dooni
کاربر سایت
اون مدل منتفی شد متاسفانه،تاکیدا باید سایز کوچیک باشههمین مدل خودتون خیلی خوبه.
Sent from my K00E using Tapatalk
و اینکه برای مادرم میخام لپتاپو،رنگشم یه مقدار مهمه که این مدل فقط مشکی داره
آخرین ویرایش:
اون مدل منتفی شد متاسفانه،تاکیدا باید سایز کوچیک باشههمین مدل خودتون خیلی خوبه.
Sent from my K00E using Tapatalk
Asus k550vxدوستان تا سقف 3500 برای کار با 3dmax چی پیشنهاد میدین؟! کیفیت صفحه نمایش هم مهمه
سلام دوستان، یه لپ تاپ میخواستم برای اتوکد و کارهای محاسباتی نسبتا سنگین. چی پیشنهاد میکنید؟
دوستان تا سقف 3500 برای کار با 3dmax چی پیشنهاد میدین؟! کیفیت صفحه نمایش هم مهمه
والله آی لایف خیلی تعریفی نشنیدم ازش.من تا حالا لپتاپ نداشتم
بعد پولمم نمیرسه لپتاپ بخرم - دنبال خرید مینی لپتاپ بودم که انگار منقرض شدن
پس تصمیم گرفتم تبلت ویندوزی بخرم
که الان دیدیم دیجی کالا مینی لپتاپ 10 اینچی گذاشته 485 هزار فروش ویژه
https://www.digikala.com/Product/DKP-206138/لپ-تاپ-10-اينچي-آي-لايف-مدل-Zed-Air-Mini
نظرتون چیه؟ ارزش خریداره؟
من نمیدونم ولی فک میکنم فقط پردازنده قوی کفایت کنه اما خب باید گرافیک هم نسبتا خوب باشه
من تا حالا لپتاپ نداشتم
بعد پولمم نمیرسه لپتاپ بخرم - دنبال خرید مینی لپتاپ بودم که انگار منقرض شدن
پس تصمیم گرفتم تبلت ویندوزی بخرم
که الان دیدیم دیجی کالا مینی لپتاپ 10 اینچی گذاشته 485 هزار فروش ویژه
https://www.digikala.com/Product/DKP-206138/لپ-تاپ-10-اينچي-آي-لايف-مدل-Zed-Air-Mini
نظرتون چیه؟ ارزش خریداره؟
گرافیک قوی خیلی به کار شما نمیاد.من نمیدونم ولی فک میکنم فقط پردازنده قوی کفایت کنه اما خب باید گرافیک هم نسبتا خوب باشه
این هم خیلی عالیه.من نمیدونم ولی فک میکنم فقط پردازنده قوی کفایت کنه اما خب باید گرافیک هم نسبتا خوب باشه
من هفته پیش مدل x541u ایسیوز رو خریداری کردم و ب شدت ازش راضی هسم ب شما هم پیشنهاد میکنم اگه قیمت برایتان مهم نیس بخریدمن نمیدونم ولی فک میکنم فقط پردازنده قوی کفایت کنه اما خب باید گرافیک هم نسبتا خوب باشه
سری ایسوز الفا دقیق نمیدونم ولی سرچ بزنید هست سری ایسوز کیبورد الفا بسیار عالی برای گیم هسدوستات دورو بر 5.5 میلیون چه لپ تاپ گیمینگ ای پیشنهاد میکنید ؟
توی گیمینگ ایسوس و MSI حرف اول رو میزنند.البته ایسوس پول ببند هم میگیره که حق داره.دوستات دورو بر 5.5 میلیون چه لپ تاپ گیمینگ ای پیشنهاد میکنید ؟