A-L-I El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant Loyal Member Jan 17, 2011 #1,171 با توجه به اینکه 24 ساعت گذتش و A-L-I تصویر نگذاشت ، حق تصویر گذاشتنش رو از دست داد! بیشتر... نمیدونستم اون که درست میگه باید بذاره :d =========== فکر کنم بازی Operation Flashpoint باشه ، ببخشید ، واقعا نمیدونستم باید بنده عکس بذارم :d:d:d
با توجه به اینکه 24 ساعت گذتش و A-L-I تصویر نگذاشت ، حق تصویر گذاشتنش رو از دست داد! بیشتر... نمیدونستم اون که درست میگه باید بذاره :d =========== فکر کنم بازی Operation Flashpoint باشه ، ببخشید ، واقعا نمیدونستم باید بنده عکس بذارم :d:d:d
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Jan 17, 2011 #1,174 نوشته شده توسط m_g_s: Battlefield : Bad Company 2 (Vietnam?) بیشتر... درسته ، استاد :d
m_g_s کاربر سایت Jan 17, 2011 #1,176 :d یکم زیادی تاریکه ولی همون hud گویای همه چیز هست. عنوان بسیار معروفیه
م محمد رضا mr کاربر سایت Jan 17, 2011 #1,177 Dragon Age Origins Spoiler اگه اشتباه بود نخندید آخه من زیاد به این سبک علاقه ای ندارم.
highergraphic کاربر سایت Jan 17, 2011 #1,178 نوشته شده توسط m_g_s: :d یکم زیادی تاریکه ولی همون hud گویای همه چیز هست. عنوان بسیار معروفیه بیشتر... Deus Ex چون مطمئنم جوابم درسته تصویر بعدی رو میذارم آخه ممکنه نتونم توی 24 ساعت آینده سر بزنم. Spoiler رسما فکر کنم آسون ترین تصویر تاپیک رو گذاشتم آخرین ویرایش: Jan 17, 2011
نوشته شده توسط m_g_s: :d یکم زیادی تاریکه ولی همون hud گویای همه چیز هست. عنوان بسیار معروفیه بیشتر... Deus Ex چون مطمئنم جوابم درسته تصویر بعدی رو میذارم آخه ممکنه نتونم توی 24 ساعت آینده سر بزنم. Spoiler رسما فکر کنم آسون ترین تصویر تاپیک رو گذاشتم
S soroush yakuza کاربر سایت Jan 17, 2011 #1,179 manhunt (نوشته شما بسیار اندک است. تعداد کاراکتر های هر نوشته دست کم 10 عدد می بایست باشد.)
highergraphic کاربر سایت Jan 17, 2011 #1,181 نوشته شده توسط RPG'er: Sam & Max Episode 4 : Abe Lincoln Must die بیشتر... درسته.********
R RPG'er کاربر سایت Jan 17, 2011 #1,182 بنده الان عكسی كه گذاشتيد توی TinEye جستجو كردم ديدم همونطور كه میشد حدس زد، تشخيص داده . :d حالا بنده عكسمو میذارم، اگه مديران گرامی صلاح ديدن، خودشون دوباره عكس بذارن. تصوير ويرايش شد. آخرین ویرایش: Jan 17, 2011
بنده الان عكسی كه گذاشتيد توی TinEye جستجو كردم ديدم همونطور كه میشد حدس زد، تشخيص داده . :d حالا بنده عكسمو میذارم، اگه مديران گرامی صلاح ديدن، خودشون دوباره عكس بذارن. تصوير ويرايش شد.
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Jan 17, 2011 #1,183 نوشته شده توسط RPG'er: بنده الان عكسی كه گذاشتيد توی TinEye جستجو كردم ديدم همونطور كه میشد حدس زد، تشخيص داده . :d حالا بنده عكسمو میذارم، اگه مديران گرامی صلاح ديدن، خودشون دوباره عكس بذارن. بیشتر... خودتون زحمت بکشین تصویر رو عوض کنید ! ----------- پ.ن : این تصویر توی مسابقه نیست !
نوشته شده توسط RPG'er: بنده الان عكسی كه گذاشتيد توی TinEye جستجو كردم ديدم همونطور كه میشد حدس زد، تشخيص داده . :d حالا بنده عكسمو میذارم، اگه مديران گرامی صلاح ديدن، خودشون دوباره عكس بذارن. بیشتر... خودتون زحمت بکشین تصویر رو عوض کنید ! ----------- پ.ن : این تصویر توی مسابقه نیست !
S soroush yakuza کاربر سایت Jan 17, 2011 #1,184 نوشته شده توسط RPG'er: بنده الان عكسی كه گذاشتيد توی TinEye جستجو كردم ديدم همونطور كه میشد حدس زد، تشخيص داده . :d حالا بنده عكسمو میذارم، اگه مديران گرامی صلاح ديدن، خودشون دوباره عكس بذارن. تصوير ويرايش شد. بیشتر... star wars: knights of the old republic
نوشته شده توسط RPG'er: بنده الان عكسی كه گذاشتيد توی TinEye جستجو كردم ديدم همونطور كه میشد حدس زد، تشخيص داده . :d حالا بنده عكسمو میذارم، اگه مديران گرامی صلاح ديدن، خودشون دوباره عكس بذارن. تصوير ويرايش شد. بیشتر... star wars: knights of the old republic
A-L-I El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant Loyal Member Jan 17, 2011 #1,185 نوشته شده توسط RPG'er: بنده الان عكسی كه گذاشتيد توی TinEye جستجو كردم ديدم همونطور كه میشد حدس زد، تشخيص داده . :d حالا بنده عكسمو میذارم، اگه مديران گرامی صلاح ديدن، خودشون دوباره عكس بذارن. تصوير ويرايش شد. بیشتر... Star Wars KOTOR(مخفف گفتم ااااااا :d:d)
نوشته شده توسط RPG'er: بنده الان عكسی كه گذاشتيد توی TinEye جستجو كردم ديدم همونطور كه میشد حدس زد، تشخيص داده . :d حالا بنده عكسمو میذارم، اگه مديران گرامی صلاح ديدن، خودشون دوباره عكس بذارن. تصوير ويرايش شد. بیشتر... Star Wars KOTOR(مخفف گفتم ااااااا :d:d)