مسابقه پیش بینی امتیازات IGN ***دور ششم*** (از اینکه قوانین پست اول را نمی خوانید از شما متشکریم)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام!
مهلت شرکت در مسابقه به اتمام رسید. لطفا دیگه پیش بینی ارسال نکنید.

سلام.حداقال تو عنوان تاپیک بنویسین شروع شده دور ششم.به هر حال من میزارم اگه شد در نظر بگیرین خواهشا.
Sniper: Ghost Warrior -- 7.0
N3: Ninety-Nine Nights II -- 8.0
Crackdown 2 -- 8.6
Singularity -- 8.5
NCAA Football 11 -- 8.0
APB -- 8.5
Need for Speed World -- 7.4
StarCraft II: Wings of Liberty -- 9.5

Sniper: Ghost Warrior -- 8.1
N3: Ninety-Nine Nights II -- 7.5
Crackdown 2 --8.4
Singularity --8.6
NCAA Football 11 -- 8.3
APB -- 8.8
Need for Speed World --7
StarCraft II: Wings of Liberty -- 9.4

Sniper: Ghost Warrior -- 8.5
N3: Ninety-Nine Nights II -- 8
Crackdown 2 -- 8.7
Singularity -- 8.3
NCAA Football 11 -- 7.8
APB -- 7.5
Need for Speed World -- 7.3
StarCraft II: Wings of Liberty -- 9.8

سلام!
پس از تاخیرهای فراوان (:دی) دور جدید مسابقه روز جمعه ساعت 22:22 آغاز می گردد. جدول بازیها و جدول رده بندی کلی قبل از آغاز دور هفتم (اگه فرصت شد البته :دی) در همین تاپیک قرار میگیره.
==
میشه اسپانسر بشم به نفر اول یک کارت شارژ 5 تومنی، دوم 2 تومنی، سوم 1 تومنی بدم؟
خودم به نفر اول و دوم یه جایزه ناقابل میدم (نفر اول که خودم هستم البته :دی) تو پست اول جایزه نفر اول و دوم را نوشتم.

آخرین ویرایش:
میشه اسپانسر بشم به نفر اول یک کارت شارژ 5 تومنی، دوم 2 تومنی، سوم 1 تومنی بدم؟ :d

]سلام!
پس از تاخیرهای فراوان (:دی) دور جدید مسابقه روز جمعه ساعت 22:22 آغاز می گردد. جدول بازیها و جدول رده بندی کلی قبل از آغاز دور هفتم (اگه فرصت شد البته :دی) در همین تاپیک قرار میگیره.

ششم منظورته دیگه؟!:دی

ششم منظورته دیگه؟!
همون دور هفتم منظورمه، دور ششم که چندی پیش برگزار شد :دی فقط تو عنوان تاپیک یادم رفت درستش کنم :دی

چه مسابقه باحالی! دیگه من که نمیشه شرکت کنم، نه؟(میدونم نمیشه)
فقط دوستان توجه داشته باشن که از این به بعد ign هم مثل gs نمره میده. یعنی 8 ، 8.5 ، 9 ، 9.5 و ... و دیگه امتیازی مثل 8.7 نداریم!

همانطور که دوستمون گفتند سیستم امتیازدهی IGN به صورت کامل تغییر کرده و به صورت زیر در آمده:
10
9.5
9.0
8.5
8.0
7.5
7.0
6.0
5.5
5.0
4.0
3.0
2.0
1.0
0.5
0.0
و چون امکان برگزاری مسابقه با این سیستم جدید وجود نداره و همچنین یه سری از امتیازها وجود ندارند مثل 6.5 یا 4.5، دیگه مسابقه پیش بینی از IGN نخواهیم داشت. شرایط جدید مسابقه به زودی اعلام میشه.
==
آقا من نمیدونم از کی تاحالا شرکت نکردم :d
2 یا 3 باری فک کنم بودم:d
میشه شرکت کرد؟:d
آره، چون دور اول و دوم شرکت کردید مشکلی نداره.

آخرین ویرایش:
سلام!
با توجه به مشکلاتی که در پست بالا ذکر شده، مسابقه پیش بینی از سایت IGN پس از برگزاری 6 دور به پایان میرسه. با توجه به نیمه کاره رها شدن مسابقه فقط به نفر اول جایزه تعلق میگیره (اگر خودم نفر اول شدم جایزه به نفر دوم تعلق میگیره). جدول رده بندی نهایی و بازیهایی که جدولشون اعلام نشده به زودی در همین تاپیک اعلام میشه.
تــــــــــوجـــــــــــه:
سری جدید مسابقه روز جمعه (امروز) در همین تاپیک یا یک تاپیک مجزا آغاز میشه، سایت منبع هم Gametrailers می باشد.

سلام!
با توجه به مشکلاتی که در پست بالا ذکر شده، مسابقه پیش بینی از سایت IGN پس از برگزاری 6 دور به پایان میرسه. با توجه به نیمه کاره رها شدن مسابقه فقط به نفر اول جایزه تعلق میگیره (اگر خودم نفر اول شدم جایزه به نفر دوم تعلق میگیره). جدول رده بندی نهایی و بازیهایی که جدولشون اعلام نشده به زودی در همین تاپیک اعلام میشه.
تــــــــــوجـــــــــــه:
سری جدید مسابقه روز جمعه (امروز) در همین تاپیک یا یک تاپیک مجزا آغاز میشه، سایت منبع هم Gametrailers می باشد.
از همین الان تقلب رو جایز شمرد :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or