K kaveh کاربر سایت Jun 2, 2011 #31 نوشته شده توسط amirmahmood: برای من نه کسی را پیدا می کنه و نه سروری رو! IDسرور را هم بدید! بیشتر... پست اول توضیح دادم شما برید با دقت نحوه وصل شدن به سرور دوباره بخونید خیلی راحته
نوشته شده توسط amirmahmood: برای من نه کسی را پیدا می کنه و نه سروری رو! IDسرور را هم بدید! بیشتر... پست اول توضیح دادم شما برید با دقت نحوه وصل شدن به سرور دوباره بخونید خیلی راحته
K kaveh کاربر سایت Jun 2, 2011 #32 از ادمین های محترم میخوام این تاپیک رو لطفا مهم کنه چون برای اعضای خود همینجا هستش این سرور که در raidcall است .
از ادمین های محترم میخوام این تاپیک رو لطفا مهم کنه چون برای اعضای خود همینجا هستش این سرور که در raidcall است .
K kaveh کاربر سایت Jun 2, 2011 #34 دوستانی که توی سرور مشکل داشت نسخه خود سایت میتونن از اینجا نسخه بدون مشکل رو دانلود کنید (2 مگابایت) Spoiler صفحه اول هم این لینک رو قرار دادم
دوستانی که توی سرور مشکل داشت نسخه خود سایت میتونن از اینجا نسخه بدون مشکل رو دانلود کنید (2 مگابایت) Spoiler صفحه اول هم این لینک رو قرار دادم
K kaveh کاربر سایت Jun 2, 2011 #39 وقتی من Bazicenter رو مینویسم no server میده ؟ بیشتر... شما ممکن spec یا چیزی کم یا اضافه نوشته باشید باید دقیقا Bazicenter رو در قسمت find server بنوسید . اقا این چرا زبونش چینه مینیه؟:d چیکارکنم الان؟:d شما از قسمت تنظیمات میتونید انگلیسی کنید اگر نشد پاک کنید دوباره نصب کنید
وقتی من Bazicenter رو مینویسم no server میده ؟ بیشتر... شما ممکن spec یا چیزی کم یا اضافه نوشته باشید باید دقیقا Bazicenter رو در قسمت find server بنوسید . اقا این چرا زبونش چینه مینیه؟:d چیکارکنم الان؟:d شما از قسمت تنظیمات میتونید انگلیسی کنید اگر نشد پاک کنید دوباره نصب کنید
hmd2009 کاربر سایت Jun 2, 2011 #40 دوستان اگه خدا بخواد ما میخوایم واسه کنفرانس های E3 گزارش زنده بصورت voice داشته باشیم هر کسی داوطلب هست بگه.واسه SONY یه نفر آمادگیشو اعلام کرده.
دوستان اگه خدا بخواد ما میخوایم واسه کنفرانس های E3 گزارش زنده بصورت voice داشته باشیم هر کسی داوطلب هست بگه.واسه SONY یه نفر آمادگیشو اعلام کرده.
Tehanu کاربر سایت Jun 3, 2011 #43 Im In :d Tehanu b-) الان raidcall قاطی کرده.... درسته؟ هیچ کاری نمیکنه... تو هیچ رومی نمیره pm هم میدی واسه طرف مقابل نمیره...
Im In :d Tehanu b-) الان raidcall قاطی کرده.... درسته؟ هیچ کاری نمیکنه... تو هیچ رومی نمیره pm هم میدی واسه طرف مقابل نمیره...
aliatlas کاربر سایت Jun 3, 2011 #44 آقا پیدا نمیکنه! Searching Please Wait.........! ok شد دوستان منم هستم aliatlas آخرین ویرایش: Jun 3, 2011