مسابقه ی تصویر شناسی بازی ها - لطفا پست اول تاپیک خوانده شود.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کیف مسابقه به اینه که تصویر اونقدر سخت باشه که فقط آقای λ.D.00 بتونن تصویر رو تشخیص بدن :d

کیف مسابقه به اینه که تصویر اونقدر سخت باشه که فقط آقای λ.D.00 بتونن تصویر رو تشخیص بدن
اتفاقا ایشون خواستن تصویر آسون بزارم مگر نه من میتونم تصویر بزارم که عمرا هیچ وقت هیچ کس نتونه تشخیص بده :d

دیگه خودتون خواستید :d
93610181529474919417.jpg

دلم براش تنگ شده.تازه تمومش هم نکردم.کسی لینک دانلودش رو هم داره لطف کنه.

این دوستمون amir-amd فکر کنم از زمان پیدایش اولین کنسول بوده همه ی گیم ها رو بازی کرده! :d راهنمایی!

45634450674949473000.jpg

از دوست خوبمون amir_amd عذرخواهی میکنم که قبل از تایید ایشون عکس رو قرار دادم - چون دارم میرم جایی و تا فردا شب به کامپیوترم دسترسی ندارم بالااجبار الان قرار دادم

این دوستمون amir-amd فکر کنم از زمان پیدایش اولین کنسول بوده همه ی گیم ها رو بازی کرده! :d راهنمایی!
بابا این که خیلی آسون بود.

قسمت دوم بازی Flashback هست یعنی = Fade to Black
درسته. flash back که 100% همه میشناسن قرار بود سه گانه باشه که با انحلال Delphine Software Internationalهرگز قسمت سوم ساخته نشد و نخواهد شد :(

خير - مورتال كامبت نيست

البته زمان مسابقه تموم شده ولي تا صاحب تاپيك بياد ادامه ميديم

جهت راهنمايي بگم كه سبك بازي jRPG هستش و بازي بسيار معروفي هست - براي jRPG بازا آب خوردنه ( اين شخصيت بسيار معروفه )

خير - مورتال كامبت نيست

البته زمان مسابقه تموم شده ولي تا صاحب تاپيك بياد ادامه ميديم

جهت راهنمايي بگم كه سبك بازي jRPG هستش و بازي بسيار معروفي هست - براي jRPG بازا آب خوردنه ( اين شخصيت بسيار معروفه )
is it FF VIII ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or