مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام.
دوستان لطفا بهترین لپ تاپ حدود قیمت دو میلیون رو پیشنهاد بدید.
بهترین لپ تاپ برند ایسوس رو هم توی همین رنج قیمت پیشنهاد بدید.
با تشکر.

آقایون درحاله حاضر بهترین لپ تاپ دنیا از نظر قدرت پردازش چیه؟مشخصاتش رو هم بگید بهم...یه چیز که تا حداقل 10سال آینده نگرانیه اجرا نشدن بازی هارو توش نداشته باشم معرفی کنید..قیمت پایه روهم بگید.

کسی خونه نیست؟

SONY XPERIA Z2
منظورت از 4k صفحه نمایشش هست ؟ چیزی که تو لینکش نوشته خروجی 4k هست ولی صفحه نمایش همون 1080 ساپورت هست میتونی مشخصات کاملش را اینجا ببینی
Toshiba Satellite P50t-AST2GX1 Laptop
به غیر از این مشخاتش بدی نیس ولی قیمتش نسبت به مشخصاتش زیاد به صرفه نیس مگر اینکه حتما دنبال خروجی 4k باشی
آقایون درحاله حاضر بهترین لپ تاپ دنیا از نظر قدرت پردازش چیه؟مشخصاتش رو هم بگید بهم...یه چیز که تا حداقل 10سال آینده نگرانیه اجرا نشدن بازی هارو توش نداشته باشم معرفی کنید..قیمت پایه روهم بگید.
شما قویترین سیستم هم که بگیری تا 10 سال اینده توانش از نصف هم کمتر میشه برا پردازش بازی های روز چون تکنولوژِی تغییر میکنه ! پس کلا از این فکر به کلی بیا بیرون الان !
همه جوره هم شما میتونی خرید کنید بودجت را مشخص کن برا یه لپتاب مناسب گیم از 3 تومن میتونی خرج کنی تا 15 میلیون یا حتی بیشتر !
اگه با این جیزا موشکلی نداری نظر خودم رو RAZER BLADE هست
http://www.razerzone.com/gaming-systems/razer-blade
K551 i5 4200u 3M/6 1600/1T/2G 840
یا
Lenovo Z50-70 i7 4510u 4M/8/1T4/4G 840
???????
چرا اینقد بین سری ایسوس و لنوو اختلاف قیمت هست؟
ممنون
فرقی زیاده از نظر سخت افزاری ندارن اما z50 صفحه نمایش full hd داره
دلیل گرون تر بودن ASUS به خاطر اینه هم برند لوکس تریه هم کیفیت ساخت بالا تری اما لنوو هم برند معتبریه و مشکلی نداره

- - -ویرایش - - -

دوستان لطفا راهنمایی کنید
کانفینگ خوبی داره مخصوصا که صفحه نمایشش از نوع IPS هست !
از نظر داغ کردن و مشکلاتش هم نظری ندارم بهتره از کسانی که تو کار تعمیرات نوت بوک هستن پرس و جو کنی
تو این رنج قیمت LENOVO Z50 هم انتخاب خوبیه

آخرین ویرایش:
دوستان یه لپتاپ میخوام حدالامکان زیر 2 تومن برای کار روزمره و اداری. فضای هارد مهم نیست. گرافیک آنبرد. Full HD باشه بهتره. سایزش هم بزرگ باشه حدود 15 تا 17. لطفاً درجه اول از ASUS باشه. ولی مهمترین چیز یا SSD داشته باشه یا قابلیت اضافه کردن SSD داشته باشه. لپ تاپی هست یه جای خالی برای هارد داشته باشه؟ اگه SSD نداشت پس تا 1.7 اینا کفایت میکنه.

آخرین ویرایش:
سلام

میخوام دو تا کول پد واسه دو تا لپ تاپ زیر بخرم:

Acer Aspire E1-531 (که خیلی داغ میکنه)
HP Pavilion dv6-6c45se (که بیشتر سمت چپش و کمی وسطش داغ میکنه)

بیشتر واسه بازی کردن میخوام(میدونم لپتاپ واسه بازی نیست:|)

چند تا مدل پیشنهاد بدین حالا هر قیمتی بود مهم نیست
هم ارزون هم گرون.فقط میخوام کارایش خیلی خوب باشه

خودم این مدل در نظرمه:
Zalman 2500Plus
خوبه؟

مارکای دیگه هم بگین

ببخشید زیاد شد
مرسی

دوستان جواب بدید
یه 300 دیگه بزنین روش ipad بگیرین. یه تبلت هم داره Lenovo که ویندوزی8 هست خیلی تعریف کردن ازش و دقیقا 1.500 هست و خودم هم یکی از تبلت ها 700 تومنی لنوو رو دارم و جوابش رو پس داده چون تو این مدتی که اینو رو دارم و تاحالا یبارم هنگ نکرده. یه تبلت اندرویدی هم داره 750 تا 1300 که فرقش در 8 و 10 اینچی بودنشه. که به ترتیب اسماشون:

یه 300 دیگه بزنین روش ipad بگیرین. یه تبلت هم داره Lenovo که ویندوزی8 هست خیلی تعریف کردن ازش و دقیقا 1.500 هست و خودم هم یکی از تبلت ها 700 تومنی لنوو رو دارم و جوابش رو پس داده چون تو این مدتی که اینو رو دارم و تاحالا یبارم هنگ نکرده. یه تبلت اندرویدی هم داره 750 تا 1300 که فرقش در 8 و 10 اینچی بودنشه. که به ترتیب اسماشون:

سلام t100t از این بهتر نیست یک سوال دیگه کسی می دونه مشخصات t300 chi چی هستش

سلام دوستان گل:)
لپ تاپ تا رنج 2.5ت که بین کیفیت و بازدهی بالانس وجود داشته باشه چی پیشنهاد میکنید؟
(کیفیت lenovo و acer و asus چطوره؟نسبت به بقیه)
ممنون از لطفتون

سلام دوستان من یه تبلت asus fe375cg خریدم حالا میخوام براش یه محافظ ضد خش بوف یا غیره بگیرم میخواستم بدونم برچسب های مدلهای دیگه 7 اینچی ایسوس بهش میخوره یا باید حتما فابریک خودش باشه چون فکر نکنم برچسبش تو بازار اومده باشه

سلام دوستان
تو دو مدل ایسوس
n56jr
n56jn
تنها تفاوتشون کارت گرافیکه
میخواستم بدونم از نظر قدرت خیلی تفاوت دارن؟ من نظرم jr بود اما دیگه تو بازار نیست
و n550jk بدون صفحه لمسی و لیپ موشن تو بازار هست؟؟
خیلی ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or