مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

من هم منتظرشم :دی
مشخصاتش عالیه ولی هنوز ایران نرسیده،با توجه به این که گارانتی نقش مدل قدیمیه 13 اینچ رو یعنی macbook تموم کرده می تونیم امیدوار باشیم به زودی macbook pro مدل 13 اینچی به ایران میرسه.

با سلام خدمت تمام دوستان
از کسانی که اطلاعات مناسبی دارند مشورت می خواستم برای خرید نوت بوک یا لپ تاپ مناسب برای اینترنت
و گاهی هم دی وی دی دیدن یک چیزی می خوام که عمر مناسب و قیمت مناسبی داشته باشه به دنبال بازی کردن باهاش نیستم .
ممنون

بهترین لپ تاپی که میشه با 800 تومان خرید رو معرفی کنید برندش مهم نیست مهم امکاناتشه...ممنون
اگه لطف کنید سریع تر جواب بدید عجله داریم

با سلام خدمت تمام دوستان
از کسانی که اطلاعات مناسبی دارند مشورت می خواستم برای خرید نوت بوک یا لپ تاپ مناسب برای اینترنت
و گاهی هم دی وی دی دیدن یک چیزی می خوام که عمر مناسب و قیمت مناسبی داشته باشه به دنبال بازی کردن باهاش نیستم .
ممنون

شما یه سر به اینجا بزنید .
محصولات IBM Lenovo که الحق تلفیقی از تجهیزات و امکانات روز در کنار طراحی ساده و کلاسیک و کیفیت عالی و از همه مهمتر خدمات پس از فروش مثال زدنی و شاخص شرکت سازگار ارقامه ، هر کسی رو راضی میکنه . در کنار کیفیت ، قیمت مدل های مخطلف IBM Lenovo با توجه به امکانات متنوع و کیفیت عالی نسبت به قیمت سایر برندها واقعاً عالی و در مقام مقایسه در بعضی مدلها باور نکردنیه .
از طرفی امکان ارتقاء ساده قطعات و وزن نسبتاً کم هم از دیگر ویژگی های محصولات IBM Lenovoـه .

بنده در حدود قیمت 800 تومن مدل LENOVO N500-79G رو با قیمت نهایی 760 هزار تومن پیشنهاد میکنم .
توجه داشته باشید که مشخصات هر کدوم از مدل ها در مورد مقدار RAM و هارد بر اساس نیاز کاربر قابل تغییر و ارتقائه !

در ضمن بنده و چند نفر از دوستان نزدیک که از محصولات IBM Lenovo برای مصارف تخصصی و عمومی استفاده میکنیم ، کاملاً راضی هستیم و شما برای انتخاب بهتر میتونید روی تجربه شخصی بنده در استفاده از این محصولات حساب کنید .

آخرین ویرایش:
من بالاخره یک dv6 1199 خریدم ولی همون روز اول بعد از یک ساعت جند تا لکه رنگی روی صفحه ایجاد می شه هر جا هم بردمش نفمیدند که مشکل چیه

ممنون از جوابی که دوستان در صفحه ی قبل دادن
خواستم بدونم که از چه رزولوشنی به بعد برنامه ها مشکلی پیدا نمی کنند ؟
در ضمن این لپتاپ :
vaio_p_handson.jpg

sony_vaio_p_series_lifestyle_pc_2.jpg
sony-vaio-p-8-inches.jpg
اسم کاملش چیه ؟
قیمت فعلیش چنده ؟
موسش چجوری کار می کنه ؟ یعنی از این توپ هاست که باید بچرخونیشون یا سنسوره ؟
اون اشکال رزولوشن رو داره ؟

