مسابقه طراحی لوگوی بازی سنتر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
مرتضی طرحات خیلی عالی و حرفه ایه فقط خیلی ساخت میشه خوندش! :d مثلآ یه کسی که تا حالا اسم بازی سنتر هم به گوشش نخورده باشه، عمرآ نمیتونه این لوگو رو بخونه! :d فکر کنم اگه لوگو ساده و خلاقانه باشه خیلی بهتر باشه :d

مرتضی طرحات خیلی عالی و حرفه ایه فقط خیلی ساخت میشه خوندش! :d مثلآ یه کسی که تا حالا اسم بازی سنتر هم به گوشش نخورده باشه، عمرآ نمیتونه این لوگو رو بخونه! :d فکر کنم اگه لوگو ساده و خلاقانه باشه خیلی بهتر باشه :d
میدونی حاجی،
اولا لوگو نباید خیلی راحت خونده بشه نه اینکه خیلی هم سخت باشه. یعنی کلا همچین قاعده ای نداریم که خوندن اون رو ملاک قرار بدیم. مگر اینکه کسی برات قید کنه این شرط رو که مدیریت سایت گفتن باید خوانا باشه.
دوما زیر هر لوگویی اسم سایت به فارسی حالا یا انگلیسی نوشته میشه که اون ابهام رو برطرف میکنه و زیبایی کار و ظرافت رو پی میبره.
سوما قطعا این رو من گذاشتم که تنوع بدن به کاراشون دوستان.

میدونی حاجی،
اولا لوگو نباید خیلی راحت خونده بشه نه اینکه خیلی هم سخت باشه. یعنی کلا همچین قاعده ای نداریم که خوندن اون رو ملاک قرار بدیم. مگر اینکه کسی برات قید کنه این شرط رو که مدیریت سایت گفتن باید خوانا باشه.
دوما زیر هر لوگویی اسم سایت به فارسی حالا یا انگلیسی نوشته میشه که اون ابهام رو برطرف میکنه و زیبایی کار و ظرافت رو پی میبره.
سوما قطعا این رو من گذاشتم که تنوع بدن به کاراشون دوستان.
مرتضی جان یک گیم پد درست کن بزن بقل طرحت:d

آره آقا مرتضی يه دسته بذاری كنار طراحیات يكم بيشتر اون چيزی‌ ميشه كه ميخوان
ولی لوگوهاتون عاليه واقعا

attachment.php

هر چی بگید با این کاغذا میشه ردیف کرد.
تو فکرشم عکس زیر رو یجایی براش پیاده کنم :دی

heavy_rain_22391.jpg
میگم این پلاگینه؟یا اصلا با فوتوشاپ نیست؟

میگم این پلاگینه؟یا اصلا با فوتوشاپ نیست؟

نه جان بچم پلاگین نیست. :دی
باور نمیکنی بیا این و بخاطرت همین الان زدم :دی

attachment.php

Close Enough؟
بازم باور نکردی بگو PSD بدم خدمتت. ;)

Attachments

• org.jpg
    org.jpg
    63.3 KB · مشاهده: 446
نه جان بچم پلاگین نیست. :دی
باور نمیکنی بیا این و بخاطرت همین الان زدم :دی

attachment.php

Close Enough؟
بازم باور نکردی بگو PSD بدم خدمتت. ;)

میگم با این هنرت بری تو بازیهای کامپیوتری به این ایرانیا کمک کنی فک کنم از همه میزنیم جلو.

اصلا هدف اینکه مرتضی اومد طرحاشو گذاشت این بود که بچه ها یه تکونی به خودشون بدن تا بفهمن چه طرح هایی بیشتر باید روشون کار انجام بشه و چهارچوب اصلی رو یاد بگیرن. نه اینکه بیاد طرح بده شما انگشت به دهن بمونید! :دی

لوس شدم دیگه. :دی
اینم با همون کاغذ اوریگامی از سر لج کیوان.

attachment.php

Attachments

• nlogo13.jpg
    nlogo13.jpg
    35.5 KB · مشاهده: 435
لوس شدم دیگه. :دی
اینم با همون کاغذ اوریگامی از سر لج کیوان.

attachment.php

میگم دیگه نزار.:d از اینجا پا میشم میام اهواز، میام دمه خونتون و تا به منم یاد ندی درست کردن اینارو ولت نمیکنم.:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or