R RPG'er کاربر سایت Oct 13, 2010 #34 نوشته شده توسط pedramstalker: commandos... بیشتر... خير. راهنمایی: بازی در سال 1999 منتشر شده.
Rey Mysterio_619 کاربر سایت Oct 13, 2010 #36 comandows. بیشتر... سلام. امکان نداره! ----------- من اول خودم وقتی عکس رو دیدم یاد رابین هود افتادم ولی وقتی پایینه عکس و عکس شخصیت هاش رو دیدم فهمیدم رابین هود نیست. ----------- بعد دوستان خواهشا از این سایتا و برنامه هایی که منبع عکس رو پیدا میکنن استفاده نکنید.
comandows. بیشتر... سلام. امکان نداره! ----------- من اول خودم وقتی عکس رو دیدم یاد رابین هود افتادم ولی وقتی پایینه عکس و عکس شخصیت هاش رو دیدم فهمیدم رابین هود نیست. ----------- بعد دوستان خواهشا از این سایتا و برنامه هایی که منبع عکس رو پیدا میکنن استفاده نکنید.
R RPG'er کاربر سایت Oct 13, 2010 #37 نوشته شده توسط pedramstalker: odium ?.... بیشتر... بله درسته. Odium هستش.
Rav3n Heart کاربر سایت Oct 13, 2010 #40 نوشته شده توسط pedramstalker: البته آسونه بیشتر... ای خداااااااااااااااااااااااااااااااا. یادم رفته.............. گندش بزنن
نوشته شده توسط pedramstalker: البته آسونه بیشتر... ای خداااااااااااااااااااااااااااااااا. یادم رفته.............. گندش بزنن
P pedramstalker کاربر سایت Oct 13, 2010 #42 نوشته شده توسط RPG'er: Nosferatu: The wrath of Malachi بیشتر... :d درسته ( اين صليبه تابلو بود ! )
R RPG'er کاربر سایت Oct 13, 2010 #43 عصر پهلوانان نيست؟ :d بیشتر... مسلما خير. :d آخرین ویرایش: Oct 13, 2010
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Oct 13, 2010 #45 چه وضعیه آقا به گند کشیدین تاپیک رو !)x قوانین تاپیک رو بخونید ! مگه سواد ندارید قوانین رو بخونید ؟ آقای Aʍir Rәzʌ درست جواب دادند و عکس بعدی رو میزاره !
چه وضعیه آقا به گند کشیدین تاپیک رو !)x قوانین تاپیک رو بخونید ! مگه سواد ندارید قوانین رو بخونید ؟ آقای Aʍir Rәzʌ درست جواب دادند و عکس بعدی رو میزاره !