سلام
من هر روز طرح دوستان رو میدیدم .
بعضی ها ابتدایی کار کرده بودن ولی واقعا بعضی خیلی طرحهای جالبی داشتن . و مطمئنم خیلی ها به خاطر 50 تومن شرکت نکردن تو این مسابقه ...
خیلی دوست داشتم یه طرح بدم ولی وقت نکردم ... هدف از شرکت اگر دور هم بودن و استفاده از تجربیات هم باشه خیلی عالی میشه .
مرسی
سلام خسته نباشید من به طور اتفاقی متوجه این مسابقه شدم و همین امروز صبح بعد از سحری این طرح رو پیاده کردم امیدوارم به مسابقه برسه.این طرح نهای نشده و من فقط خواستم سریع تر ارسال کنم ، طرحای بیشتری هم روی کاغذ دارم که متاسفانه زمان کافی در اختیار نیست.ممنون
تاریخ پایان مسابقه 31 تیر ماه اعلام شده بود ولی به دلیل اینکه عجله ای در کار نیست و یکسری از دوستان هم تقاضا کردن که مدت تمدید بشه مدت مسابقه تا شنبه هفته آینده یعنی 7 مرداد تمدید بشه.
در مورد طرح های ارائه شده هم اگر بخوام یک نظر کلی تا الان بدم باید بگم که با وجود اینکه یکسری طرح های واقعاً زیبا در این تاپیک به نمایش در اومده ولی طرحی که واقعاً چشم رو بگیره به طوریکه مثلاً بگیم این حتما برنده میشه وجود نداشته و برای انتخاب، باید طرح ها کاملاً بررسی بشن.
من موقع طراحی این سوال برام بود که چطور طرح برای 2 کلمه بازی سنتر بزنم چون کلمات فارسی مثل انگلیسی جدا از هم نیست که دستت بازتر باشه اما بعضی ها بودن با خلاقیتشون ثابت کردن که خواستن توانستن است =d>
---------- نوشته در 12:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:16 PM ارسال شده بود ----------
این یک حرکت ایرانی بود که همیشه دقیقه 90 تمدید میکنند مثل اینکه همه جا وجود دار ..... اما بشدت استقبال میشه چون تصمیم گرفتم روی یک طرح دیگه هم کار کنم.
..
..
راستی بعد از اتمام مسابقه طرح های نامزد برنده شدن در پست اول قرار بدید تا ببینیم نامزد های اسکار بازیسنتر کیا هستند
با سلام خدمت دوستان
یه پیشنهاد دارم برای سایت
اینکه بیاین مثلا یه سری از سایت ها مثلا سایت raptr به جز لوگو یک کاراکتر اختصاصی داشته باشیم و بشه همه جای سایت گذاشتش
هم خیلی جالب و بامزه هست و هم توی سایت های ایرانی یک نوآوری هست و مثلا توی نمایشگاه ها هم میتونید علاوه بر یه لوگو تقریبا ساده کاراکترون هم بذارین
مثلا این کاراکتر سایت raptr که خیلی حالت ها و لباس های مختلفی براش طراحی کردن:
یا مثلا این کاراکتر خیلی قشنگی هست ولی من طراحی نکردم: