مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام به همه عزیزان یه سوال دارم میخواستم ببینم لبتاپی در حد AR sony هست با اون مشخصات یا بهتر که عمر باطریش حداقل 5 ساعت باشه؟؟ و اینکه کارت گرافیک FW با AR چقدر فرق میکنه؟
ممنون:love:

باید دنبال مدلی بگردی که باطری 9Cell داشته باشه...
الان این سری FW ها که ما داریم INTEL 4700HD و INTEL 4500HD و ATI 3470 روشون هست. ;)

با 700 تومن میشه یه سونی گرفت؟حالا نمی خواد خیلی up to date باشه.تو این رنج حالا یه خورده بیشتر بهترین مدل vaio چیه؟
من که لیست شهریور رو میدیدم کمترین قیمت 900 هزار تومن بود....ولی DELL رو می تونی با این قیمت گیر بیاری..

با 700 تومن میشه یه سونی گرفت؟حالا نمی خواد خیلی up to date باشه.تو این رنج حالا یه خورده بیشتر بهترین مدل vaio چیه؟

همون طور که گفت دوستمون سونی این قیمت نیست.مگر این که مدل های دست دوم بخواید بخرید...

Dell Insprion 1525 و Dell Vostro 1000
البته Acer و Toshiba هم توی این قیمت دارن مدل های مناسب.

با عرض سلام
من یه لپ تاپ می خواستم با قیمت حد اکثر 1 ملیون
مشخصاتش هم یه چیز معمولی باشه کافیه فقط می خوام تا حد امکان سبک باشه و سبکیش برام خیلی مهمه و باتری قوی هم داشته باشه.
میشه چند تا مدل از برند های مختلف بهم پیشنهاد بدین
ممنون.

با عرض سلام
من یه لپ تاپ می خواستم با قیمت حد اکثر 1 ملیون
مشخصاتش هم یه چیز معمولی باشه کافیه فقط می خوام تا حد امکان سبک باشه و سبکیش برام خیلی مهمه و باتری قوی هم داشته باشه.
میشه چند تا مدل از برند های مختلف بهم پیشنهاد بدین
ممنون.

Dell Vostro 1500
Dell Vostro 1310 (این وزنش خوبه چون 13.3 اینچ هست)
Dell Vostro 1510 هم جدیده هم وزن خوبه

سلام console جان اول بگم Avator جدیدت خیلی باحاله کلی تو کف موندم از این تغییر 360 درجه ای D:
چرا توی سایت یونی نمیتونم لیست مدلهای FW رو بیارم فقط gallery &feature و از این جور چیزای کلیش میاد ومثل مدلهای دیگه که قیمت زده این نزده اگه link برام بزارید ممنون میشم
واینکه من از کارت گرافیک Notebook چیزی دیستم نمیاد کارت FW با AR چقدر تفاوت داره
با تشکر:love:

سلام console جان اول بگم Avator جدیدت خیلی باحاله کلی تو کف موندم از این تغییر 360 درجه ای D:
چرا توی سایت یونی نمیتونم لیست مدلهای FW رو بیارم فقط gallery &feature و از این جور چیزای کلیش میاد ومثل مدلهای دیگه که قیمت زده این نزده اگه link برام بزارید ممنون میشم
واینکه من از کارت گرافیک Notebook چیزی دیستم نمیاد کارت FW با AR چقدر تفاوت داره
با تشکر:love:

برای دیدن مدل های FW برو تو سایت SonyStyle.Com.
FW الان ما تو لیستمون داریم گرافیک ATI و Intel روش هست.Intel ها 4700HD و 4500HD هستن و ATI ها مدل 3470.

در مورد آواتار هم ممنون... :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or