تو کلاس مینی ها لپتاپی هست که اشکال رزولوشن نداشته باشه ؟
ممنون

با سلام من برای خرید لپ تاپ مشاوره می خوام و البته اولویت اول من بازی کردنه و دستگاهی می خوام که برای بازی مناسب باشه حدوده یک میلیون و چهارصد هزار هم می تونم هزینه کنم حالا خودم چند تا دستگاه دیدم یه نظری بدین و اگر هم خودتون مدل وبی سراغ دارین بگین ممنون می شم
dv5-1299se hp----dv6-1199 hp-------dv51-1299 hp-----490deb sony----540pbb sony----fw 290 c2h sony

خواستم بدونم که از چه رزولوشنی به بعد برنامه ها مشکلی پیدا نمی کنند ؟
فکر نکنم با برنامه ها مشکلی داشته باشه برای دیدن فیلم بدرد نمی خوره با این رزلوشن (1600در768)بیش از حد عریض.
این مدل برای مصارف عادی توصیه نمی شه بیشتر بدرد buisness man می خوره. البت هر کس صلیقه ای داره.
درباره اشکال رزولوشن بگم مهندسینی که این لبتاب ها رو میسازند همه جوانبو در نظر می گیرند کلا حرف اشتباهیه(اشکال رزولوشن).

آخرین ویرایش:
با سلام من برای خرید لپ تاپ مشاوره می خوام و البته اولویت اول من بازی کردنه و دستگاهی می خوام که برای بازی مناسب باشه حدوده یک میلیون و چهارصد هزار هم می تونم هزینه کنم حالا خودم چند تا دستگاه دیدم یه نظری بدین و اگر هم خودتون مدل وبی سراغ دارین بگین ممنون می شم
dv5-1299se hp----dv6-1199 hp-------dv51-1299 hp-----490deb sony----540pbb sony----fw 290 c2h sony

من بهت پیشنهاد می کنم یه نگاه هم به dell مدل xps studio بندازی، مدل 1640. من خودم دارم بسیار راضیم ازش. سخت افزارش ایناست:
cpu 2.53 1066
ram 4 gb ddr3
hard 500 gb
graphic: ATI 3670
display 16" HD LED
دستگاه خوشگلیه، امکانات جینگیل هم زیاد داره، مثلاً کی بوردش از زیر روشن می شه، جای اثر انگشت تشخیص چهره داره، کارت dvb-t داره و اینا.
موفق باشی

الآن بهترین لپتاپ با قیمت زیر 1 و 400 و زیر 13 اینچ با اولویت های زیر چیه ؟
اینترنت
بازی
گوش کردن به موزیک ( اسپیکر هاش خوب و با کیفیت و با صدای نسبتا بلند )
در ضمن ظاهر هم مهمه

الآن بهترین لپتاپ با قیمت زیر 1 و 400 و زیر 13 اینچ با اولویت های زیر چیه ؟
اینترنت
بازی
گوش کردن به موزیک ( اسپیکر هاش خوب و با کیفیت و با صدای نسبتا بلند )
در ضمن ظاهر هم مهمه

فکر نکنم با برنامه ها مشکلی داشته باشه برای دیدن فیلم بدرد نمی خوره با این رزلوشن (1600در768)بیش از حد عریض.
این مدل برای مصارف عادی توصیه نمی شه بیشتر بدرد buisness man می خوره. البت هر کس صلیقه ای داره.
درباره اشکال رزولوشن بگم مهندسینی که این لبتاب ها رو میسازند همه جوانبو در نظر می گیرند کلا حرف اشتباهیه(اشکال رزولوشن).
شما اگه دو تا review ازش خونده بودی این حرف رو نمی زدی;)این رزولوشن قشنگ هم به دلیل درازی دستگاه هست.
cpuش هم ضعیفه.در کل نت بوک ها به درد گشت زنی در اینترنت و هر از گاهی فیلم دیدن می خوره.اصلا برای اینترنت ساخته شدن که البته به همین دلیل قیمتشون هم باید ارزون باشه نه مثل این.

برادر من زیاد از سیستم و این حرفا سر در نمیارم ولی فکر نمی کنم CPUـه 1.86 ضعیف باشه
در ضمن من یه ذره گیج شدم : این لپتاپ با Dial-up سازگاری داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or