بهترین و گران قیمت ترین کول پد موجود در بازار، فعلاً این مدل هست: Zalman ZM-NC2500 Plus
قیمت: 140,000 تومان.
lenovo گرافیک قویتری نسبت به مدلای دیگه داره.سلام به نظر شما کدام یک از این تبلت ها از بقیه از هر لحاظ مخصوصا بازی بهتر است لطفا زود پاسخ بدید چون امروز فردا به امید خدا می خوام یکیشونو بخرم.
[FONT=&]Lenovo IdeaTab S5000 - 16GB[/FONT][FONT=&]Asus Memo Pad 8 ME180A[/FONT][FONT=&]Acer Iconia A1 811 16GB[/FONT][FONT=&]ASUS Fonepad 7 ME372CG - 8GB[/FONT]
سلام به نظر شما کدام یک از این تبلت ها از بقیه از هر لحاظ مخصوصا بازی بهتر است لطفا زود پاسخ بدید چون امروز فردا به امید خدا می خوام یکیشونو بخرم.
[FONT=&]Lenovo IdeaTab S5000 - 16GB[/FONT][FONT=&]Asus Memo Pad 8 ME180A[/FONT][FONT=&]Acer Iconia A1 811 16GB[/FONT][FONT=&]ASUS Fonepad 7 ME372CG - 8GB[/FONT]
مرسی از جواب ... کجا دارن اینو ؟؟ نمایندگی چیزی داره یا گارانتی اینا ؟؟
lenovo گرافیک قویتری نسبت به مدلای دیگه داره.
اگر قابلیت مکالمه خیلی براتون مهم نیست بهتره سراغ lg g pad 8.3 برید.
۵۰ تومن بزار رو پولت لنوو اس ۶۰۰۰ رو بگیر سیم کارت میخوره قابلیت مکالمه نداره ولی با روت اضافه میشه.کارت حافظه هم میخوره.lg خیلی گرونه من 999 پول ندارم ته بودجم 850 تومنه منم خیلی گیج شدم حالا اگه شما به جای من بودید کدومو انتخاب می کردید من فقط سیم کارتو برای استفاده از اینترنت میخوام اگرچه adsl دارم ولی خوب wifi نداره منم میخواستم یه سیم کارت شاتل بخرم بندازم توش والا نمی دونم نظر شما در باره ی این چیه؟ چون انتخاب خودم اول این بود [FONT=&]ASUS Fonepad 7 ME372CG - 8GB
[/FONT]
ببخشید رایتل۵۰ تومن بزار رو پولت لنوو اس ۶۰۰۰ رو بگیر سیم کارت میخوره قابلیت مکالمه نداره ولی با روت اضافه میشه.کارت حافظه هم میخوره.
سیم کارت شاتل؟
ببخشید رایتل
lenovo s600 در حال حاضر توی دی سایت دی جی کالا 920 تومنه با کیفو یه سری بازی و نرم افزار بالای 1 تومن برام تموم میشه که اونقدر پول ندارم
قیمتای دیجی کالا کلن بالاتر از بازاره!!(حدودی بگم 10درصد!!)
یعنی شما میگی قیمت اصلی این کالا 825 تومنه (الته با توجه به اون 10 درصدی که فرمودید)؟بعد من در رشت زندگی می کنم شما به جایی رو توی رشت می شناسید که قیمتاش منصفانه باشه ؟
ببخشید رایتل
lenovo s600 در حال حاضر توی دی سایت دی جی کالا 920 تومنه با کیفو یه سری بازی و نرم افزار بالای 1 تومن برام تموم میشه که اونقدر پول ندارم
اگه مورد دومیو نگفته بودی میگفتم k56 خوبه!!
اولین پیشنهادم اینه! فک کنم یه جا خوندم که حسگرایی داره که اگه حواست نباشه و موقع تایپ مچت روش بره تکون نمیخوره!!(شایدم لپ تاپ دیگه ای بود!!)
Lenovo IdeaPad Z510 - B - لپ تاپ لنوو آیدیاپد Z510
اینم بد نیست!(برندش معتبره!)
MSI CX61 2OC - C - لپ تاپ ام اس آی CX61 2OC
آخریم این! البته سی پی یوش Uـه که کمی کاراییش کمتره! ولی گرافیک gt 750 داره که بیشتر تو لپ تاپای بالای 3تومن پیدا میشه!!
Acer Aspire V5-573G-74508G1Taii - لپ تاپ ایسر اسپایر V5-573G
- - -ویرایش - - -
این شاید خوب باشه!!
http://http://www.digikala.com/Prod...بلت-ایسوس-فون-پد-7-مدل-ME372CG-مدل-8-گیگابایت
درودمن این تبلتو ۹۰۰ تومن گرفتم با کیف و محافظ اصلش وکابل او تی جی شد یک میلیون چهل.بنظرم شما پول الکی بابت نرم افزار و بازی نده . یا دانلود کن خودت یا از این پکیج ها بخر که نهایتا بیست سی تومنه.دیجی کالا هم قیمت هاش یکمی با بازار متفاوته. تو رشت هم برو تو خیابون لاکانی دیگه .ببخشید رایتل