مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

خواهش میکنم
اولاً 1390 حدود 1.200-1.300 هست
دوماً بازم قدرت پردازندش کمتره از 2130 هست
سوماً هاردش 5400 دور هست
تنها برتری که 1390 داره گرافیکش 4650 و اسپیکر های التک لنسینگ که به نظر HP دیگه روی سری جدیدش از این اسپیکر ها استفاده نمیکنه چون توی مشخصاتشون ننوشته، از بقیه نظر ها برتری به 2130 نداره این که میبینید قیمتش بیشتره کلاً این تغییر نسل پردازند های اینتل یکم بازار رو بهم ریخت چون پایینترین مدل پردازنده ی Core i در حد بالاترین مدل Core 2 Duo هست
با حدود 1 میلیون از HP مدلی با پردازنده Core i نمیشه گرفت ارزون ترین مدلش همون 2130 هست میشه از برند های دیگه گرفت مثل همون مدلی که توی پست قبلی از ایسر به دوستمون پیشنهاد دادم چیز دیگه ای الان به فکرم نمیرسه با این پردازنده ولی اگه 2130 رو بتونید با 100 تومن بیشتر بگیری واقعاً ارزش داره

باسلام . 1-بهزاد جان من 3 روز پیش پاساژ پایتخت بودم و قیمت dv6-1390ev بودش 1145000 و 2130 بودش 1160000 . در ضمن یه مغازه بیشتر اون قیمت نمیداد فروش فوق العاده بود . حالا با این تفاسیر بازم 2130 بگیرم به نظرت بهتره ؟
2-اطفا نظرت رو راجع به dv3-2270 هم بگو ممنون . قیمتش هم 1035000 هست . ممنون

باسلام . 1-بهزاد جان من 3 روز پیش پاساژ پایتخت بودم و قیمت dv6-1390ev بودش 1145000 و 2130 بودش 1160000 . در ضمن یه مغازه بیشتر اون قیمت نمیداد فروش فوق العاده بود . حالا با این تفاسیر بازم 2130 بگیرم به نظرت بهتره ؟
2-اطفا نظرت رو راجع به dv3-2270 هم بگو ممنون . قیمتش هم 1035000 هست . ممنون
سلام
ببین قیمت DV6-2130EE با گارانتی ایران اچ پی که گرونترین قیمت لپ تاپ های اچ پی هست 1.140 هست دوسته خودم یک هفته پیش 2130 رو گارانتی متفرقه گرفت 1.100 همونجوری هم که گفتم تنها برتری 1390 گرافیکش هست و مودم اینترنال چیزی دیگه سر نداره از 2130 به نظر من الان دیگه خرید مدلی با پردازنده ی غیر Core i اشتباه هست مگر در مدل های خیلی پایین و ارزون منم خودم زمانی میخواستم 1390 بگیرم ولی با ورود مدل های جدید با پردازنده Core i فعلاً دست نگه داشتم ولی احتمالاً خودم هم 2130 یا 2020ev بگیرم
در مورد DV3-2270 این از رده تبلت ها به حساب میاد بیشتر تا نوت بوک چون 13 هست و تاچ، اگه توی رده ی تبلت بخوایم به حسابش بیاریم یکی از بهترین انتخاب ها هست ولی به عنوان نوت بوک نمیشه گفت بهترین انتخاب هست گرافیک قدرت مندی نداره رم DDR2 هست پردازنده نسبتاً خوبی داره و هارد 7200 هست انتخاب یک نوت بوک 13 تاچ به کاربوردت بستگی داره چون داری قسمتی از پول رو برای 13 بودن و تاچ اسکرین میدی

سلام . اساتید محترم لپ تاپ msi gx 640 انتخاب خوبی هست ؟ مدل دیگه ای با این قابلیت معرفی کنید . :thanks:
سلام
اگه ممکنه یه لینک از مشخصات و قیمتش بزارید، با این حال با وجود این همه برند خوب در زمینه لپ تاپ چرا MSI نمیخوام بگم بده ولی خوب بهتره جنسی که سابقه و فروش بیشتری در این زمینه داشته رو انتخاب بکنید چون به هر حال امتحان خودش رو پس داده، من شخصاً از محصولات MSI زیاد راضی نبودم با این حال توی این 1-2 سال اخیر شرکت ها خیلی تغییر کردند و نمیتونم نظر قطعی بدم در این مورد

سلام دوستان عزيز
چندتا سوال داشتم
1.يه نوت بوك معرفي كنيد كه دوتا گرافيك داشته باشه
2.آيا نوت بوكي هست كه مجهز به LED باشه
3.نظرتون در مورد نوت بوك W90 شركت ASUS چيه؟لطفا يه نوت بوك مشابه همين معرفي كنيد
ممنون

