hamed_1989
کاربر سایت
شما بايد معيار استفاده تو بگي
Sent from my iPad using Tapatalk HD
همونطور که دوستمون گفت معیار استفاده خیلی مهمه ولی....
TF700 بعد از Nexus10 قویترین تبلت اندرویدیه ( در حال حاضر )
صفحه نمایشش رزولوشن به مراتب بالاتری نسبت به Galaxy note داره ( 1980*1080 در مقابل 1280*768 ) که تجربه ی واقعا" متفاوتی رو بهت در حین فیلم دیدن یا بازی کردن میده.
CPU هردوشون Tegra3 انویدیا هست ، ولی ...
پردازنده ی TF700 روی 1.7 گیگا هرتز آورکلاک شده که در مقابل 1.4 گیگاهرتز تبلت سامسونگ به مراتب قویتره ( هردو چهار هسته ی پردازنده دارن ) البته اینو در نظر بگیر که این توان بیشتر صرف تعداد بیشتر پیکسل های صفحه نمایش میشه .
TF700 یه کیبورد کاملا" کاربردی داره که یه باتری اضافه داخلشه ( که با اتصال تبلت به کیبورد مدت کارکردش 2 برابر میشه !)
کیبورد امکانات اتصالیه زیادی داره مثل USB ، SD Card reader ...
پشتیبانی هکرها و خود ایسوس هم به مراتب بهتر از سامسونگه ( من هر دو تبلت رو دارم )
تا اینجا همش شد تعریق از اینفینیتی :d
حالا سامی
تبلت سامسونگ 35 گرم سبکتره ( به علت بدنه ی پلاستیکیش )
یه قلم عالی داره که برای یادداشت برداری و طراحی واقعا" معرکس !
یه سری نرم افزار کاربردی هم سامسونگ روش نصب کرده که امکان دسترسی به اونها در تبلت های دیگه نیست ! ( البته به جز یکیش ، بقیشون به درد ما ایرانیا با این سرعت اینرنتهامون نمیخوره)
در بقیه زمینه ها از طراحی بگیر تا پرفورمنس و پشتیبانی و ... من اینفینیتی ( TF700 ) رو بهت توصیه میکنم .
اگه سوال تخصصی راجع به هرکدوم یا تبلتای دیگه داشتی در خدمتیم
راستی اگه میتونی یکم صبر کنی فعلا" نخر تا تبلتای Tegra4 بیان ، اصا" یه دنیای دیگن !:d
کارایی هم که میخوام باهاش انجام بدم دیدن فیلم، خوندن Ebook با گشتن تو اینترنت هست کنارش هم بازی ولی نه خیلی زیاد. چیز دیگه ایی که برام مهم هست راحت بودن و بدون دردسر بودن نصب برنامه ها و بازی هاش هست مثل iapd چون تا جایی که تحقیق کردم آندرویید به راحتی Ios نیست از طرفیم چون من iphone با ipod دارم به تمام فوت و فن های اپل واردم و برام مشکلی نداره ولی در رابطه با آندرویید من اطلاعاتم صفره واسه همین یکم از سمت آندرویید ترس دارم چون هیچی راجبش نمیدونم.
به چیزایی هم که اهمیت میدم کیفیت ساخت خوب با صفحه نمایش با کیفیت هست الان بین این 3 تا تبلت با توجه به نیازام که گفتم کدوم بهتر هست؟
Galaxy Note N8000 16GB
Transformer Pad Infinity TF700T + Dock
Apple IPad 32Gb 4G