<^SIleNT^> کاربر سایت Jan 10, 2011 #1,052 من عقده ای هستم،و خیلی راحت دارم ناقص بودن قوانین سوء استفاده میکنم:d
S soroush yakuza کاربر سایت Jan 10, 2011 #1,054 استیل یارو به فاینال فانتزی می خوره:d(شبیه زاک یا سفیرد)
Fenris Wolf کاربر سایت Jan 10, 2011 #1,056 ببخشید اشتباه پست داده بودما این بازی یا kingdom of hearts هست یا ac جدیده یا در نهایت final fantasy wii ئه!
ببخشید اشتباه پست داده بودما این بازی یا kingdom of hearts هست یا ac جدیده یا در نهایت final fantasy wii ئه!
M Meysam کاربر سایت Jan 10, 2011 #1,057 نوشته شده توسط <^SIleNT^>: من عقده ای هستم،و خیلی راحت دارم ناقص بودن قوانین سوء استفاده میکنم:d بیشتر... این بازیو خودت ساختی؟
نوشته شده توسط <^SIleNT^>: من عقده ای هستم،و خیلی راحت دارم ناقص بودن قوانین سوء استفاده میکنم:d بیشتر... این بازیو خودت ساختی؟
R.P.G کاربر سایت Jan 10, 2011 #1,059 فکر کنم یه بازی رو تا جایی که تونستی ادیت کردی و ماد و اسکین و بگیر و ببند انداختی روش
Kasra-M The phoenix must burn to emerge کاربر سایت Jan 10, 2011 #1,060 assassins of oblivion in the final fantasy
<^SIleNT^> کاربر سایت Jan 11, 2011 #1,064 Muahahaha! Muahaha! cough. بسیار کیف کردیم:d بله elder scrolls 4 بود:d بقول دوستان "ماد خور" شده بود:d mod ـه berserk و AC و dmc stylish و یکی دیگه اسمش یادم نیست به کار رفته:d گفتم یه چیز متفاوت بزارم سرگرم شیم:d Reactions: Quantic Dream
Muahahaha! Muahaha! cough. بسیار کیف کردیم:d بله elder scrolls 4 بود:d بقول دوستان "ماد خور" شده بود:d mod ـه berserk و AC و dmc stylish و یکی دیگه اسمش یادم نیست به کار رفته:d گفتم یه چیز متفاوت بزارم سرگرم شیم:d