اگه لطف کنید سریع تر جواب بدید عجله داریم:biggrin1:بهترین لپ تاپی که میشه با 800 تومان خرید رو معرفی کنید برندش مهم نیست مهم امکاناتشه...ممنون:smile:
بهترین لپ تاپی که میشه با 800 تومان خرید رو معرفی کنید برندش مهم نیست مهم امکاناتشه...ممنون
اگه لطف کنید سریع تر جواب بدید عجله داریم
با سلام خدمت تمام دوستان
از کسانی که اطلاعات مناسبی دارند مشورت می خواستم برای خرید نوت بوک یا لپ تاپ مناسب برای اینترنت
و گاهی هم دی وی دی دیدن یک چیزی می خوام که عمر مناسب و قیمت مناسبی داشته باشه به دنبال بازی کردن باهاش نیستم .
ممنون
فکر نکنم با برنامه ها مشکلی داشته باشه برای دیدن فیلم بدرد نمی خوره با این رزلوشن (1600در768)بیش از حد عریض.خواستم بدونم که از چه رزولوشنی به بعد برنامه ها مشکلی پیدا نمی کنند ؟
با سلام من برای خرید لپ تاپ مشاوره می خوام و البته اولویت اول من بازی کردنه و دستگاهی می خوام که برای بازی مناسب باشه حدوده یک میلیون و چهارصد هزار هم می تونم هزینه کنم حالا خودم چند تا دستگاه دیدم یه نظری بدین و اگر هم خودتون مدل وبی سراغ دارین بگین ممنون می شم
dv5-1299se hp----dv6-1199 hp-------dv51-1299 hp-----490deb sony----540pbb sony----fw 290 c2h sony
شما اگه دو تا review ازش خونده بودی این حرف رو نمی زدیاین رزولوشن قشنگ هم به دلیل درازی دستگاه هست.فکر نکنم با برنامه ها مشکلی داشته باشه برای دیدن فیلم بدرد نمی خوره با این رزلوشن (1600در768)بیش از حد عریض.
این مدل برای مصارف عادی توصیه نمی شه بیشتر بدرد buisness man می خوره. البت هر کس صلیقه ای داره.
درباره اشکال رزولوشن بگم مهندسینی که این لبتاب ها رو میسازند همه جوانبو در نظر می گیرند کلا حرف اشتباهیه(اشکال رزولوشن).