مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

با سلام خدمت دوستان عزيز
اول از همه عيد رو بهتون تبريک ميگم
غرض از مزاحمت اين بود که من ميخواستم يه لپ تاپ بگيرم
واسه بازي!
بودجمم در حدود 800-900تومن هست
حالا يکم بالا پايين تر
میدونم خیلی کمه
ولی داداشم یه لپ تاپ DEll داره
مدل Inspiron N5010
راحت بازی Bioshock 2 رو باش بازی کردم
حالا بازیهای جدیدتر رو میشه با گرافیک نرمال بازی کرد که گیر نکنه
کلآ زیاد انتظارات خفن ندارم!
خب برم سراغ سوالات
اول از همه واسه بازي ميخواستم بدونم که سي پي يو AMD بهتره يا اينتل؟و کارت گرافيک ATI بهتره يا Nvidia
بعد از اين سوالم برم سراغ مدل هاي لپ تاپ
بچه ها کلآ شما چه مدل لپ تاپي رو توصيه ميکنيد؟من چند مدل از HP رو ديدم که با بودجه ي من مناسب بودن
يعني:
HP ProBook 4520s-E
HP Pavilion G62-b53 800
HP-Pavilion-DV6-3141
HP ProBook 4520s-G
که من به ترتيب اولويتم اسماشونو نوشتم
درسته ترتيبم؟
کارت گرافيک ATI Radeon HD 5470 با کارت ATI Radeon HD 6370 يا کارت ATI Radeon HD 5650 چقدر فرقشونه؟اين کارت ها همونطور که ميدونيد توي دستگاههاي بالا قرار گرفتند
ديگه اينکه واسه بازي رم چقدر احتياج هست؟3يا4گيگ؟
واقعآ معذرت ميخوام که يک مقدار سوالم طولاني شد
خواهشآ به تمام سوالات جواب بديد چون واقعآ با توجه به حرفاي شما من ميخوام خرج کنم
کارت گرافيک GeForce 310M چطوره؟که توي لپ تاپ Dell Vostro 3500-G قرار گرفته؟
و در آخر خود شما چه لپ تاپي و چه مدليو پيشنهاد ميکنيد؟من ديدم قيمت لپ تاپهاي HP مناسب تره
دليلش چيه؟يکي ميگفت کيفيتشون مناسب نيست
حقيقت داره؟یعنی چجوریه؟کارت گرافیکیش پلاستیکیه؟:d
به عنوان مثال HP ProBook 4520s-E لپ تاپ خوبي هست؟کيفيت صفحه نمايش اينجور لپ تاپ ها چطوره؟کيفيت داره؟
پیشاپیش واقعآ ازتون ممنونم

با سلام خدمت دوستان عزيز
واسه بازي!
حالا يکم بالا پايين تر
میدونم خیلی کمه
مدل Inspiron N5010
خب برم سراغ سوالات
اول از همه واسه بازي ميخواستم بدونم که سي پي يو AMD بهتره يا اينتل؟و کارت گرافيک ATI بهتره يا Nvidia
بچه ها کلآ شما چه مدل لپ تاپي رو توصيه ميکنيد؟من چند مدل از HP رو ديدم که با بودجه ي من مناسب بودن
يعني:
HP ProBook 4520s-E
HP Pavilion G62-b53 800
HP-Pavilion-DV6-3141
HP ProBook 4520s-G
درسته ترتيبم؟
کارت گرافيک ATI Radeon HD 5470 با کارت ATI Radeon HD 6370 يا کارت ATI Radeon HD 5650 چقدر فرقشونه؟اين کارت ها همونطور که ميدونيد توي دستگاههاي بالا قرار گرفتند
خواهشآ به تمام سوالات جواب بديد چون واقعآ با توجه به حرفاي شما من ميخوام خرج کنم
و در آخر خود شما چه لپ تاپي و چه مدليو پيشنهاد ميکنيد؟من ديدم قيمت لپ تاپهاي HP مناسب تره
به عنوان مثال HP ProBook 4520s-E لپ تاپ خوبي هست؟کيفيت صفحه نمايش اينجور لپ تاپ ها چطوره؟کيفيت داره؟

در مقایسه بین ATI و Nvidia باید به کلاس و سری ساخت مدلهای اونه توجه کرد.از لحاظ بنچمارک، ATI Radeon HD 5470 در پله 144 قرار میگیره. ATI Radeon HD 6370 با یه پله اختلاف در وضعیت بهتر یعنی رثبه 143 قرار داره و ATI Radeon HD 6370 که از دو تای قبلی قویتر هستش با اختلاف زیاد در رتبه 76 قرار گرفته!
کارت گرافیک لپتاپ خودم که مشخصاتش توی امضام هم هست با کارت گرافیک GeForce 540 در رتبه 67 قرار میگیره که از سه مدلی که ذکر کردید قویتره.
در مورد GeForce 310M که در رتبه 157 قرار میگیره قصه کاملا مشخصه و از 3 مدل ATI بحث ما ضعیفتره.
در مورد لپتاپ، به شخصه ایسر و ایسوز رو پیشنهاد می کنم!

