مسابقه ی تصویر شناسی بازی ها - لطفا پست اول تاپیک خوانده شود.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
طبق قوانین به علت سپری شدن 24 ساعت از درج تصویر و عدم داده شدن جواب صحیح به خاطر حفظ روند تاپیک تصویر جدید قرار داده می شود :
----------------------------------------------
تصویر جدید :

63154d5661f774fb7d2d11701d466aa2.png

آخرین ویرایش:
در کل نکته جالب اینه که بازی هایی که تو Search engine مربوط به عکس میان رو خیلی سریع جواب میدن برو بچ ولی عکس های خاصی که تو Search engine جواب نمیدن رو هیچ کس نمیشناسه!!مثلا این دوستمون سریع میپره میگه :Populous 3: The Beginning،در حالی که بازی با اینکه سومین در سری هست ولی اسم اصلیش هست:Populous: The Beginning.حالا ایشون باید در زمان سال 1991 گیمر کامپیوتر میبود که بدونه Populous II در اونموقع اومده.یا بازی سال 1997 رو از روی دمو رو هوا میزنه.یعنی طبق پروفایلشون تو 9 سالگی گیمر کامپیوتر حرفه ای بودن!!!
با اجازه صاحب تاپیک من یه تاپیک مثل این تو یه فروم دیگه باز کردم(فروم خارجیه البته)با قوانینی شبیه این اونجا ادامه میدم.خوش باشید.

آیت جان یعنی شما اون عکس اول رو مستقیما از سایت moby games گذاشتید که با سرچ فهمیده این دوستمون؟ باید این نکته رو دوستان توجه داشته باشن(بعضی ها یا یادشون میره یا حواسشون نیست) که عکس رو از یه uploader آپلود کنن و بعد قرار بدن!

آیت جان یعنی شما اون عکس اول رو مستقیما از سایت moby games گذاشتید که با سرچ فهمیده این دوستمون؟ باید این نکته رو دوستان توجه داشته باشن(بعضی ها یا یادشون میره یا حواسشون نیست) که عکس رو از یه uploader آپلود کنن و بعد قرار بدن!
نه عزیز من حق با aiat جان هست.بعضی از سایتها هستند که یه عکس رو توشون آپلود میکنی و اون سایت ها به شما آدرسه اون عکس رو میدن(یه چیزی تو این مایه ها. خودم تا حالا ازشون استفاده نکردم.دقیق نمیدونم) بعد هم میان اسم بازی رو میگن دیگه!(من نمیدونم اگه جواب درست بدین بهتون جایزه میدن یا چیزه دیگه ولی حیفه اینجوری از بین میبرین مسابقه رو!!)

آخرین ویرایش:

نه دوست عزیر،به لینک عکس نگاه کنی میبینی که تو یه جای دیگه آپلود شده.

در کل نکته جالب اینه که بازی هایی که تو Search engine مربوط به عکس میان رو خیلی سریع جواب میدن برو بچ ولی عکس های خاصی که تو Search engine جواب نمیدن رو هیچ کس نمیشناسه!!مثلا این دوستمون سریع میپره میگه :Populous 3: The Beginning،در حالی که بازی با اینکه سومین در سری هست ولی اسم اصلیش هست:Populous: The Beginning.حالا ایشون باید در زمان سال 1991 گیمر کامپیوتر میبود که بدونه Populous II در اونموقع اومده.یا بازی سال 1997 رو از روی دمو رو هوا میزنه.یعنی طبق پروفایلشون تو 9 سالگی گیمر کامپیوتر حرفه ای بودن!!!
با اجازه صاحب تاپیک من یه تاپیک مثل این تو یه فروم دیگه باز کردم(فروم خارجیه البته)با قوانینی شبیه این اونجا ادامه میدم.خوش باشید.
:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
من هیچ وقت یک گیمر حرفه ای نبودم، حتی حالا!!!!
9 سالگی که پیشکش!!!(پز الکی:من از 6 سالگی این عمل خلاف رو شرع کردمb-))
اون عکسم از یک جوون مردی پرسیدم(خدایش عمر طولانی دهاد:x)، چون توی قوطی هیچ عطاری پیدا نمی شد!
عکس مغز آب کن و باحالی بود. امیدوارم خلاف قوانین نبوده باشه.:-/

