SaDrA-HhH کاربر سایت Nov 17, 2010 #691 نوشته شده توسط gagol2009: صدرا جان از این تصویر قدیمی تر نبود؟ بیشتر... تا فردا کسی نگفت عوضش ميکنم
P pedramstalker کاربر سایت Nov 17, 2010 #692 نوشته شده توسط SaDrA-HhH: تا فردا کسی نگفت عوضش ميکنم بیشتر... منم كه اينجا هويجم! شما پست قبليت رو يه نيگا بنداز بعد بگو اگه كسي نگفت.
نوشته شده توسط SaDrA-HhH: تا فردا کسی نگفت عوضش ميکنم بیشتر... منم كه اينجا هويجم! شما پست قبليت رو يه نيگا بنداز بعد بگو اگه كسي نگفت.
SaDrA-HhH کاربر سایت Nov 17, 2010 #693 نوشته شده توسط pedramstalker: منم كه اينجا هويجم! شما پست قبليت رو يه نيگا بنداز بعد بگو اگه كسي نگفت. بیشتر... درسته نديدم اونو
نوشته شده توسط pedramstalker: منم كه اينجا هويجم! شما پست قبليت رو يه نيگا بنداز بعد بگو اگه كسي نگفت. بیشتر... درسته نديدم اونو
VahiD_ST کاربر سایت Nov 18, 2010 #695 این چیه گذاشتی. بابابزرگ من هم اگه گیمر حرفه ای بود عمرا اینو تشخیص میداد.:d
P pedramstalker کاربر سایت Nov 18, 2010 #696 نوشته شده توسط VahiD_ST: این چیه گذاشتی. بابابزرگ من هم اگه گیمر حرفه ای بود عمرا اینو تشخیص میداد.:d بیشتر... اتفاقا خيلي راحته ! :d
نوشته شده توسط VahiD_ST: این چیه گذاشتی. بابابزرگ من هم اگه گیمر حرفه ای بود عمرا اینو تشخیص میداد.:d بیشتر... اتفاقا خيلي راحته ! :d
P pedramstalker کاربر سایت Nov 18, 2010 #698 نوشته شده توسط RPG'er: Another World ؟ بیشتر... بله كاملا درسته!
R RPG'er کاربر سایت Nov 18, 2010 #701 نوشته شده توسط Marchmalow: Civilization 2 بیشتر... نه Civ 2 نيست.