتر تو فول اچدی مثل God of war هم از مزیتهای پرو هست.در مورد هک شدن بالاخره هکرها هک ورژن بالاتر رو منتشر میکنن ولی اینکه کی منتشر میکنن رو نمیشه گفت.همین انحصاریای سونی بدجور وسوسه کننده ست.برای همین خیلی مشتاقم.
انلاین زیاد بازی نمیکنم.فقط همون DOTA 2 روی ویندوز.
الان متاسفانه بد جور هزینه و قیمت لپتاپ کشیده بالا.همین لپتاپه ایسوسی که گفتم شاید نهایتش بشه 3 سال دیگه بازی کرد و همین سال دیگه هم کلی از قیمتش میفته ! اگر میشد کیس ببندم عالی بود.ولی ماهی 2 مرتبه میرم سفر و کیس رو نمیشه این ور اون ور برد.ولی حالا ps4 و لپتاپ رو میشه یه کاریش کرد
توی تعداد بازی و لایبرری کاملا موافقم.هم تعداد بازی و هم راحت تر بودن نصب و دردسترس بودن بازی ها.نظر خودم همینه یه ps4 بگیرم و یه لپتاپ 12-13 تومنی که هم کارای ویندوزی رو انجام بدم.هم بازی های نسل قبل و هم DOTA 2 رو بتونم بازی کنم.
در مورد اسلیم و پرو هم مشکل اینجاست که اسلیم نو کپی خور پیدا کردم برای خرید ولی نسخه پرو هر چی گشتم نیست.
به جز گرافیک و توانایی توی میزان لایف تایم که تا چند سال دیگه بازی میاد بین اسلیم و پرو فرق هست ؟
قیمتا هم متاسفانه تو این وضعیت اقتصادی خراب چند برابر شده و شاید تا سال آینده بیشتر هم بشه.نظر من هم ترکیب کنسول و لپتاپ بصرفه تر هست