مسابقه ی آواژنگ (NFS:Carbon)

danijon_2006

کاربر سایت
سلام احتمالا خیلیهاتون میدونین که سایت اواجنگ با ادرس مسابقه ای رو برپا کردن که اطلاعات رو هنگام ورود به لینک زیر مشاهده میکنید من به شخضه خودم همون اوایل فایلم رو ارسال کردم حالا اینجا از همه ی دوستان میخوام که رکورد هاشون و در صورت امکان اتومبیل هایی رو که برای مسابقه خزترین و زیباترین انتخاب کردن قرار بدن در ضمن من جوایزو دیدم ولی نتونستم مشخصاتشون رو بخونم هرکسی که مشخصات جhttp://www.avajang.com/start/competition/nfs_carbon/index.aspوایز رو داره قرار بده

مسابقه رو دیدم ولی ایراد داره save های یک کامپیوتر روی کامپیوتر دیگه کار نمیکنه :confused:
به خود سایت هم ایمیل زدم منتظرم ببینم چی میگه :-"

سلام احتمالا خیلیهاتون میدونین که سایت اواجنگ با ادرس مسابقه ای رو برپا کردن که اطلاعات رو هنگام ورود به لینک زیر مشاهده میکنید من به شخضه خودم همون اوایل فایلم رو ارسال کردم حالا اینجا از همه ی دوستان میخوام که رکورد هاشون و در صورت امکان اتومبیل هایی رو که برای مسابقه خزترین و زیباترین انتخاب کردن قرار بدن در ضمن من جوایزو دیدم ولی نتونستم مشخصاتشون رو بخونم هرکسی که مشخصات جhttp://www.avajang.com/start/competition/nfs_carbon/index.aspوایز رو داره قرار بده

شما اول رکوردهای خودت رو بذار تا منم بذارم

در مورد جایزه هم فعلا مثل اینکه اعلام نکردن(امیدوارم لا اقل مثل دوره های قبلی باشه)

مسابقه رو دیدم ولی ایراد داره save های یک کامپیوتر روی کامپیوتر دیگه کار نمیکنه :confused:
به خود سایت هم ایمیل زدم منتظرم ببینم چی میگه :-"

save ها همیشه کار میکنن
فقط یه مورد رو دیدم که کار نکرد اونم زمانی هست که فایلهای گیم رو بعد از نصب سیستم عامل جدید اجرا کنی(یعنی اینکه موقع نصب ویندوز باید Carbon رو هم نصب کنی و از Carbon ویندوز قبلی استفاده نکنی)

سلام
شما این رکوردها رو با کدوم ماشین می زنید من خودمو کشتم 2 میلیون اوردم
بعدشم میشه فقط تو دریفت شرکت کرد و بقیه رو بی خیال شد
با تشکر

من از ائودی که بعد از اتمام بازی بهت میده یا از slr استفاده میکنم در ضمن من تو همه ی قسمتهاش شرکت کردم و یه اتومبیل زیبا هم فرستادم اگه خواستی عکسشو برات میزارم

با سلام
danijon_2006 رکوردهای واقعا خوبی زدی.
می خواستم ببینیم که رکوردهای Longest Drift Distance و Best Chain Drift Score رو تو هر دو تا مرحله می تونی برامون بذاری تو سایت؟
خیلی ممنون

من از ائودی که بعد از اتمام بازی بهت میده یا از slr استفاده میکنم در ضمن من تو همه ی قسمتهاش شرکت کردم و یه اتومبیل زیبا هم فرستادم اگه خواستی عکسشو برات میزارم
سلام
شما چه طوری این رکورد رو می زنید یعنی روش خاصی داره؟
هر کسی عکس از ماشیناشو بزاره با هم مقایسه کنیم و رکوردش رو تو دریفت اعلام کنه
با تشکر

با سلام
danijon_2006 رکوردهای واقعا خوبی زدی.
می خواستم ببینیم که رکوردهای Longest Drift Distance و Best Chain Drift Score رو تو هر دو تا مرحله می تونی برامون بذاری تو سایت؟
خیلی ممنون

چرا که نه حتما این کارو میکنم اگه میشه ادرس این دوتا جایی که نوشتی بده و بگو تو کدوم قسمت اینا قرار دارن تا براتون بزارم(منظورمLongest Drift Distance و Best Chain Drift Score

اینم رکوردهای من

30c24ok.jpg

35mf6gz.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or