ببخشید بابت off

در کل نکته جالب اینه که بازی هایی که تو Search engine مربوط به عکس میان رو خیلی سریع جواب میدن برو بچ ولی عکس های خاصی که تو Search engine جواب نمیدن رو هیچ کس نمیشناسه!!

پس بگو ... !!! /:)
تا الان نمیدونستم میشه از طریق دادن عکس عنوان و لینک هاش رو فهمید :-o هنوز تو کَفَم
اتفاقا همین الان تو TE این قضیه رو تست کردم و فهمیدم دوستانی که بعضا انقدر سریع جواب میدن, دانش نامنتهاشون از کجا آب میخوره :|

اتفاقا یه راه خوب واسه جلوگیری از تقلب این دوستان کشف کردم ( که نمیشه دورش زد ) که انشالا تو تصاویر بعدیم اعمال میکنم b-)

فقط یه چیزی در تایید صحبت های دوست خوبم بگم :
اگر اینطوری بخواد تاپیک پیش بره فایده نداره - اینجا قراره دوستانی که این بازی ها رو انجام دادن یا حداقل دیدند بیان تشخیص بدن تصویر مال کدوم بازیه نه یه نوب بیاد با یه سرچ, بازی ۱۵ سال پیش رو حدس بزنه

دوستان عکس ها رو rename وادیت کنید و بعد سیو کنید تا امثال ****** تشخیصشون نده به همین راحتی !

-----------------------

X-Com 3 Apocalypse

درسته !
m.a.t تصویر بعدی !

آخرین ویرایش:
پس بگو ... !!! /:)
تا الان نمیدونستم میشه از طریق دادن عکس عنوان و لینک هاش رو فهمید :-o هنوز تو کَفَم
اتفاقا همین الان تو TE این قضیه رو تست کردم و فهمیدم دوستانی که بعضا انقدر سریع جواب میدن, دانش نامنتهاشون از کجا آب میخوره :|

اتفاقا یه راه خوب واسه جلوگیری از تقلب این دوستان کشف کردم ( که نمیشه دورش زد ) که انشالا تو تصاویر بعدیم اعمال میکنم b-)

فقط یه چیزی در تایید صحبت های دوست خوبم بگم :
اگر اینطوری بخواد تاپیک پیش بره فایده نداره - اینجا قراره دوستانی که این بازی ها رو انجام دادن یا حداقل دیدند بیان تشخیص بدن تصویر مال کدوم بازیه نه یه نوب بیاد با یه سرچ, بازی ۱۵ سال پیش رو حدس بزنه

خواهشا این کلمات نوب و شبیه اون رو بیخیال شید رفقا.اینکه من سنم اونقدر بالاست که 17 سال قبل گیمر بودم اصلا سبب افتخار نیست،شق القمر که نکردم!!اصبل خود گیمر بودن همچین باعث افتخار نیست،فقط نشون میده که طرف چقدر بیکاره که کار و زندگیش رو گذاشته پای بازی(خوشبختانه کسی اینجا اینجوری نیست).
نمیخوام کار بعضی ها رو تایید کنم،ولی متاسفانه با گذاشتن عکس از بازی های خیلی خاص و قدیمی که سن خیلیها بهش قدر نمیده باعث میشید که افراد دیگه ای نتونن از بازی لذت ببرن.
آقای λ.D.00 ما این همه خودمون رو خفه کردیم کسی نفهمه شما سریع اومدی اسم بردی؟!!ادیت کن پستت رو برادر.

این هم خودتون رو خفه میکنید اسم سایت رو نبرید تو پست 11 تاپیک برده شده lol

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or