Gabit0
کاربر سایت
سلام؛سلام به همه
دوستان یه کمکی ازتون میخواستم لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید
قصد خرید لپ تاپ داشتم منتهی نمیدونم چه برند و مدلی مناسب هستش.میخواستم 2 نوع لپ تاپ بم معرفی کنید.یه لپ تاپ که سیستمش در حد اینترنت و مدیا مناسب باشه و فاکتور هایی که در زیر عرض کردم رو داشته باشه و یه لپ تاپ هم برای گیمینگ،برنامه نویسی و کارهای گرافیکی که باز فاکتورهای زیر رو داشته باشه.قیمت این یکی لپ تاپ تا سقف 4 تومن جا داره.
1-مهم ترین فاکتور برام کیفیت صفحه نمایش و زاویه دید هست. تفاوت 4k و 1080 چقده؟ در حالت عادی یعنی بدون فیلم یا بازی تفاوت آنچنانی دارن یا نه؟
2-کیفیت صدای مناسب
3-وزن مناسب
4-کیفیت ساخت مناسب و تا جایی که امکان داره بدنه فلزی
5-کیفیت مناسب تاچ پد و کیبورد
6-شارژدهی بالای باتری
یه سوال هم داشتم اینکه اگه از لپ تاپ (حالا چه گیمینگ باشه و چه نباشه) برای گیم استفاده کنیم آیا از عمر لپ تاپ کم میشه و زودتر آسیب میبینه یا نه؟
سپاس فراوان از کمکتون
متاسفانه لپ تاپ های مالتی مدیا رو زیاد نمیشناسم ولی برای گیم میتونم کمکت کنم.
تفاوت 4k و 1080 خیلی زیاده ولی نکته ای که هست اینه که تا باهاشون کار نکنی تفاوتشون رو متوجه نمیشی، یعنی اگه تا حالا با 4k کار نکرده باشی با همون 1080 راحت خواهی بود. ولی اگه واقعا میخوای یک لپ تاپ گیمینگ با کیفیت صفحه نمایش عالی بخری باید بری سراغ MSI، الان صفحه نمایش هایی که MSI استفاده میکنه جدای از رزولوشن بالا، نرخ رفرش خیلی بالایی هم دارن و همشون 120Hz , 5ms هستن. توی کیفیت صدا هم باز هم بهترین برند MSI هست، فک میکنم تنها برندی هست که از تکنولوژی صدای HiFi استفاده میکنه، که باز هم اگه باهاش کار کنی متوجه میشی که چی هست. توی کیبورد و تاچ پد هم MSI از محصولات SteelSeries استفاده میکنه که فوق العاده ست. توی وزن و شارژدهی دیگه تقریبا همه لپ تاپ ها مثل هم هستن.
در مورد خراب شدن لپ تاپ با بازی زیاد هم فکر نمیکنم صحت داشته باشه، مشکلی که هست اینه که خیلی از لپ تاپ ها سیستم خنک کننده خوبی ندارن و این گرما هست که خیلی به قطعاتشون آسیب میزنه.
کاش بودجه تون رو میگفتید که دقیق تر راهنماییتون کنم ولی من ک تجربه کار با چندین مدل از لپ تاپ های گیمینگ رو داشتم بهت MSI GT72VR Dominator رو پیشنهاد میکنم که قیمتش حدود 10 تومن هست.
قیمت و مشخصات دستگاه های MSI رو از اینجا میتونید چک کنید.