Modern Samurai کاربر سایت Dec 9, 2010 #857 این اون بازی که میمردیم اولش بعد میرفت گذشته رو مرور میکرد نیستش؟؟
Ayuna ♫ Tu ♪ Tu ♪ Ru کاربر سایت Dec 9, 2010 #859 نوشته شده توسط TCSCELL: largo winch نیست!؟ بیشتر... خیر نوشته شده توسط novin_punisher: این اون بازی که میمردیم اولش بعد میرفت گذشته رو مرور میکرد نیستش؟؟ بیشتر... نه که بمیری فقط میری گذشته و پرده از یک راز برمیداری نوشته شده توسط Rey Mysterio_619: سلام. احساس میکنم yakuza باشه. بیشتر... خیر
نوشته شده توسط TCSCELL: largo winch نیست!؟ بیشتر... خیر نوشته شده توسط novin_punisher: این اون بازی که میمردیم اولش بعد میرفت گذشته رو مرور میکرد نیستش؟؟ بیشتر... نه که بمیری فقط میری گذشته و پرده از یک راز برمیداری نوشته شده توسط Rey Mysterio_619: سلام. احساس میکنم yakuza باشه. بیشتر... خیر
Ayuna ♫ Tu ♪ Tu ♪ Ru کاربر سایت Dec 9, 2010 #863 نوشته شده توسط vigiliniom: glass rose ps2 بیشتر... درسته - لطفا تصویر بعد رو قرار بدید
Q Quantic Dream کاربر سایت Dec 10, 2010 #865 نوشته شده توسط vigiliniom: خیلی آسونه:d بیشتر... دیگه زیادی آسونه FFX هست ، شخصیتش هم Tidusــه دیگه! تا تایپ کردم شما پست دادی البته خیلی هم آسون بود. بیشتر... No Problem آخرین ویرایش: Dec 10, 2010
نوشته شده توسط vigiliniom: خیلی آسونه:d بیشتر... دیگه زیادی آسونه FFX هست ، شخصیتش هم Tidusــه دیگه! تا تایپ کردم شما پست دادی البته خیلی هم آسون بود. بیشتر... No Problem
amir_amd Loyal Member Dec 10, 2010 #866 final fantasy x -------------------- تا تایپ کردم شما پست دادی البته خیلی هم آسون بود.
V vigiliniom کاربر سایت Dec 10, 2010 #867 نوشته شده توسط Shang Tsung: دیگه زیادی آسونه FFX هست ، شخصیتش هم Tidusــه دیگه! No Problem بیشتر... عکس بعدی رو قرار بدید
نوشته شده توسط Shang Tsung: دیگه زیادی آسونه FFX هست ، شخصیتش هم Tidusــه دیگه! No Problem بیشتر... عکس بعدی رو قرار بدید
Dementia کاربر سایت Dec 10, 2010 #870 نوشته شده توسط Ayuna: The Legend of Dragoon بیشتر... خودش نمیتونست بیاد به من گفت بازیش چیه ، درسته جناب Ayuna تصویر بعدی رو قرار بدید:d
نوشته شده توسط Ayuna: The Legend of Dragoon بیشتر... خودش نمیتونست بیاد به من گفت بازیش چیه ، درسته جناب Ayuna تصویر بعدی رو قرار بدید:d