مستر چیف بیوفا نباش!

Sasy360

کاربر سایت
در هنگام معرفی هیلو بر روی Xbox یکی از عکس های منتشر شده، مستر چیف را به همراه یک سلاح آتش پرتاب کن نشان میداد؛ ولی نتنها با عرضه ی Halo و حتی Halo2 این اسلحه در بازی وجود نداشت و طرفداران بیشمار این بازی را در حسرت سوزاندن دشمنان گزاشت؛
ولی بالاخره خبر وجود این اسلحه در بازی Halo3 تایید شد تا نشان دهد که سازندگان این بازی بی وفا نیستند!

halo-3-20070810044503823-000.jpg

احتمال نشون دادن Masterchief توی Halo 3 خیلی خیلی کمه ! دلیلش هم واضحه.چون توی دو شماره قبلی یه عالمه طرفدار بدست آورده و سازنده های بازی میترسن قیافه ای ازش نشون بدن که بعضی ها رو ناامید کنه ! تنها جایی که یادمه کلاهخودش رو درمیاورد آخر Halo 1 بود که اونم دوربین میرفت بالا و چیزی معلوم نبود !
---------------------------
یه سری اطلاعات که خیلی وقت پیش یه جایی خوندم و البته از بازیهاش نیست و توی کتابهاش هست گویا :
اسم Masterchief جان هست که یه اسم مردونه ست. اسم اون دختره توی اون تریلر هم کلی بود فکر کنم.
Masterchief تنها اسپارتان نبوده و اگه تریلر Halo Wars رو ببینین , آخرش میتونین تعداد زیادی اسپارتان رو ببینین که آماده حمله هستن. اسم لباس اسپارتانها هم یه چیزی تو مایه های Mjolnir یا Mjolmir بود !
یه چیز دیگه هم که مطمئن نیستم و باید دوباره بخونم اینه که اسپارتانها سایبورگ نیستن و آدم معمولی هستن که خیلی تمرین کردن و بعضی از خصوصیات زیستی شون بهتر شده و قوی تر شدن و یه کارهایی روشون انجام شده ولی کلآ مثل Darth Vader توی Star Wars نیستن.
اگه یه کم بگردین توی ویکی پدیا و سایتهای دیگه اطلاعات خیلی زیادی از Halo گیر میارین.

اسپارتان داریم تا اسپارتان ! قدرمسلم منظورت اون اسپارتان های یونانی نیست دیگه ؟ این اسپارتان ها نیروی دفاعی بودن یا هجومی ؟ ولی بیشتر فکر کنم برایشان اهمیتی نداشت و برای مقابله ازشون استفاده می کردند.من Halo 1 رو خیلی کم بازی کردم چون از اون دشمنها که کوتوله بودند و مسخره بازی درمی آوردند خیلی بدم میومد ! ولی برایم جالب است که داخل این بازی ارتشی از Spartan ها وجود دارد البته اینطور که گفتید اینها نیروهای ابتدائی برای رزم بودند یحتمل...
با این اطلاعات حدس می زنم که Master Chief سرگذشتی مانند کاپیتان اسکارلت کمیک بوک ها داشته باشد.
احتمال سایبورگ بودن که قویحا" از طرف خودم هم تکذیب می شود.اصلا" کی این حرف رو زد ؟ :)
راستی عدم وجود سلاح آتش زن چه ربطی به بی وفایی دارد ؟ :biggrin1:

HAPPY YOUR 1000Th Post , ARIA :biggrin1:

اسپارتان داریم تا اسپارتان ! قدرمسلم منظورت اون اسپارتان های یونانی نیست دیگه ؟ این اسپارتان ها نیروی دفاعی بودن یا هجومی ؟ ولی بیشتر فکر کنم برایشان اهمیتی نداشت و برای مقابله ازشون استفاده می کردند.من Halo 1 رو خیلی کم بازی کردم چون از اون دشمنها که کوتوله بودند و مسخره بازی درمی آوردند خیلی بدم میومد ! ولی برایم جالب است که داخل این بازی ارتشی از Spartan ها وجود دارد البته اینطور که گفتید اینها نیروهای ابتدائی برای رزم بودند یحتمل...
اون دشمن کوچیکا که خدا بودن !! دنبالشون میفتادی چرت و پرت میگفتن و درمیرفتن !! این اسپارتانها هم کلآ همینایی هستن که لباسشون شبیه Masterchief هست ولی یه جا خوندم که نسلشون از بین رفته توی جنگهای قبلی و فقط Masterchief مونده و Kelly و شاید چندتای دیگه.
والله ما هم نفهمیدیم ! البته اسلحه آتش زن (Flame Thrower) هم توی Halo 1 نسخه کامپیوتر بود و مسترچیف خیلی هم بی وفا نیست !
halopc_screen001.jpg

HAPPY YOUR 1000Th Post , ARIA :biggrin1:
مرسی ! خودم اصلآ حواسم نبود ! :biggrin1:

والله ما هم نفهمیدیم ! البته اسلحه آتش زن (Flame Thrower) هم توی Halo 1 نسخه کامپیوتر بود و مسترچیف خیلی هم بی وفا نیست !
بابا شماها چه گیری به عنوان خبر دادید؟:) اصل موضوع رو بچسبید [یه بازار گرمی نباید بکنم که کار تاپیک بگیره؟!]

خب اگه قرار باشه بعد از شماره 3 ادامه پيدا كنه براي چي كلاهش رو برداره ؟
راستي من نسخه 1 مال PC رو تموم كردم ولي اتش افكن نداشت ! شايد من يادم نمياد ؟!
ميشه يكم توضيح بديد چه شكلي بود و چطوري كار ميكرد :confused:

راستي من نسخه 1 مال PC رو تموم كردم ولي اتش افكن نداشت ! شايد من يادم نمياد ؟!
ميشه يكم توضيح بديد چه شكلي بود و چطوري كار ميكرد :confused:
نمیدونم ! من خودم توی XBOX بازی کردم و همچین چیزی نداشت ولی یادمه اولین خبری که از نسخه PC دراومد همین آتش افکن ! بود. شاید توی قسمت Multiplayer ش بوده.

اگر میشه خلاصه ای از داستان و هیلو 1 و2 رو بنویسید؟ترجیحا اریا
دروغ بگم چرا ! نمیدونم واقعآ !! Halo رو اصلآ به خاطر داستانش بازی نکردم و چیز زیادی ازش نمیدونم. :biggrin1:

حال میده مستر چیف اخرش زن از اب در بیاد.
اين موضوع دقيقآ در بازي Metroid Prime به وقوع پيوست و آخرش ساموس زن از آب در اومد!

راستي من شنيدم اين مسترچيف يه آدم كلوني هست كه در واقع به عنوان سرباز اون و كلونهاي ديگر رو به وجود آورده بودند... حالا دقيق نميدونم حرف اون منبع تا چه حد صحيحه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or