سلام
دوستان یک لپتاپ تا بوجه 3 میلیون برای بازی می خوام شما چه پیشنهاد می کنید.

اگه امکانش رو داری میتونی Asus G73j بگیری که دارای i7 840QM و ATI HD 5870 هستش که فکر کتم تو ایران با قیمت 2.5 یا 3 گیز بیاد - هرچند تو مالزی یا سنگاپور حوالی 2 یا 1.8 هستش - اگه امکانش هم داری میتونی یه کانفیگ Core i7 840QM و GTX 460m برای alienware m15x از خارج بیاری - توی مالزی و سنگاپور که به ایران نزدیکه گیر میاد = کانفیگ های معمولی Alienware m17x هم مینوی با i7 2620QM و GTX 460m هستش = برای alienware m17 high end میتونی سفارش online بدی و کانفیگ 3.4 تا 4 ملیون تومن با ATI 6970 - i7 2820Qm - 16gb Ram 4DIMMS tripl channe - blu ray سفارش بدی- لپتاپهای MSI هم هست مدلهای g660 با 5870

سلام
لپ تاپ من ASUS X52J هست
برای بازی چطوره بچه ها ؟
در کل یه توضیحی میدین
ممنون

کانفیگ شما جی هست؟؟؟ i3 و HD 5145??
برای بازی خیلی ضعیفه --- نهایتا روز رز 1360x768 روی تنظیمات low میتونی 30 الا 40 فریم بگیری

با سلام خدمت دوستان عزيز
واسه بازي!
حالا يکم بالا پايين تر
میدونم خیلی کمه
مدل Inspiron N5010
خب برم سراغ سوالات
يعني:
HP ProBook 4520s-E
HP Pavilion G62-b53 800
HP-Pavilion-DV6-3141
HP ProBook 4520s-G
درسته ترتيبم؟
اول از همه همونطور که خودت اشاره کردی بوجه بسیار کمه !!! اگر از من میپریس بهتری بری سراغ کنسولها !!! لپتاپی با این قیمت با بازی های 3-4 ماه اینده کشش میده ! بعدش هم که کلا از دور سیستم برای gaming خارج میشه و برات جواب نمیده ----
در مورد cpu در کل intel بهتر هست که به سه دسته i3 - i5 - i7 First Gen - i7 Second gen Sandy-bridge تقسیم میشه
برای gpu هردو nvidia و ati کارتهای بسیار قدرتمندی دارن از جمله GTX 485m و AMD ATI HD 6970m که توانایی های اون چیزی مشابه GTX460 کامپیوتر هست !!! ولی ATI کارتهای قویش بیشتر روی laptop های کران قیمت عرضه میشه چون برای استفاده کامل از توانای هاشو به CPU و Electricity consumption بالا نیاز دارن - البته مارتهای خوبی چون 5850 و 5830 روی لپتاپهای 1 تا 1.7 تومنی دیده میشه ! nvidia هم که طیف بسیار گسترده ای برای کارتهای گرافیکش داره و از مدلهای mid تا high روی انواع و اقسام laptop ها دیده میشه - کارتهای نسبتا خوبی چون GT 540m و GTS 360 همگی بر روی laptop ها با قیمت های متغادل عرضه شدن - بماند GTX 460m تا GTX 485m روی laptop های بالای 2 یا جتی سری SLI روی laptop های بالای 2800 دلار گیر میاد .
بین اون سه کارت هم 5650 فقط میتونی بازی های فغلی رو با رز 1360x768 روی med فریم 30 الا 40 بگیری - البته برای بازی ها سنگینی که اینده غرضه میشه باز هم روی low یا med میتونی فریم بگیری
Nvidia Geforce 310mهم یک کارت قدیمی از سری DX10 هست و میتونی توی رز 1360x768 برای 80 % بازی های روز و قدیمی روز LOW به زور 30 الا 40 فریم بگیری !
در مجموع کارتهای که بالا معرفی کردی مناسب gaming نیستن ولی 5650m بازده بسیار بالاتری نسبت به بقیه داره !
من HP رو برای بازی پیشنهاد نمیدم = فقط سری envy خوبه که بالای 1.5 در میاد که کارتهای بسیار خوبی نظیز ATI 5850 دارن که روی setting high هم جوابگو هستش
برای بازی MSI - ASUS - Alienware - Sager و نهایتا Dell رو پیشنهاد میشه

