Hosein M کاربر سایت Oct 15, 2010 #122 جناب زننده تاپیک یه لطفی کن اینقدر سریع جواب نده تا بقیه هم نظر بدن چون که همه 24 ساعته ان نیستن شما هم که ماشا... از PC gamer های حرفه ای هستی با تشکر
جناب زننده تاپیک یه لطفی کن اینقدر سریع جواب نده تا بقیه هم نظر بدن چون که همه 24 ساعته ان نیستن شما هم که ماشا... از PC gamer های حرفه ای هستی با تشکر
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Oct 15, 2010 #123 چه میکنم من ! :d و اینم تصویر بعدی : خیلی آسونه خداییش !
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Oct 15, 2010 #125 نوشته شده توسط pedramstalker: hidden and dangerous 2 بیشتر... درسته تصویر بعدی رو بگذارید.:d
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Oct 15, 2010 #128 نوشته شده توسط amir_amd: Penumbra : Black Plague بیشتر... صحیح بود. آقای amir_amd تصویر بعدی رو قرار بدید.
نوشته شده توسط amir_amd: Penumbra : Black Plague بیشتر... صحیح بود. آقای amir_amd تصویر بعدی رو قرار بدید.
P pedramstalker کاربر سایت Oct 15, 2010 #129 نوشته شده توسط amir_amd: Penumbra : Black Plague بیشتر... بله درسته تصوير بعدي رو لطف كنين از بازيهاي دوران هجر نزاريد! :d
نوشته شده توسط amir_amd: Penumbra : Black Plague بیشتر... بله درسته تصوير بعدي رو لطف كنين از بازيهاي دوران هجر نزاريد! :d
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Oct 15, 2010 #131 نوشته شده توسط Nevermore: Cheaters)x)x)x)x)x بیشتر... طبعا همچین اتفاقی می افته تو این سبک تاپیک ها ولی شما نه این حق رو دارید نه در این حد هستید که بیاید همه رو اینطور متهم کنید. اگه ادعایی دارید میتونید با نشون دادن اطلاعاتتون اون رو ثابت کنید.
نوشته شده توسط Nevermore: Cheaters)x)x)x)x)x بیشتر... طبعا همچین اتفاقی می افته تو این سبک تاپیک ها ولی شما نه این حق رو دارید نه در این حد هستید که بیاید همه رو اینطور متهم کنید. اگه ادعایی دارید میتونید با نشون دادن اطلاعاتتون اون رو ثابت کنید.
God_of_game کاربر سایت Oct 15, 2010 #132 یعنی کسی این راه به ذهنش نیمده که قسمتی از یک عکس کامل رو بزاره تا از تینی ای راحت شه ؟؟؟
amir_amd Loyal Member Oct 15, 2010 #133 آخه من خودم مال عصر حجر هستم:d بهر حال این آخرین تصویر من : (حداقل برای امروز)
amir_amd Loyal Member Oct 15, 2010 #135 زمان خودش که بازی معروفی بود.اینم شماره 2 هست پلاتفرم اصلیش آمیگا عزیز بود ولی روی Snesو gensis و sms عرضه شد.
زمان خودش که بازی معروفی بود.اینم شماره 2 هست پلاتفرم اصلیش آمیگا عزیز بود ولی روی Snesو gensis و sms عرضه شد.