Isildur Rise and Shine Mr. Freeman کاربر سایت Nov 6, 2010 #166 نوشته شده توسط Madridista: میشه ویرایش کرد، البته مهلت شرکت در این دور به پایان رسیده. نتایج دورهای قبلی و جدول رده بندی کلی هم روز جمعه اعلام میشه. بیشتر... پس چی شد؟ شنبه شد::d
نوشته شده توسط Madridista: میشه ویرایش کرد، البته مهلت شرکت در این دور به پایان رسیده. نتایج دورهای قبلی و جدول رده بندی کلی هم روز جمعه اعلام میشه. بیشتر... پس چی شد؟ شنبه شد::d
Frobary Loyal Member Nov 6, 2010 #167 نوشته شده توسط λ.D.00: پس چی شد؟ شنبه شد::d بیشتر... سلام! چه زود گذشت فعلا اینها را داشته باشید تا برسیم به بقیه اش ==== Star Wars: The Force Unleashed II ==== Kirby's Epic Yarn ==== Vanquish ==== Fallout: New Vegas ==== Enslaved ==== Medal of Honor ==== Castlevania: Lords of Shadow هیچ یک از شرکت کنندگان موفق به دریافت امتیاز نشدند! ==== Fable III هیچ یک از شرکت کنندگان موفق به دریافت امتیاز نشدند!
نوشته شده توسط λ.D.00: پس چی شد؟ شنبه شد::d بیشتر... سلام! چه زود گذشت فعلا اینها را داشته باشید تا برسیم به بقیه اش ==== Star Wars: The Force Unleashed II ==== Kirby's Epic Yarn ==== Vanquish ==== Fallout: New Vegas ==== Enslaved ==== Medal of Honor ==== Castlevania: Lords of Shadow هیچ یک از شرکت کنندگان موفق به دریافت امتیاز نشدند! ==== Fable III هیچ یک از شرکت کنندگان موفق به دریافت امتیاز نشدند!
Frobary Loyal Member Mar 26, 2011 #170 سلام! دوباره می سازمت تاپیک == جدول امتیازات دور چهارم و پنجم، بخش اول == http://s29.aks98.com/files/73458059185192105943.jpg
سلام! دوباره می سازمت تاپیک == جدول امتیازات دور چهارم و پنجم، بخش اول == http://s29.aks98.com/files/73458059185192105943.jpg
Frobary Loyal Member Mar 29, 2011 #171 سلام! جدول امتیازات دور چهارم و پنجم، بخش دوم === جدول رده بندی نهایی متعاقبا اعلام میشه Attachments Part II.jpg 126.4 KB · مشاهده: 9
Javidmojallal کاربر سایت Apr 3, 2011 #172 با سلام به همه خواستم تو مسابقه شرکت کنم دیدم مهلت تموم شده منتظر دور بعدی میشیم :d Reactions: Mr.Death
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman کاربر سایت Apr 3, 2011 #173 جدول رده بندی نهایی متعاقبا اعلام میشه بیشتر... پس کو ؟ :d
Frobary Loyal Member Apr 8, 2011 #174 سلام! اسامی 3 نفر اول مسابقه، جدول رده بندی کلی فرداشب اعلام میشه. Attachments total.jpg 21.1 KB · مشاهده: 9
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman کاربر سایت Apr 8, 2011 #175 من سوم شدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-o :d
Q Quantic Dream کاربر سایت Apr 18, 2011 #176 نوشته شده توسط HaFeZ: سلام چطوری:d بای بیشتر... کلا شاد و خوشحال قراره توی تمام تاپیک ها همین رو بنویسی؟:d منتظر بن شدن باش.
نوشته شده توسط HaFeZ: سلام چطوری:d بای بیشتر... کلا شاد و خوشحال قراره توی تمام تاپیک ها همین رو بنویسی؟:d منتظر بن شدن باش.
BROXIGAR کاربر سایت Jun 16, 2011 #178 نوشته شده توسط Madridista: سلام! اسامی 3 نفر اول مسابقه، جدول رده بندی کلی فرداشب اعلام میشه. بیشتر... الان یعنی من دوم شدم ؟:d باورم نمیشه . آقا این جایزمونو بدین میخوایم بریم ! :d
نوشته شده توسط Madridista: سلام! اسامی 3 نفر اول مسابقه، جدول رده بندی کلی فرداشب اعلام میشه. بیشتر... الان یعنی من دوم شدم ؟:d باورم نمیشه . آقا این جایزمونو بدین میخوایم بریم ! :d