Real Madrid 9
کاربر سایت
یعنی asus؟ خودم دوست دارم یا hp بگیرم یا asus، ولی دقیقا نمیدونم چه مدلایی از این دو برند میتونه خوب باشه!
بله اسوس بخرین عالیه . بعد مدلای جدیدش سبک و عالین . سری u رو نگاه کنین بی نظیرن .
یعنی asus؟ خودم دوست دارم یا hp بگیرم یا asus، ولی دقیقا نمیدونم چه مدلایی از این دو برند میتونه خوب باشه!
دوستان اگه یه لطفی کنین و جواب من رو بدین واقعا ممنونتون میشم یه خرده عجله دارم تا چند روز دیگه تولدشه باید بگیریمسلام به همه دوستان
یه لپ تاپ می خوام برای یه دختر از بین برند های Asus , Dell , Samsung تا نهایت 2 تومان
هر کدوم از دوستان که سرش خلوت بود جواب من رو هم بده ممنونش میشم
تشکر فراوووووووون
دوستان اگه یه لطفی کنین و جواب من رو بدین واقعا ممنونتون میشم یه خرده عجله دارم تا چند روز دیگه تولدشه باید بگیریم
دوستان تا بودجه 2 تومن لپ تاپ Core i 7 چی میشه خرید ؟ چی توصیه میکنید ؟
سلام دوستان خواهش می کنک کمک کنید تورو خدا می خوام یه لپ تاپ ایسوس مدل n55sl بخرم ایا خوبه خواهشا راهنماییم کنید
دوست عزیز پیشنهاد بنده به شما n56vz ایسوس هست.برای رندرگیری حرف نداره!یعنی asus؟ خودم دوست دارم یا hp بگیرم یا asus، ولی دقیقا نمیدونم چه مدلایی از این دو برند میتونه خوب باشه!
دوستان بودجه با 2 تومن چی میشه گرفت که میخوام 3dmax و auto cad و گیم کار کنم باهاش فقط :d البته Pc خوب دارم میخوام 4 تا دونه بازی هم روی این ران بشه