سلام دوستان عزيز
چندتا سوال داشتم
1.يه نوت بوك معرفي كنيد كه دوتا گرافيك داشته باشه
2.آيا نوت بوكي هست كه مجهز به LED باشه
3.نظرتون در مورد نوت بوك W90 شركت ASUS چيه؟لطفا يه نوت بوك مشابه همين معرفي كنيد
ممنون
سلام
1- چیزی نیست که به این راحتی گیر بیاد باید بگردید ببینید چی تو بازار هست یا سفارش بدید براتون بیارن حالا چرا 2 تا گرافیک مثلاً یدونه 5870 روش باشه کافی نیست؟
2- الان بیشتر مدل های توی بازار LED هستند
3- با این مدل آشنایی ندارم

سلام. خسته نباشيد
توي range قيمتي 600 تا 800 تومن، لپتاپ خوب چي هست؟ مانيتورش 14 باشه:d
سلام
میتونی Dell Inspiron 1564 یا Acer Aspire 5740G بگیری ولی 15.6 هستند توی سایز 14 انتخاب های زیادی نداری الان سایز استاندارد 15 هست و بیشتر موارد توی این سایز هستند ولی اگه روی 14 اسرار داری میتونی اینارو بگیری ولی اصلاً در حد اون دو مدل بالا نیستند:
http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=692
http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=841
البته باید ببینی توی بازار چی هست

با سلام خدمت دوستان چندتا سوال داشتم
1.چگونه ميتونم از سايت ebay خريد كنم؟
2.ebay در ايران نمايندگي داره؟
3.يه لپ تاپ معرفي كنيد مجهز به LED همراه باقيمت
4.نظرتون در مورد لپ تاپ W90 شركت asus چيه؟
با تشكر

سلام
اگه ممکنه یه لینک از مشخصات و قیمتش بزارید، با این حال با وجود این همه برند خوب در زمینه لپ تاپ چرا MSI نمیخوام بگم بده ولی خوب بهتره جنسی که سابقه و فروش بیشتری در این زمینه داشته رو انتخاب بکنید چون به هر حال امتحان خودش رو پس داده، من شخصاً از محصولات MSI زیاد راضی نبودم با این حال توی این 1-2 سال اخیر شرکت ها خیلی تغییر کردند و نمیتونم نظر قطعی بدم در این مورد
از مشخصاتش اینو میدونم که cpu : core i5-430m 2.26 ..... vga: ati hd 5850 ddr5 هست .اگه ممکنه لپ تاپی معرفی کنید که core i7 --- vga 1gb --- ram ddr3 باشه هم برند مطرحی باشه وهم قیمتش تا 600/1 باشه:thanks:

از مشخصاتش اینو میدونم که cpu : core i5-430m 2.26 ..... vga: ati hd 5850 ddr5 هست .اگه ممکنه لپ تاپی معرفی کنید که core i7 --- vga 1gb --- ram ddr3 باشه هم برند مطرحی باشه وهم قیمتش تا 600/1 باشه:thanks:
انتخاب های خیلی زیادی دارید میتونید مدل های زیر رو بگیرید:
ASUS N61JQ‐JX006V
HP DV6-2170
SONY VPC‐F111FX

سلام
دوستان نظرتون راجبه sony vaio f115 چیه ؟ قیمتی ازش دارین ؟! مشکلی چیزی نداره ؟
سلام
مدل خوبیه قیمت ندارم ولی باید حدود 1.700 باشه به نظر من VPC‐F111FX یا حدود قیمت 1.400 بیشتر ارزش داره

یک لپ تاپ میخواستم حدود 600 که سبک هم باشه چی پیشنهاد می کنید
ممنون
پیشنهاد من:
http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=639
http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=875

اگه بتونید حدود 700 هزینه بکنید Dell 1564 با پردازنده Core i3 انتخاب خیلی خیلی بهتری هست مدت زمان خیلی بیشتری میتونه براتون کار بکنه چون قدرت پردازنده ی خیلی بالاتری داره چون از نسل جدید هست

سلام بر دوستان
من حدود 1.100000 تا 1.200000 پول دارم و قصد خريد يه لپ تاپ كه در مرحله ي اول زيبا باشه و در مرحله ي دوم كارت گرافيكي خوبي براي اجراي بازي حداقل در حالت mid داشته باشه و در آخر cpu براي بازي هاي جديد مناسب باشه
مانيتور 15 تا 16.4 اينچي باشه
من خودم لپ تاپ هايي با گرافيك ATI 6450 و CPU هاي P8800 ,p8700 ,p7550 رو پسنديدم ولي اگه چيزي بهتر پيشنهاد ميكنيد با اين قيمت بفرماييد
حالا شما يه لطفي كنيد يه مدل با اين بودجه پيشنهاد بدين چون فردا بايد بخرم
راستي به نظرتون كدوم يك از پاساژ ها قيمت مناسب تري ميدن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or