مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام
چند سری خواستم لپتاب بخرم ولی نشد الان بالاخره تصمیم جدی گرفتم بگیرم...

تا قیمت 2.5 چی پیشنهاد میکنین ؟! به شخصه برند Asus رو ترجیح میدم

ASUS X555LD - A - لپ تاپ ایسوس مدل X555LD

Lenovo ThinkPad Edge E531 - C - لپ تاپ لنوو تینک‌پد اج E531

دوتاش 15.6" هست. 14" تو این رنج ASUS X450 هم هست.

تو دیجیکالا رفته بودم :دی یعنی مدل های دیگه ای تو بازار نیست که این سایت نداشته باشه !؟

Vivobook های Asus به خصوص V551 هم اگه توی بازار باشن خوبن :دی اول تو بگو Ultrabook می خوای یا نه؟ چند اینچ ؟ بگو اینا رو :دی

Vivobook های Asus به خصوص V551 هم اگه توی بازار باشن خوبن :دی اول تو بگو Ultrabook می خوای یا نه؟ چند اینچ ؟ بگو اینا رو :دی

الترابوک با این بودجه میشه خرید ؟! اون وقت مشخصاتش پایین نمیاد ؟! معرفی کن ببینم چی پیشنهاد میکنی روله :دی اینچش هم 15 خوبه به نظرم....

الترابوک با این بودجه میشه خرید ؟! اون وقت مشخصاتش پایین نمیاد ؟! معرفی کن ببینم چی پیشنهاد میکنی روله :دی اینچش هم 15 خوبه به نظرم....

به نظر من بهترین گزینه همین Asus V551 هست و یا Asus F550 :دی هر دوتا پردازنده ی سری Haswell و بدنه ی آلومینیومی دارن. اگه بخوای وارد سری Transformer Book بشی هم احتمالا TP550 هم همین رنج قیمت هست ولی بدون بدنه ی آلومینیومی اما با صفحه نمایش چرخان:دی Lenovo هم توی این رنج زیاد هست در ضمن!

به نظر من بهترین گزینه همین Asus V551 هست و یا Asus F550 :دی هر دوتا پردازنده ی سری Haswell و بدنه ی آلومینیومی دارن. اگه بخوای وارد سری Transformer Book بشی هم احتمالا TP550 هم همین رنج قیمت هست ولی بدون بدنه ی آلومینیومی اما با صفحه نمایش چرخان:دی Lenovo هم توی این رنج زیاد هست در ضمن!

لنوو هم معرفی کن که برم تو کار تحقیق :دی

درود. دوستان عزیز یه الترابوک بدون محدودیت بودجه معرفی کنن. برام مهمه که صفحه ی عالی، وزن کم و SSD داشته باشه
الان خودم لپتاپ دارم ولی سنگینه.دیگه نهایتا میخوام وزنش 1.6 و اینا باشه.هر چقدر کمتر بهتر.
اپل جهان خوار هم پیشنهاد ندین لطفا.:d
خودم اینو دیدم اما هاردش SSD نیست.میشه SSD ــش کرد؟
ASUS UX303LN - A - لپ تاپ ایسوس UX303LN

سلام دوستان.
من میخوام با حداقال بودجه ممکن یه لپ تاپ خوب بخرم که تازمانی که کنسول ها هک بشن بتونم باهاش بازی هم بکنم.میدونم خرید لپ تاپ برای گیم اصلا به صرفه نیست اما من چون دانشجو هستم به یه لپ تاپ نیاز دارم از طرفی هم میخوام تا زمان هک شدن کنسول ها بتونم نیاز به بازی هام رو هم از طریقش برطرف کنم.ممنون میشم راهنماییم کنین

سلام
قصد دارم یک لپ تاپ یا اولترا بوک (ترجیحا اولترابوک) برای پدرم بخرم. فقط یک چیز نسبتا شیک می خوام.
بجز برند سامسونگ میشه ۴-۵ تا گزینه خوب معرفی کنید؟
حداکثر هم ۳۴۰۰ مگر این که یک گیز خیلی خوب باشه.
در ضمن از بین سیستمای اپل چیز جون داری با این قیمت پیدا میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or