مسابقه ی تصویر شناسی بازی ها - لطفا پست اول تاپیک خوانده شود.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
UberSoldier 2: The End of Hitler
نه متاسفانه:)

ویراش شد: شما درست گفتید . مثل اینکه بازی 2 تا اسم داره. اسم مد نظر من crimes of war بود ولی در جستجویی که در اینترنت کردم مثل اینکه بازی در آمریکا به اسم UberSoldier 2: The End of Hitlerو در اروپا به اسم crimes of war منتشر شده . شما درست گفتید لطفا تصویر بعدی رو بزارید.

آخرین ویرایش:
تصویر بعدی ، زیاد سخت نیست ، اسم کامل ،

h7ekj7njz8wwkegso9n6.jpg

آقای A-L-I لطفا یه راهنمایی کنید
والا چه راهنمایی بکنم ، باید نصف اسم بازی رو بگم که اگه اینطور بشه مسابقه بی مزه میشه .
اگه داوران و کسانی که مدیریت این تاپیک رو به عهده دارن اجازه بدند ، روی چشمم ، راهنمایی هم میکنم .;)

والا چه راهنمایی بکنم ، باید نصف اسم بازی رو بگم که اگه اینطور بشه مسابقه بی مزه میشه .
اگه داوران و کسانی که مدیریت این تاپیک رو به عهده دارن اجازه بدند ، روی چشمم ، راهنمایی هم میکنم .;)
نمیخواد نصف اسم بازی رو بگید حداقل بگید چه سالی عرضه شده و تو چه سبکیه البته به نظر ادونچر میاد

Destination: Treasure Island
خیر /.
اگه عکس جدید باید بذارم خودتون بگید چون 48 گذشته ;)
=====
نمیخواد نصف اسم بازی رو بگید حداقل بگید چه سالی عرضه شده و تو چه سبکیه البته به نظر ادونچر میاد
سبک بازی Hidden Object هست .
اگه کار به جاهای باریک رسید اسم کمپانی سازنده رو هم میگم که خیلی خیلی خیلی آسون میشه .

دوستان لطفا بازی های Hidden Object نذارید ، چون روزی 4 تا از این بازی ها عرضه میشه و اینکه یه نفر همشون رو بازی کنه تا بتونه اسم بازی رو بگه اصلا هنر بزرگی نیست.

• Like
Reactions: M2Terrorism
Mystery Case Files: 13th Skull
خیر
دوستان لطفا بازی های Hidden Object نذارید ، چون روزی 4 تا از این بازی ها عرضه میشه و اینکه یه نفر همشون رو بازی کنه تا بتونه اسم بازی رو بگه اصلا هنر بزرگی نیست.
هنر بزرگی که هست .
اما به نظر خودم بهتره که عکس جدیدی بذارم .
چون فکر نکنم کسی بتونه بگه ، تا 1 ساعت دیگه اگه کسی نگفت عکس جدید گذاشته میشود ;)
=============
گفتم که هیچ کس حتما جواب نخواهد داد، عکس جدید رو خودم میگذارم تا تاپیک از کار نیافته ، بفرمایید ، یه بازی تقریبا ایرانی :d:d:d;) : (این دیگه واقعا آسونه)
dseekdhrmchyoccl88eb.jpg

=-=-=-=
اگه کسی اسم بازی عکس قبلی رو میخواد برام PM کنه تا بهش اسم ـشو بگم

آخرین ویرایش:
تصویر قبل:

Crossworlds: The Flying City
درسته ، اما فکر کنم وقت ـش تموم شده باشه ، در هر صورت بنده مطلع نیستم و کامل با قوانین آشنا نیستم و خود شما استادید ...;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or