مسابقه Screenshot

الان این تا کی ادامه داره ؟ نظرم مهلت یک روز باشه کسی نگفت خودت بگو بریم واسه بعدی اینجوری اومدیمو تا یه ماه کسی نگفت...

وقتی کسی میدونه که نمی تواند کاری رو درست انجام بدهد و از اونطرف غرورش جلوی چشمانش رو گرفته ، وضعیت اینگونه پیش می رود.مهلت یک روزه برای پاسخ تا 72 ساعت هم پیش می رود.

وقتی کسی میدونه که نمی تواند کاری رو درست انجام بدهد و از اونطرف غرورش جلوی چشمانش رو گرفته ، وضعیت اینگونه پیش می رود.مهلت یک روزه برای پاسخ تا 72 ساعت هم پیش می رود.

سلام، شما از اولش هم به من لطف داشتی. آخه کدوم غرور؟ چی به من میرسه؟ دوست عزیز من دارم سعیمو میکنم. انتظار تشکر هم ندارم ولی انتظار این حرفها رو هم ندارم...
بگذریم...
تا امشب ساعت 9 وقت دارید 3 جواب صحیح رو بگین...

مسابقه بعدی هم امشب راس ساعت 9.

جواب مسابقه ششم:
Daxter
ChromeHounds
Crimson skies: High Road to Revenge

مسابقه هفتم:

1-
2004856702498980567_rs.jpg

2-
2004899869930696733_rs.jpg

3-
2004829715035374584_rs.jpg

امتیازات مسابقه پنجم و ششم هم حساب شده و جمع کل امتیازات رو تا فردا شب ساعت 9 رو سایت میذارم.
در ضمن اینکه میبینین پستهام چند دقیقه به 9 ارسال میشه دلیلش اینکه که اول خبر میدم مسابقه تا چند دقیقه دیگه شروع میشه، بعدشم راس 9 پستمو ادیت میکنم و عکسها رو آپ میکنم.

مسابقه هشتم هم فردا راس ساعت 9 شب.

آخرین ویرایش:
حمید جان فکر نمیکنی زیادی به اهد دقیانوس رفتی؟
به نظرم اصلا نمیشه گفت این مسابقه سخته میشه گفت ناعادلانه.
مسابقه سخت مسابقه ای که بازی ای برای عموم آشنا باشه و جوری پیچونده باشی که طرف متوجه نشه یا سخت متوجه بشه حداقل از 2000 اونورتر نرو.
این تاپیک برام جذابیت داره چون واقعا تو نت سرچ میکردم و حداقل کمی سرگرم میشدم ولی الان که دیگه بیشتر این بازی ها قدیمی و ...

حمید جان فکر نمیکنی زیادی به اهد دقیانوس رفتی؟
مسابقه سخت مسابقه ای که بازی ای برای عموم آشنا باشه و جوری پیچونده باشی که طرف متوجه نشه یا سخت متوجه بشه حداقل از 2000 اونورتر نرو.

یکی از این بازیها کلاسیکه، یکی ماله سال 2003 هست و یکی 2002 !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or