مسابقه طراحی لوگوی بازی سنتر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
طرح قبلی رو یکم اصلاح کردم. البته هنوزم جای کار داره.

حالت رنگی:

View attachment 30505

حالت تیره:

View attachment 30506

این لوگو دو حرف ب و س رو نشون میده. البته اگه یکم دقیقتر هم نگاه کنید بازی سنتر هم دیده میشه.

هادی جان دستتون درد نکنه ولی یه کاربر مهمان که میاد یا کسیکه اولین باره این لوگورو ببینه به نظرتون متوجه میشه که بازی سنتره این .

ـــلام دوستا اینم یکــــ لــوگوی انگلیسی بچه ها میگن حرفــه ای شما هم بگید حرفه ای خوبیت نـــداره !!! :d

BaziCenter.En.png

Attachments

• BaziCenter.En.png
    BaziCenter.En.png
    61.7 KB · مشاهده: 44
هادی جان دستتون درد نکنه ولی یه کاربر مهمان که میاد یا کسیکه اولین باره این لوگورو ببینه به نظرتون متوجه میشه که بازی سنتره این .

معین جان همان طور که مرتضی گفت در طراحی لوگو لازم نیست حتما اون لوگو خوانا باشه. لوگو فقط یه نماد هستش. زیر نماد اسم سایت نوشته میشه که کاربر باید اونو بخونه. با گوگل هم بگردی میتونی صدها مثال پیدا کنی. ولی بزار برات یکیش رو نشون بدم. مثل این . همونطور که میبینی در نگاه اول مشخص نیست چیه. ولی اگه دقیق نگاه کنی میبینی دو حرف a و h رو کنار هم طراحی کرده. بازم با همین نگاه نمیفهمی که این لوگو برا چیه که با نوشته پایینش متوجه میشی برا Albert Heijn هستش. بازم مثال هست. به این صفحه یه نگای بکنی میبینی مثالای دیگه رو.
حتی تو بازیها هم داریم از اینا. لوگوی Need For Speed یا Forza.

لوگو رو هم یه ویرایش کوچیک کردم.

معین جان همان طور که مرتضی گفت در طراحی لوگو لازم نیست حتما اون لوگو خوانا باشه. لوگو فقط یه نماد هستش. زیر نماد اسم سایت نوشته میشه که کاربر باید اونو بخونه. با گوگل هم بگردی میتونی صدها مثال پیدا کنی. ولی بزار برات یکیش رو نشون بدم. مثل این . همونطور که میبینی در نگاه اول مشخص نیست چیه. ولی اگه دقیق نگاه کنی میبینی دو حرف a و h رو کنار هم طراحی کرده. بازم با همین نگاه نمیفهمی که این لوگو برا چیه که با نوشته پایینش متوجه میشی برا Albert Heijn هستش. بازم مثال هست. به این صفحه یه نگای بکنی میبینی مثالای دیگه رو.
حتی تو بازیها هم داریم از اینا. لوگوی Need For Speed یا Forza.

لوگو رو هم یه ویرایش کوچیک کردم.
در مورد خوانا بودن و طراحی لوگو فکر می کنم مرتضی یه چیزی رو اشتباه در این تاپیک نوشته. گفته ی شما در مورد لوگو صحیح هست ولی ما در حال حاضر آرم نمی خوایم. من در پست اول نوشتم که کلمه بازی سنتر باید توی لوگو باشه و با چشم به راحتی قابل خوندن هم باشه.
طرحی که ما در این تاپیک انتخاب می کنیم باید کامل باشه نه اینکه شما یه چیزی طراحی کنی بعد بگی خوب خودتونم یه نام زیرش بزنید درست می شه، این با خود طراح هست که یک لوگو کامل درست کنه حالا اگر مثل شما یه آرمی هم در اورده باید اسم سایت رو هم یجوری بهش اضافه کنه. طرحی که انتخاب می شه قرار نیست بعداً چیزی بهش اضافه یا کم بشه فقط افکتاش ممکنه تغییر کنه چون لوگوی رسمی افکت خاصی معمولاً نداره.

سایت آرم داره و علاقه ای هم به تعویضش در حال حاضر نداریم:
wm_logo.png

طرح سومم که یه تغییراتی توش دادم:):
attachment.php

و

attachment.php

البته سایز اصلی تصویر حدود 1600*1200 هست.

Attachments

• bc5.jpg
    bc5.jpg
    110.8 KB · مشاهده: 442
  • bc5.png
    bc5.png
    77.7 KB · مشاهده: 443

خيلي عالي بودن ولي من از اين طرح مهدي جون بيشتر از همه خوشم اومد:x

دوستان سعي كنن فقط اسم خالي رو ننويسن و يه Walpaper چيزي بزارن..:x

طراحی باید چند در چند باشه ؟ من تا الان طرحام 400*200 بوده اما بعضی از دوستان خیلی بزرگتر زدن

---------- نوشته در 01:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:27 PM ارسال شده بود ----------

دوستان یه سوال کی لوگوی برتر انتخاب میشه ؟
اخر تیر ... یعنی شما هنوز 1 ماه فرصت دارید تا طرح خودتون بسازید

لوگوی اول صفحه 3

لوگوی دوم :

30545d1340184571-untitleds-2.jpg

30544d1340184571-untitledd-2.jpg

Attachments

• Untitledd-2.jpg
    Untitledd-2.jpg
    105.6 KB · مشاهده: 399
  • Untitleds-2.jpg
    Untitleds-2.jpg
    100.4 KB · مشاهده: 401
اقا ما نفهمیدیم این پیوندی به دنیای بازی هاست یا پیوند با دنیای بازی ها کدومشون درسته??? :d

اینم طرح من : پ.ن : این شعار جدید تازه دیدم !!
همگی خسته نباشید دوستان خیلی زحمت میکشن و طرح های خوبی میدن ولی انصافا طرح مصطفی یه چیز دیگه است.واقعا عالی کار شده .در عین حال که ساده است ،خیلی حرفه ایه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or