Helppp

من اومدم یه مشاوره بگیرم
ولی بدتر گیج شدم!
بچه ها من الان باید چیکا کنم؟
کنسول هم نمیخوام
فقط یک لپ تاپ
که بشه باهاش بازی هم کرد
تو همون مایه های 800-900
صفحه نمایششم کیفیتش بالا باشه از 15.6 هم کمتر نباشه
بالاخره کدوم کارت بهتر شد؟
ATI Radeon HD 6370
یا
ATI Radeon HD 5470
یا
ATI Radeon HD 5650

لطفآ یه مدل لپ تاپ معرفی کنید ما بریم بگیریم
نایابو کم یابو اینا هم نباشه
لطف کنید حرفیم میزنید و میگید مثلآ فلان برند واسه بازی مناسب نیست
با دلیل باشه
ممنون

راستی
HP ProBook 4520s-G مشخصاتش مثل HP ProBook 4520s-E هست
فقط رمش 1گیگ کمتره و 3گیگ هست
اختلاف قیمتشونم 80تومنی میشه
به نظر شما با توجه به اختلاف قیمت
به صرفه هست G رو بخرم
نمیشه رم اضافه کرد بعدآ
کلآ اصلآ بازی چقدر رم نیاز داره؟
من فکر کنم یکی از همین HP ها رو بگیرم
خیلی انگاری قیمتشون مناسبه
راستی بچه ها تا 1 تومن چی؟لپ تاپی که خیلی از اینا سرتر باشه هست؟
لطفآ به سوالام جوابه تفکیکی بدید
خیلییییییییییییییییی ممنون
فدای همگی
راستیییی
یه چیزه دیگه
بنچمارک ها رو از کجا میارید؟

من اومدم یه مشاوره بگیرم
ولی بدتر گیج شدم!
بچه ها من الان باید چیکا کنم؟
کنسول هم نمیخوام
فقط یک لپ تاپ
که بشه باهاش بازی هم کرد
تو همون مایه های 800-900
صفحه نمایششم کیفیتش بالا باشه از 15.6 هم کمتر نباشه
بالاخره کدوم کارت بهتر شد؟
ATI Radeon HD 6370
یا
ATI Radeon HD 5470
یا
ATI Radeon HD 5650

لطفآ یه مدل لپ تاپ معرفی کنید ما بریم بگیریم
نایابو کم یابو اینا هم نباشه
لطف کنید حرفیم میزنید و میگید مثلآ فلان برند واسه بازی مناسب نیست
با دلیل باشه
ممنون

راستی
HP ProBook 4520s-G مشخصاتش مثل HP ProBook 4520s-E هست
فقط رمش 1گیگ کمتره و 3گیگ هست
اختلاف قیمتشونم 80تومنی میشه
به نظر شما با توجه به اختلاف قیمت
به صرفه هست G رو بخرم
نمیشه رم اضافه کرد بعدآ
کلآ اصلآ بازی چقدر رم نیاز داره؟
من فکر کنم یکی از همین HP ها رو بگیرم
خیلی انگاری قیمتشون مناسبه
راستی بچه ها تا 1 تومن چی؟لپ تاپی که خیلی از اینا سرتر باشه هست؟
لطفآ به سوالام جوابه تفکیکی بدید
خیلییییییییییییییییی ممنون
فدای همگی
راستیییی
یه چیزه دیگه
بنچمارک ها رو از کجا میارید؟

با اين بودجه بهترين لپ تاپ براي گيم بدون شك ACER ASPIRE 5742G هست دوست عزيز با CPU i5.چون همين مدل i3 هم داره.با گرافيك (آخرین نسل NVIDIA) كه من خودم اين لپ تاپ رو باهاش كار كردم.براي گيم با اين قيمت عالي هست.موفق باشيد

داداش یه لینکی چیزی لطف کن بزار از این لپ تاپ
و حدود قیمتش
مثل اینکه کم یابه
درسته؟
اسمش کامله اونی که گفتید؟آخه هرچی میزنم با کارت گرافیک ای تی آی هستش
میشه اصلآ گیر آوردش؟

داداش یه لینکی چیزی لطف کن بزار از این لپ تاپ
و حدود قیمتش
مثل اینکه کم یابه
درسته؟
اسمش کامله اونی که گفتید؟آخه هرچی میزنم با کارت گرافیک ای تی آی هستش
میشه اصلآ گیر آوردش؟

آخرين قيمت من 870 بود.بگرديم راحت پيدا ميشه.

core i5 480
4 gb ddr3
640 hdd
geforce 540m 1gb

http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-5742G-Notebook-GT-540M.44625.0.html

