مشاوره جهت خرید کارت گرافیک

dooste.man83

کاربر سایت
با درود -(( چون سوالاتم زیاد بود مجبور بودم تاپیک جداگانه بزنم ))
می خواستم یک کارت گرافیک تهیه کنم که نیاز به راهنمایی دوستان اهل فن دارم - (( بودجه بین 50 تا 60 تومن - مانیتور 2k - استفاده فقط گیم- قراره حداقل 4 سالی استفاده کنم ))
1- آیا خرید کارت گرافیک 3080 کار درستی هست یا دیگه این کارت های توی بازار عمر مفیدشون رو کردن و ارزش خرید ندارن ؟
2- خرید کارت گرافیک برند ایسوس و 5060TI رو برای بازی های به روز توصیه میکنید ؟
3- آیا خرید مدل 8 گیگ کار درستی هست یا حتما باید 12 یا 16 گیگ خریداری کنم ؟ ( اختلاف قیمت 10 میلیونی دارن )
4- با چه گارانتی معتبری خریداری بشه ( ایسوس ) ؟ آیا این گارانتی های شرکتی قابل اعتماد هستن یا ریفر هستن ؟
5- پیشنهاد میکنید مدل دو فن خریداری بشه یا 3 فن ؟ ( اهل اور کردن نیستم و کیس هم 6 فن داره )
6- با حدود 60 تومن مدل دیگه ای هم هست که پیشنهاد بدید یا 5060TI از بفیه انتخاب بهتریه ؟
ممنون از راهنمایی شما دوستان

درود و روزخوش
من اهل فن نیستم اما یسری مدلها رو از نزدیک تست کردم بویژه بتازگی RTX 5060 رو با رزولوشن 2K و بنظرم در اجرای گیمهای روز بشرط استفاده از فنآوریهای کمکی/هوش مصنوعی (Upscaling و FrameGenerating) میتونه برقم وی رم 8گیگیش همچنان با فریم ریت قابل قبولی کار رو در بیاره ، اما مشخصه که نمیشه روش برای 4-5سال حساب کرد 😅
اگه راه داره بودجه رو برسونید به 65ملیون که بنظرم RTX 5070 با این قیمیت و تو این بازار داغون واقعا ارزش خرید داره و احتمال زیاد تا 4-5 سال شما رو بی نیاز از خرید گرافیک میکنه. ولی اگه 60 تومن بالاتر امکانش نیست از مدل RTX 5060ti مدل 16گیگش حداقل بخاطر وی رم کافی که داره میتونه عمر مفید طولانی تری رو داشته باشه. در مورد خرید دست دو اطلاعات کافی ندارم اما فکر میکنم تو همین بودجه بتونید 3080 حداقل RTX 3080ti رو بگیرید که طبق TechPowerUp (که بنظرم شاید طبقه بندیش صد در صد صحیح نباشه اما خیلیها بعنوان مرجع ازش بهره میگیرن) از نظر کارکرد خام بسیار به 5070 نزدیکه.
در مورد فن هم اگر که کاربری عمدتا گیمینگ بصورت متعارف هست یعنی مثل بنده وقتی عصر از سر کار یا محل تحصیل برمیگردید میخواید 2-3 ساعتی رو هم گیم بزنید اونوقت بعید میدونم مدلهای دو فن بویژه اگه از برند خوب (مثل همون ایسوس و msi) باشن دچار مشکل خاصی بشن. البته طبعا بنده صرفا بصورت تجربی این نظر رو میگم و دوستان کاربلد قطعا راهنمایی بهتری در این زمینه ها میتونن بکنن

درود و روزخوش
من اهل فن نیستم اما یسری مدلها رو از نزدیک تست کردم بویژه بتازگی RTX 5060 رو با رزولوشن 2K و بنظرم در اجرای گیمهای روز بشرط استفاده از فنآوریهای کمکی/هوش مصنوعی (Upscaling و FrameGenerating) میتونه برقم وی رم 8گیگیش همچنان با فریم ریت قابل قبولی کار رو در بیاره ، اما مشخصه که نمیشه روش برای 4-5سال حساب کرد
اگه راه داره بودجه رو برسونید به 65ملیون که بنظرم RTX 5070 با این قیمیت و تو این بازار داغون واقعا ارزش خرید داره و احتمال زیاد تا 4-5 سال شما رو بی نیاز از خرید گرافیک میکنه. ولی اگه 60 تومن بالاتر امکانش نیست از مدل RTX 5060ti مدل 16گیگش حداقل بخاطر وی رم کافی که داره میتونه عمر مفید طولانی تری رو داشته باشه. در مورد خرید دست دو اطلاعات کافی ندارم اما فکر میکنم تو همین بودجه بتونید 3080 حداقل RTX 3080ti رو بگیرید که طبق TechPowerUp (که بنظرم شاید طبقه بندیش صد در صد صحیح نباشه اما خیلیها بعنوان مرجع ازش بهره میگیرن) از نظر کارکرد خام بسیار به 5070 نزدیکه.
در مورد فن هم اگر که کاربری عمدتا گیمینگ بصورت متعارف هست یعنی مثل بنده وقتی عصر از سر کار یا محل تحصیل برمیگردید میخواید 2-3 ساعتی رو هم گیم بزنید اونوقت بعید میدونم مدلهای دو فن بویژه اگه از برند خوب (مثل همون ایسوس و msi) باشن دچار مشکل خاصی بشن. البته طبعا بنده صرفا بصورت تجربی این نظر رو میگم و دوستان کاربلد قطعا راهنمایی بهتری در این زمینه ها میتونن بکنن

بنظرم همون ۳۰۸۰ti خریدش منطقی تر با شرایط من
چون ۵۰۷۰ باید حتما مدل ۳ فن تهیه بشه که بالای ۷۲ یا ۷۳ قیمت داره
بعد من هم ps5 دارم هم xbox قطعا اکثر بازی ها رو با اونا میرم
مانیتورم هم ۲k و ۱۴۴ هرتز هست پس کارت خیلی قوی هم به کارم نمیاد

Sent from my iPad using Tapatalk

• Like
Reactions: Pzt_Kami

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or