مسابقه ی تصویر شناسی بازی ها - لطفا پست اول تاپیک خوانده شود.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با توجه به اینکه 24 ساعت گذتش و A-L-I تصویر نگذاشت ، حق تصویر گذاشتنش رو از دست داد!
نمیدونستم اون که درست میگه باید بذاره :d
===========
فکر کنم بازی Operation Flashpoint باشه ، ببخشید ، واقعا نمیدونستم باید بنده عکس بذارم :d:d:d

:d

یکم زیادی تاریکه ولی همون hud گویای همه چیز هست. عنوان بسیار معروفیه

:d

یکم زیادی تاریکه ولی همون hud گویای همه چیز هست. عنوان بسیار معروفیه
Deus Ex

چون مطمئنم جوابم درسته تصویر بعدی رو میذارم آخه ممکنه نتونم توی 24 ساعت آینده سر بزنم.
screenshot1691-4.jpg
رسما فکر کنم آسون ترین تصویر تاپیک رو گذاشتم :دی

آخرین ویرایش:
manhunt (نوشته شما بسیار اندک است. تعداد کاراکتر های هر نوشته دست کم 10 عدد می بایست باشد.)

بنده الان عكسی كه گذاشتيد توی TinEye جستجو كردم ديدم همونطور كه می‌شد حدس زد،‌ تشخيص داده . :d حالا بنده عكسمو می‌ذارم، اگه مديران گرامی صلاح ديدن، خودشون دوباره عكس بذارن.

تصوير ويرايش شد.

آخرین ویرایش:
بنده الان عكسی كه گذاشتيد توی TinEye جستجو كردم ديدم همونطور كه می‌شد حدس زد،‌ تشخيص داده . :d حالا بنده عكسمو می‌ذارم، اگه مديران گرامی صلاح ديدن، خودشون دوباره عكس بذارن.

خودتون زحمت بکشین تصویر رو عوض کنید !
-----------
پ.ن : این تصویر توی مسابقه نیست !

تصوير ويرايش شد.

star wars: knights of the old republic

تصوير ويرايش شد.
Star Wars KOTOR(مخفف گفتم ااااااا :d:d)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or