ممنون واقعآ پس بچه ها همین نوت بوک واسه من مناسبه دیگه توی این رنج؟هیچ مدل بهتری وجود نداره؟یه لول بهتر از این چنده؟ راستی یکسری اطلاعات در مورد این کارت گرافیک به من میدید؟
Geforce 540m 1gb
راستی صفحه نمایش این نوت بوک مثل اینکه خوب نیست
درسته؟

آخرین ویرایش:
ممنون واقعآ پس بچه ها همین نوت بوک واسه من مناسبه دیگه توی این رنج؟هیچ مدل بهتری وجود نداره؟یه لول بهتر از این چنده؟ راستی یکسری اطلاعات در مورد این کارت گرافیک به من میدید؟
Geforce 540m 1gb
درسته؟
Geforce 540m 1gb یک کارت متوسط هست که میتونه بازی های روز رو روی high اما روی رز 1360x768 یا کمی بالاتر روی 30 یا 35 فریم بازی کنی - برای 1080 اصلا نمیتونی روش حساب کنی و از نظر توانایی در سطح متوسط و در کلاس خودش هم کاملا در سطح متوسط هستش --- برای بازی در رزولشن 1360x768 و تنظیمات high خوب هستش و در رزولشن کمی بالاتر هم شاید جوابگو باشه اما برای 1920x1080 کلا ضعیف هست و فریمی مشابه 10 یا 15 میده که کلا بده!!! برای بازی های سنگین مثل Bad Company 2 - Shift - StarCraft 2 - black ops - mafia 2 - metro 2033 - crysis 1 and 2 برای تنظیمات medium فریم 30 تا 40 رو میده و اون هم تو رز 1360x768 نه full hd 1080
- این هم اضافه کنم که قاعدتا این کارت برای بازی های 6-7 ماه اینده به خوبی جوابگو خواهد بود در سطح خودش
Acer هم کلا در طراحی صفحات خیلی قوی نیستش چون قیمت پایینی داره - گرفتن امتیاز پایین هم به خاطره داشتن رزولوشن بسیار پایینش هست گه خب قاعدتا تصویر خوبی رو نمیده

Geforce 540m 1gb
درسته؟

توی اون لینکی که گذاشتم بنچمارک های تمام مسائل رو مشخص کردن درباره گرافیک.درضمن اون حرفی که دوستمون Triangels در پست بالا درباره ی رزولوشن 1080 گفتند توی این لپ تاپ صدق نمیکنه چون این لپ تاپ آخرین رزولوشن صفحش 1366x768 هست و شما با خیال راحت میتونید بازی هارو با آخرین رزولوشن توی این لپ تاپ بازی کنید.از نظر کیفیت صفحه نمایش با خیال راحت میتونم بگم از خیلی از مدل های Dell بهتر هست اما خوب معلومه به پای Sony اینا نمیرسه . توی این رنج قیمت بهترین گزینه همین هست.شما بیشترم بخواید خرج کنید لپ تاپی فعلا پیدا نمیشه که این گرافیک رو داشته باشه هنوز.مگر اینکه کمی صبر کنید.

یه نگاه به این بنداز :

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html

از پس تمام بازی ها بر میاد.حالا توی بازی های سنگین مثل Metro 33 یکم مشکل داره که اصلا انتظار نمیره از یه لپ تاپ با این قیمت که بتونه از پس metro33 هم بر بیاد.بدون شک سریع خریداری کن:)
درخدمتم.

این کارت در مقایسه با ATI Radeon HD 5650 و یا ATI Radeon HD 6370 عملکرد بهتری داره یا خیر؟
رزولوشن این نوت بوک مگه 1366x768 نیست؟یعنی چی خیلی پایینه؟
540m در کل راندمان بالاتری نسبت به این دو داره - اکر هم پستهای قبلی رو میخوندی معلوم بود که قویتره !
من همچی رو به نسبت توضیح دادم نه مختص به laptop acer معرفی شده برای شما ! البته تو این رنج قیمت خوب همین هم هست دیگه ! اما به نسبت اکثریت رزولشن پایینی داره ! اگثریت الان 1600x900 - 1920x1080 هستن - البته تو رنج بالای 1.1 تومن

این کارت در مقایسه با ATI Radeon HD 5650 و یا ATI Radeon HD 6370 عملکرد بهتری داره یا خیر؟
رزولوشن این نوت بوک مگه 1366x768 نیست؟یعنی چی خیلی پایینه؟

درسته 1366x767 هست.من گفتم خیلی پایینه ؟؟؟
برای همچین لپ تاپی کافیه.
از نظر عملکرد نسبت به 5650 و 6370 هم میشه گفت بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or