مسابقه ی آواژنگ (NFS:Carbon)

اینم رکوردهای من

30c24ok.jpg

35mf6gz.jpg
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
آقا این رکورد ها رو با چه ماشینی و چه جوری می زنی؟:(
به قول اون رفیقمون ما خودمون رو جر دادیم 7-8 میلیون بیشتر نشد...:mad:
می شه یه ویدیو از یه لپ دریفتت بذاری؟:((

آخرین ویرایش:
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
آقا این رکورد ها رو با چه ماشینی و چه جوری می زنی؟:(
به قول اون رفیقمون ما خودمون رو جر دادیم 7-8 میلیون بیشتر نشد...:mad:
می شه یه ویدیو از یه لپ دریفتت بذاری؟:((

راستش منم اول با 7 -8 میلیون شروع کردم ولی بالاخره قلق دریفت رو پیدا کردم

من ماشین آئودی Lemans رو برمیدارم
راستش فکر میکردم رکوردهام پایینه؟!!!
به نظرتون میتونم مقام بیارم؟

راستش منم اول با 7 -8 میلیون شروع کردم ولی بالاخره قلق دریفت رو پیدا کردم

من ماشین آئودی Lemans رو برمیدارم
راستش فکر میکردم رکوردهام پایینه؟!!!
به نظرتون میتونم مقام بیارم؟
حالا تو یه ویدیو بذار ببینیم قلقش چه جوریه؟:confused:

اقایونی که میگن سیو ها ایراد نداره یعنی من الان سیوم رو به شما بدم راحت اجرا میشه دیگه ؟
خوب یکی از دوستان لطف کنه ایمیلش رو بده تا من سیوم رو براش بفرستم .

یکی از راه های زدن رکورد بالا استفاده از نیترو سر پیچای خیلی تنده نمیدونی چقدر تاثیر داره!

البته من با نظرشما هم موافقم هم مخالفم چون سر تجربه به من میگه سر بعضی از پیچ ها استفاده از نیترو موجب از دست دادن امتیاز میشه و بعضی دیگر هم اگه کنترل ماشین رو به خوبی بلد باشین میتونین از یک پیچ امتیاز زیادی کسب کنین

البته من با نظرشما هم موافقم هم مخالفم چون سر تجربه به من میگه سر بعضی از پیچ ها استفاده از نیترو موجب از دست دادن امتیاز میشه و بعضی دیگر هم اگه کنترل ماشین رو به خوبی بلد باشین میتونین از یک پیچ امتیاز زیادی کسب کنین

من از این کار بیشتر تو جاده های کوهستانیش استفاده میکنم اکثرا هم وقتی استفاده میکنم که ماشین داره کاملا از پهلو به دیواره ها میخوره با این کار ییهو کنترل ماشین دوباره میاد تو دست آدم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or