Delux1
کاربر سایت
این که 15 میلیونهاونی که پردازنده 7820HK داره.
Sent from my K00E using Tapatalk
این که 15 میلیونهاونی که پردازنده 7820HK داره.
صبر کنید ببینم مشکل چیه.چیو اشتباه فیلتر زدم.این که 15 میلیونه
صفحه نمایش ۴کا پیدا نکردم.این که 15 میلیونه
فوقالعاده است.نظرت راجع به ASUS ROG G752VS - C چیه؟
تفاوت کم نیست.اقا سوال اخر چقد فرق بین گرافیک 1070 و 1080 هست؟ 1070 واسه سه چهار سال واسه 4k میکشه؟
لب تابای دل رو از دیجیکالا چک کن .اونا نسبت به قیمتشون قدرت خوبی دارنلپتاپ دست دوم برای گیم چی خوبه؟ این مدل N ایسوس خوبن؟ تا سقف 2500
اگر کار گرافیکی هست که قطعا بدرد نمیخوره.سلام دوستان
نظرتون راجع به surface pro 4 چيه؟ براى برنامه هاى مثل after effect يا انيميشن سازى يا فوتوشاپ و برنامه هايى از اين قبيل كدوم نسخه اش رو پيشنهاد ميديد؟
جدى! اخه من شنيده بودم مناسبه. حالا كارهاى گرافيكى خيلى سنگين نه ولى براى اماتورهايى كه ميخوان كارهاى گرافيكى انجام بدن و يه دستگاه باشه كه بتونن حمل كنن سورفيس پرو خوبه.مشخصات سخت افزارى شم بالاست . پس براى چه كارهايى مناسبه سورفيس پرو؟اگر کار گرافیکی هست که قطعا بدرد نمیخوره.
مممنونماگر کار ساده و ابتدایی هست Intel Graphics کافیه.
اگر کار ساده و ابتدایی هست Intel Graphics کافیه.جدى! اخه من شنيده بودم مناسبه. حالا كارهاى گرافيكى خيلى سنگين نه ولى براى اماتورهايى كه ميخوان كارهاى گرافيكى انجام بدن و يه دستگاه باشه كه بتونن حمل كنن سورفيس پرو خوبه.مشخصات سخت افزارى شم بالاست . پس براى چه كارهايى مناسبه سورفيس پرو؟
لپتاپ دست دوم برای گیم چی خوبه؟ این مدل N ایسوس خوبن؟ تا سقف 2500
دوست عزیز یه لبتاب خوب واسه 4k گیمینگ حداقل برا سه چهار سال معرفی میکنی؟ بودجه هم 9 میلیون
سلام
یک لب تاپ قوی برای گیم (که بتونه بازی های سنگین روز مثل Battlefield One ، GTA V ، Whitcher 3 ، Batman Arkham Knight و... رو به راحتی و روون اجرا کنه - من یه مدت طولانی از دنیای گیم دور بودم) تو رنج 4 تومن تا 4.5 میشه معرفی کنید؟
هارد 2 ترا داشته باشه (یک ترا هم بود مشکلی نیست)، سایز صفحه نمایشش هم خوب باشه دیگه. من استفاده بیشترم برای وب گردی، فیلم دیدن، اندکی گیم و تایپ و کار با وورد و... هست)
من اطلاعاتم درباره لب تاپ و اینا در حد صفره!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ارزونترم اگه میشناسید معرفی کنیدحداکثر ۶ میلیون و نیم
میشه معرفی کنید چند مدلببین من دیدم مناسب ترین قیمت با این مشخصات رو لب تابای dell و msi دارن.
معرفی کنید لطفادقیقا با همین مشخصات هستش 5.500 برند Asus